Tummaa suklaata vai sittenkin kinuskia? 6 ihanaa sävyideaa, joilla tuot ruskeiden hiusten parhaat puolet esiin
Hiusvärit
Tummaa suklaata vai sittenkin kinuskia? 6 ihanaa sävyideaa, joilla tuot ruskeiden hiusten parhaat puolet esiin
Satsaa lämpimään hiusväriin tai ohuenohuisiin raitoihin ja käännä kiillot kaakkoon. Näin saat ruskeat hiukset näyttämään parhaat puolensa. Kurkkaa ihanat ideat!
Teksti

Kuvat
,

Julkaistu 4.7.2023
Kauneus ja Terveys

Trendikkäin ruskea tukka näyttää yksiväriseltä, mutta on usean sointuvan sävyn tulos. Balayge-palkkiraidat jäävät unholaan. Nyt raidat ovat ohuita, tuskin huomattavia, ja niitä suditaan etenkin kasvojen ympärille ja latvoihin.

Brunetit ammentavat herkku­hyllystä: syvin ruskean sävy muistuttaa tummaa suklaata ja vaalein toffeeta, joka liukuu jo lähelle blondia. Sekä ruskeissa että vaaleissa hiuksissa kylmät sävyt heitetään ikkunasta ja kiillot käännetään kaakkoon. Lasi­tukan salaisuus ovat hyvät hoitotuotteet ja kiiltosuihke.

Raidat voidaan myös korvata kokonaan yhdellä päräyttävällä lämpimällä hiusvärillä. Otsatukka päivittää tutun tyylin, etenkin jos pituudesta ei malta luopua: pullonkaulaotsatukka on ylhäältä kapea ja alaspäin levenevä kuin pullo. Se on sivuilta pitkä otsis, jossa on keskellä lyhyempiä suortuvia.

Himottavin ruskea tukka on sävyltään lämmin ja sopivasti sekaisin.

Tässä ruskeassa tukassa näkyvät tärkeimmät trendit: hiuksiin on valittu täydellisen tummanruskea suklaa­kakun sävy + hiusten malli on rento polkka.

Letkeä meininki näkyy kampauksissa

  • Trendikkäin tukka on vähän eletyn näköinen: kuohkea ja pariisilaisittain huolettoman näköisesti laitettu.
  • Kiharat löysäilevät ja laiskuri selviää hiusklipsillä. Pannat, klipsit ja rusetit piristävät Teams-palaverissa etenkin itseäsi.
  • Kun aikaa on minuutti ja tukka on likainen: vedä keski­jakaus ja niskaan tiukka ponnari. Irtohiukset litistyvät vahalla ja hammasharjalla.

Juttu on alun perin julkaistu Kauneus ja Terveys -lehdessä 4/2022.

Kommentoi +