Kauneus ja Terveys -toimitus testasi tuuheuttavat sampoot – nämä viisi parasta tekevät ohuelle tukalle ihmeitä
Kauneus
Kauneus ja Terveys -toimitus testasi tuuheuttavat sampoot – nämä viisi parasta tekevät ohuelle tukalle ihmeitä
Kaipaako tukkasi lisää volyymia? Kiinnitä huomiota sampoon valintaan. Nämä viisi tuuheuttavaa sampoota tuovat tukkaasi volyymiä mutta tekevät paljon muutakin hyvää!
Teksti

Kuvat

Julkaistu 18.12.2020
Kauneus ja Terveys

Paras herkälle päänahalle

Puhdistava rasul-savi sekä kosteuttavat aloe vera ja glyseriini tekevät hiuksista kiiltävät, terveet ja runsaat. Sulfaatiton, vegaaninen luomusampoo pesee hellästi päänahan. Hiukset tuoksuvat mintulta. Edullisin.  

Urtekram Rasul Shampoo Volume 5 e.

Paras ohuelle tukalle

Jos mallisi on lättä mutta haaveilet to-del-la isosta tukasta, tämä vegaaninen hernepeptidisampoo tekee toiveestasi totta. Hiuksista tulee runsaat, hyväntuoksuiset ja kuohkeuttavalla tavalla kuivat. Varaudu kehuihin!

Four Reasons Professional Weightless Volume Shampoo 16,90 e.

Paras väriä suojaava

Kahvi ja ginseng piristävät sampoossakin. Tällä saat ihanasti pöyhkeän, kiiltävän ja kuohkean tukan. Sulfaatiton sampoo lupaa suojata hiusväriä 30 pesua ja herätellä hiuspohjaa ja hiustenkasvua. Raikas tuoksu.

Fudge Xpander Gelée Shampoo 26 e.

Paras moniosaaja

Tämä sampoo ei vain puhdista hiuksia vaan erottelee ne ja tuo kiiltoa. Riisiproteiini ja bambu-uute kohottavat pitkään, eli hiukset näyttävät hyvältä monta päivää. Hoitaa ja kohottaa sopivassa suhteessa. Tuoksuu hyvältä.

Joico Joifull Volumizing Shampoo 23,90 e.

Paras hoitaja

Jos kaipaat erityisen hoitavaa tuuhentajaa, valitse tämä. Sampoon B5-vitamiini kosteuttaa. Hiuksille luvataan UV-suoja. Korpputukasta tulee niin pehmeä, että huomaat hiveleväsi sitä. Vegaaninen ja sulfaatiton.

Maria Nila Pure Volume Shampoo 27 e.
Kommentoi +