Uutta puhtia uimahalliin – kauniit uikkarit, näppärät vastukset ja muut asusteet, jotka tekevät vesitreenistä entistä hauskempaa
Hyvinvointi
Uutta puhtia uimahalliin – kauniit uikkarit, näppärät vastukset ja muut asusteet, jotka tekevät vesitreenistä entistä hauskempaa
Löydä sisäinen merenneitosi ja nauti vedessä niin uimisesta, jumppaamisesta kuin juoksemisestakin. Vastus tuo treeniin lempeästi lisää tehoa.
Teksti

Kuvat
,

Julkaistu 18.2.2023
Kauneus ja Terveys

Pysy pinnalla – iloa ja ideoita uimiseen, vesijumppaan ja vesijuoksuun

1. Kylpytakki pelastaa vilukissan uimahallissa. Puuvillainen vohvelikangas on kevyt ja imee hyvin kosteutta. Vossen Rom Unisex 39,95 e, Zalando.fi. 2. Napakan uimapuvun materiaalista yli puolet on kierrätettyä polyesteriä. Speedo Digital Placement Medalist W 74,90 e, Intersport. 3. Huppari on mukava vetää päälle uintitreenien jälkeen. Eettisesti valmistettu vaate on kierrätettyä puuvillaa ja juomapulloista kierrätettyä polyesteriä. Aura 59 e, Globehope.com. 4. Seeprakuvioinen uimalakki tuo treeniasuun vipinää. Silikonimateriaali on kestävää ja estää parhaiten hiusten kastumista vesijuoksun aikana. Free Spirit 14,95  e, Uintikauppa.com. 5. Nopeasti kuivuva pyyhe on tehty kierrätetyistä pulloista. Kassia Quick Dry Towel 40 e, Slowtide.eu.
1. Sirolinjainen uimapuku sopii kevyeen urheiluun ja vapaa-aikaan. Arena U-Back All Multicolor 44,95 e, Aquaction.fi. 2. Pieni harjoitusväline parantaa koordinaatiota, voimaa ja kestävyyttä. Vastuksen voi laittaa jalkaan tai käteen. Aqua BeTomic 42 e, Klubbensport.fi. 3. Kevyissä pistokkaissa on pehmeä crosslite-pohja. Jokaisen sandaalin marmorikuviointi on uniikki. Classic Crocs Marbled Slide 34,99 e, Crocs. 4. Uimakäsineet tuovat treeniin lisää vastusta rasittamatta niveliä. Ne sopivat vesijuoksuun ja -jumppaan sekä uintiin. Speedo Aqua Glove 19,99 e, Valikoidut K-Citymarketit. 5. Kevyt urheilukassi kuivuu nopeasti. Kassin voi taitella kokoon sisätaskun sisälle, 32,99 e, Nike. 6. Kotimainen vesijuoksuvyö tukee asentoa ja helpottaa jumppaamista. Sitä voi käyttää uimahallissa ja luonnonvesissä. Aquarun Basic 13,95 e, Tokmanni.

Tee uintireissu kauniiseen halliin

Kaunis ympäristö tuo lisää iloa uintitreenin. Tee joskus uintireissu Imatralle. Sen valoa tulvivasta uimahallista on upea maisema Vuoksen yli. Tai piipahda Tampereella Pyynikin uimahallissa. Siellä voit treenata 1956 valmistuneessa rakennuksessa, jota koristaa mosaiikkitaide: Olavi Valavuoren nelimetriset figuurit.

Kommentoi +