Silmäpussit ja turvotusta silmien alla? Nämä viisi superhyvää tuotetta virkistävät ja poistavat turvotuksen
Kauneus
Silmäpussit ja turvotusta silmien alla? Nämä viisi superhyvää tuotetta virkistävät ja poistavat turvotuksen
Kauneustoimittaja testasi 12 turvotusta poistavaa silmänympärystuotetta ja valitsi parhaat.
Teksti

Kuvat
,

Julkaistu 23.3.2022
Kauneus ja Terveys

Paras silmänympärysgeeli herkälle iholle

Kamomillaa ja ruiskaunokkiuutetta sisältävä silmänympärysgeeli sopii myös herkälle iholle. Hetkessä imeytyvä geeli poistaa turvotusta tehokkaimmin kaikista testin tuotteista. Normaali-ihoiselle se sopii niin aamu- kuin iltakäyttöönkin, kuivaihoinen kaipaa yöksi jotain ravitsevampaa.

Clarins Total Eye Contour Gel 46 e.

Paras silmänympärysseerumi väsyneelle

Metallipäisellä aplikaattorilla varustettu, kosteuttava, heleyttävä ja ripsiä vahvistava silmänympärysseerumi on aamusilmien pelastus – etenkin, jos sitä säilyttää jääkaapissa. Sen turvotusta poistavan ja tummuutta häivyttävän vaikutuksen huomaa heti.

Lancôme Advanced Génifique Eye Light Pearl 45 e.

Paras edullinen silmänympärysseerumi

Luonnonkosmeettinen, rauhoittavaa kurkku-uutetta ja kosteuttavaa hyaluronihappoa sisältävä silmänympärysseerumi tuntuu ihanan viileältä ja virkistävältä. Roll-oniin pakattu seerumi on koostumukseltaan testin ohuin ja kaipaa siksi päälleen voidetta.

Evolve Hyaluronic Eye Complex 29,10 e.

Paras silmänympärysseerumi tummille silmänalusille

Roll-oniin pakattu luonnonkosmeettinen silmänympärysseerumi kirkastaa tummia silmänalusia ensilevityksestä. Metallikuula rullaa pois turvotusta ja tuntuu miellyttävän virkistävältä väsyneimpänäkin aamuna.

Patyka Energizing Eye-Gel 35,90 e.

Paras silmänympärysvoide aikuiselle iholle

Ihoa uudistavaa ja kosteuttavaa PHA:ta ja juonteita silottavia peptidejä sisältävä silmänympärysvoide suorastaan sulaa ihoon. Kofeiini ja ginseng vauhdittavat verenkiertoa ja poistavat turvotusta. Voide on testatuista silottavin ja ravitsevin.

Exuviance Total Correct Eye 74 e.

Kommentoi +