Punaviini, hunaja ja minkkivärjäys – nämä ovat trendikkäimmät hiusvärisävyt blondille, brunetille ja harmaatukkaiselle
Hiukset
Punaviini, hunaja ja minkkivärjäys – nämä ovat trendikkäimmät hiusvärisävyt blondille, brunetille ja harmaatukkaiselle
Lähde mukaan lämpöaaltoon ja kokeile syksyn trendikkäimpiä hiussävyjä.
Teksti

Kuvat

Julkaistu 30.8.2023
Kauneus ja Terveys

Jos haluat muodikkaan hiusvärin, anna lämpöaallon viedä. Vaaleassa tukassa hunajan, kullan, hiekan ja vaalean kuparin sävyt ovat trendikkäimpiä. Niin sanotussa teddy bear blonde -värjäyksessä hiusten pehmeä vaalea sävy soinnutetaan imartelemaan ihonsävyä.

Vinkki! Jos toivot hiusväriltä myös tuuhentavaa vaikutusta, pyydä kampaajaa yhdistämään muutamaa eri sävyä tai tekemään raitoja. Raidoitetut hiukset näyttävät vivahteikkaammilta ja kuohkeammilta kuin yksi- ja tasavärinen tukka.

Harmaatukkainenkin voi kokeilla lämpimiä vivahteita. Vaaleisiin, harmaisiin ja vaaleanruskeisiin hiuksiin voi hankkia myös niin sanotun minkkivärjäyksen. Siinä viileän ja lämpimän vaaleita vivahteita yhdistellään harmaan tai laventelin sävyihin. Myös tummissa hiuksissa on lämpöä, kuten kanelia ja kuparia.

Toisaalta täyteläiset ruskeat ja syvänpunaiset värit, kuten espresso, kastanja ja punaviini, vetävät nekin puoleensa. Ruskean tukan trendiväreihin kuuluu lisäksi tuhkainen portobellosienen ruskea. Se sopii etenkin niille, joiden ihonsävyssä on lämpöä kalpeuden sijaan.

Hiusvärin valinnassa voit inspiroitua minkä tahansa ikäisen esimerkistä, sillä hyvä kampaaja osaa soveltaa siitä sopivan juuri sinulle.

Juttu on julkaistu aiemmin Kauneus ja Terveys -lehdessä 10/2023.

2 kommenttia