Tylsä tukka? Rakastu uudelleen curly girl -metodiin tai nopeuta hiusten kasvatusta – poimi vinkit uusiin hiusrutiineihin
Kauneus
Tylsä tukka? Rakastu uudelleen curly girl -metodiin tai nopeuta hiusten kasvatusta – poimi vinkit uusiin hiusrutiineihin
Jos kampaajareissu saa vielä odottaa, on aika tarttua tositoimiin koti-spassa. Kokeile curly girl -metodiin, kotivaalenukseen ja hiusten kasvattamiseen sopivia tuotteita.
Teksti

Kuvat

12.8.2020
 |
Trendi

1 Curly girl -uutuudet.

Jos vuosi sitten kiharakokeilusi ei lähtenyt lentoon, anna uusi mahdollisuus nyt, kun kotna on aikaa väkertää ja odotella castin (muotoilutuotteen muodostaman kuoren) kuivumista. Saatat yllättyä, miten moni tuote kelpaa metodiin! Tarkista ainesosalista ennen käyttöä curlsbot.comissa. Jos et innostu metodista, poimi kosteuttava tuote silti vakikäyttöön. True Soft Shampoo 27 e, Maria Nila.

2. Hiusten kasvattaminen.

Pottatukka tai hiusrajaa hipova otsis voi olla trendikäs, mutta älä yritä sitä itse fiskarseilla. Siispä, vapauta sisäinen hippisi ja katso, kuinka pitkäksi latvat venyvät. Boostaa kasvua nallekarkkivitamiineilla, joita saa sokerittomina. Hair Growth Formula -pureskeltavat vitamiinit 32,95 e, HairLust.

3. Sävyn ylläpito.

Blondeja koetellaan. En lähtisi värjäämään hiuksia vaalennusaineella kuten huippumalli Kaia Gerber teki. Siispä totutellaan maantie­tyveen ja ylläpidetään helmiäistä hohtoa. Beauty Silver Mask 18,90 e, Ida Warg.

Juttu on julkaistu aikaisemmin Trendissä.

Kommentoi +