Tutoriaali: näkymättömät tightlining-rajaukset
Kauneus
Tutoriaali: näkymättömät tightlining-rajaukset
Huomaamattomat rajaukset ovat kaikkea muuta kuin mitättömät.
Teksti

Kuvat
,,

25.2.2019
 |
Trendi

Luonnollinen ja nopea silmämeikki syntyy, kun unohdat luomivärin ja tartut kahteen silmänrajaus-kynään: tummaan ja vaaleaan. Kun rajaat niillä vain silmien vesirajat eli sisäluomet, silmäsi näyttävät siltä kuin olisit nukkunut koko ikäsi kymmenen tunnin yöunia.

1.

1.  Rajaa ensin yläluomen sisäpinta ja ylä-ripsien tyvi ripsien alapuolelta kiinteällä, ­mustalla rajauskynällä.Tätä ohuen ohutta, miltei huomaamatonta tummaa rajausta kutsutaan ­englanniksi nimellä tightlining. Se skarppaa katseen ­hetkessä.

2.

2.  Aseta peili alemmas kuin kasvosi: kun katsot peiliin hieman alaviistoon ja nostat samalla yläluomea ­sormella kevyesti ylöspäin, saat luomen vesirajan esiin. Yritä olla räpyttelemättä silmiä, kunnes rajaus on kuivunut ­kunnolla. Muuten se leviää.

3.

3.  tee alaluomelle rajaus beigellä rajauskynällä. Näin silmien punaisuus peittyy, katse virkistyy ja silmät näyttävät normaalia suuremmilta. Kun vedät luomen ihoa alaspäin, saat sisäluomen esiin.

Jos väri ei ­tunnu tarttuvan kosteaan sisäluomeen, kuivaa sitä ensin kevyes­ti sormella tai vanupuikolla. Väriä irtoaa kynästä tehokkaasti myös silloin, kun piirrät ensin muutaman viivan kämmen­selkääsi. Kynän kuivahtanut pinta irtoaa, ja esiin tulee ­tuore väripinta.

4.

4. taivuta ripset lopuksi ja levitä reippaasti ripsiväriä.

Taivutus pysyy paremmin, kun käytät vedenkestävää maskaraa.

Vinkki: Jos silmäsi tuntuvat vettyvän rajauksia tehdessä, sulje ne, nielaise pari kertaa rauhallisesti ja yritä sitten uudelleen. Toimii joka kerta.

Juttu on julkaistu aiemmin Trendissä.

1 kommentti