Trenssiä, pilottia ja tikkiä, kaikki käy! Anna-Maija Tuokko esittelee kauden rennon takkimuodin
Parhaat kevättakit
Trenssiä, pilottia ja tikkiä, kaikki käy! Anna-Maija Tuokko esittelee kauden rennon takkimuodin
Näyttelijä Anna-Maija Tuokko pukeutuu sesongin tyylikkäimpiin takkeihin. Jokaiseen makuun löytyy nyt se oikea.
Teksti
|
Kuvat
Julkaistu 18.4.2023
Eeva

Eevan muotijutussa Anna-Maija Tuokko esittelee kevään moni-ilmeistä takkimuotia. Omassa tyylissään hän panostaa laadukkaisiin design-klassikoihin, jotka kestävät aikaa eivätkä koskaan poistu muodista.

Kahden kerroksen väkeä

Takkien kerrostaminen on paitsi trendikästä myös perusteltua Suomen sääoloissa. Vuoritonta villakangastakkia tai lyhyttä kevyttoppista voit käyttää myös sisällä neuletakin sijaan. Kulmikkaat aurinkolasit ovat nyt in, ja niitä tehostetaan värilinsseillä.

Muhkean toppalaukun uumeniin mahtuu hyvin vaikka läppäri. Kaulukseton villasekoitetakki 339 e ja silkkikauluspaita 199 e, PBO. Kevyt tikkitakki 89 e, Coster Copenhagen. Midimittainen vekkihame 546 e, MSGM / My O My. Aurinkolasien kehykset 159 e ja UV-värilinssit 60 e, Kylie Minogue / Specsavers. Helmistä kootut korvakorut 77,78 e, Karo Koru. Toppalaukku 175 e, Marimekko. Glittersomisteiset tennarit 110 e, Pollini / La Matta.

Pelinaisten matkassa

Skarppi housupuku kesyttää reilunkokoisen baseball-takin sporttisuuden. Vastakohtien tyyli täydentyy juhlavilla korvakoruilla ja muhkeilla lenkkareilla. Kun värimaailma on yhtenäinen, eri tyylit sulautuvat yhteen. Kapeat kissalasit istuvat moderniin retrotyyliin.

Kevyesti topattu takki 79,95 e ja kullansävyiset korvakorut 12,95 e, Zara. Joustava bleiseri 179 e, prässihousut 99 e, aurinkolasit 29 e ja ruudullinen nahkalaukku 149 e, & Other Stories. Tennarit 110 e, New Balance.

Ihan eläimenä

Eläinkuviot pysyvät muodissa tänäkin keväänä. Selkeälinjainen seeprakuosi yhdistää kuosit ja värit tyylikkääksi kokonaisuudeksi. Kalastajanhattu keikkuu nyt kaikkien kutreilla, ja muodikkaimmat laukut ovat kokoa XS tai XL. Runsaat hapsut heiluvat korvakoruissa ja huiveissa, ja pitkän huivin voit kietoa päähän, kaulaan tai laukkuun.

Puuvillaviskoositakki 905 e ja kalastajanhattu 158 e, Max Mara Helsinki. Silkkikauluspaita 295 e, polvipituinen viskoosihame 189 e ja hapsusomisteinen silkkihuivi 115 e, Weekend Max Mara Helsinki. Erilaisista korukivistä koottu kaulakoru 75 e, Marina Rinaldi Helsinki. Lintuaiheiset korvakorut 17,95 e, Zara. Kangaspintainen olkalaukku 49 e, Esprit.

Pääasioita

Trenssimallinen kevyttoppis ryhdistyy tikkauksilla ja sähäkällä sävyllä. Näyttävät pääpannat ovat kauden hitti, ja mitä koristeellisemman valitset, sitä parempi. Trendikästä on yhdistää asusteet ja vaatteet sävy sävyyn.

Kevyt tikkitrenssi 199,95 e, Part Two. Strasseilla koristeltu panta 38 e, Trésorie.

Sopivasti farkkua

Vaaleaa, tummaa, pestyä ja kulutettua – denim toimii sekä koko asuina että tehosteena. Klassinen trenssi saa uutta ilmettä kerrostetusta farkkuhelmasta. Takki toimii myös mekkona, kun kietaiset sen kiinni. Kaksinkertaiset kehykset ja kullansävyiset metalliniitit antavat aurinkolaseille kokoa ja näköä.

Farkkusomisteinen trenssi 609 e, Weekend Max Mara Helsinki. Joustava pystykauluspaita 219 e, viskoosihousut 139 e ja silkkihuivi 119 e, PBO. Aurinkolasit 688 e, Kuboraum / Puuterihuone Optikko. Lasihelmillä kuorrutetut korvakorut 39,90 e, Kaiko. Koristeelliset rannekorut 95 e ja 163 e, Gas Bijoux / La Matta. Nahkainen olkalaukku 215 e, Marimekko. Haljasnahkaiset saappaat 99,95 e, Zara.

Valmiina baanalle

Mittasuhteilla leikkiminen tekee asukokonaisuudesta mielenkiintoisen. Vyötäröpituisen pilottitakin linja korostuu hauskasti täyspitkän mekon parina. Takin isoihin etutaskuihin mahtuu reilusti tavaraa. Frillahelmainen kuosimekko taipuu asustamalla niin töihin kuin tansseihin, ja asennelippis tuo kokonaisuuteen sporttivivahteen.

Satiinipintainen bombertakki 199 e, Gestuz. Nilkkapituinen mekko 885 e, La DoubleJ, ja verkkokangassomisteinen lippalakki 95 e, Zadig & Voltaire  / My O My. Peilipintaiset akryylikorvakorut 35 e, Jatuli. Nahkanilkkurit 229 e, Vamsko.

Meikki ja hiukset Ia Luhtanen

Kuvauspaikka Tallink Silja MyStar

Juttu on ilmestynyt Eevassa 3/2023.

Kommentoi +