Trendin toimitus testasi uutuuskynsilakat – mukana lakka, jonka kestävyys on huikeaa luokkaa
Kynsilakat
Trendin toimitus testasi uutuuskynsilakat – mukana lakka, jonka kestävyys on huikeaa luokkaa
Näillä uutuuslakoilla saat kynnet, jotka kestävät kauniina useita päiviä.
Teksti

Kuvat

Julkaistu 9.8.2023
Trendi

Parhaat kynsilakat ovat tässä:

Vegaaninen kotimainen: Pure Gloss -kynsilakka, sävy 31 Kukkaseppele, 5,90 e, Lumene.

Neonpinkkiin taittava sävy on nappivalinta kesämekon, auringon ja rantahiekan pariksi. Lakkaa pitää sivellä huolellisesti raitojen välttämiseksi, mutta hinta–laatusuhde on mainio.

Parasta: Vaikka lakka kului hieman kärjistä päivien kuluessa, muu väri pysyi tasaisen kauniina. Helppo poistaa.

Ikisuosikki: Love by Essie -kynsilakka, sävy 160 Carefree but Caring, 15,90 e, Essie.

Runsaspigmenttinen ja 80-prosenttisesti kasvipohjainen, vegaaninen kynsilakka, jonka pullossa on käytetty kierrätettyjä materiaaleja. Syystä suosikki: pysyvyys ei ole aina huippuluokkaa, mutta lopputulos kylläkin. Psst! Laventeli on supertrendikäs sävy.

Parasta: Levittyvyys. Kynsilakalla on helppo saada peittävä, kaunis lopputulos.

Lakalla saa yhdellä sipaisulla koko kynnen kauniiksi.

Peittävä ja hoitava: Hoitava kynsilakka, sävy Pyrit, 9,90 e, Idun Minerals

Mineraalikynsilakka, jossa ei ole käytetty viittä terveydelle haitallista kemikaalia. Sisältää myös kynttä hoitavia ainesosia.

Parasta: Testin suosikki! Peittävä ja runsaspigmenttinen, ja helppo levittää: lakalla saa yhdellä sipaisulla koko kynnen kauniiksi. Kiiltävä upea lopputulos – tosin kahden päivän kuluttua lakka kului kärjistä. Helppo poistaa.

Kestää ja kestää: Nail Lacquer -kynsilakka, sävy NFTease Me, 15,60 e, OPI.

Me, Myself and OPI -kokoelman sävykokoelmassa on 12 sävyä. Iso, napakka korkki, josta on helppo pitää kiinni. Klassinen kynsilakan koostumus.

parasta: Huikea kestävyys. Lakka on kynnellä vielä neljäntenä päivänä täydellinen, suorastaan kynteen jämähtänyt eikä yhtään lohkeillut. Kääntöpuolena lakkaa poistaessa pitää varautua hinkkaamaan.

Hittisävyt: Vegaaninen kynsilakka, sävy Wearing Expensive, 9,90 e, Atelier Rouge

Punakorkkisessa kevät-kesä-kokoelmassa on viisi pirtsakkaa sävyä, jotka ovat saaneet inspiraationsa muodista, muotinäytösten lavoilta. Kestävyys ja poistettavuus hyviä.

Parasta: Kynsilakka on helppo levittää, ja pienellä siveltimellä saa siistiä, peittävää jälkeä ensimmäisellä sipaisulla.

Mitä jos suuntaisit taas kynsitarraostoksille?

Kynsilakkatrendit nyt:

Ranskalainen, mutta liukuvärillä. Vuoden suurimpia kynsitrendejä on ranskalainen manikyyri – mutta liukuvärjäyksellä. Maalaa kynnet kahdella sävyllä ja rajaa kärkeen perinteinen manikyyri-raja. Hae kuvia sanoilla ’ombré’ ja ’ french ombré nails’.

Miltä kynsi tuntuu? Kynsiin laitetaan nyt värin lisäksi tekstuuria: 3D-tarroja, kuplia ja jalokiviä. Kynsiin lakataan myös samettipintoja. Mitä jos suuntaisit taas kynsitarraostoksille?

Värit, jotka ilahduttavat. Kynsilakkojen sävyissä näkyy halu paeta todellisuutta ja tuoda elämään iloa, sanovat trendinenät. Siksi kynsiin maalataan nyt turkoosia, fuksiaa, kirkasta sinistä ja rohkeaa punaista – jopa joka kynsi eri sävyllä. Myös metallinhohtoiset sävyt ovat nyt erityisen ihania.

Kynsilakat vasemmalta oikealle: Pure Gloss -kynsilakka, sävy 31 Kukkaseppele, 5,90 e, Lumene. Hoitava kynsilakka, sävy Pyrit, 9,90 e, Idun Minerals. Love by Essie -kynsilakka, sävy 160 Carefree but Caring, 15,90 e, Essie. Vegaaninen kynsilakka, sävy Wearing Expensive, 9,90 e, Atelier Rouge. Nail Lacquer -kynsilakka, sävy NFTease Me, 15,60 e, O.P.I.

Juttu on julkaistu Trendissä 6/2023.

Kommentoi +