Testissä pohjustusaineet – alle 15 euron primer saa pintajuoneet katoamaan ja pitää meikin paikoillaan
KT testasi
Testissä pohjustusaineet – alle 15 euron primer saa pintajuoneet katoamaan ja pitää meikin paikoillaan
Kauneus ja Terveys -lehden kauneustoimittaja testasi 12 huokoset piilottavaa ja ihon pintaa silottavaa pohjustusainetta ja valitsi parhaat eri tarpeisiin.
Teksti

Kuvat
,

Julkaistu 15.8.2023
Kauneus ja Terveys

Paras edullinen

Tuote: Lumene Blur Longwear Primer

Millainen: Vegaaninen meikinpohjustusvoide saa laajentuneet ihohuokoset ja pintajuonteet katoamaan. Hajusteeton, pohjoista kanervaa sisältävä hoitava koostumus tuntuu miellyttävän pehmeältä, suorastaan silkkiseltä. Meikki levittyy sen päälle kitkatta ja tasaisesti ja pysyy hyvin.

Hinta: 14,20 e.

Paras pitkäkestoinen

Tuote: L’Oréal Paris Prime Lab 24 h Pore Minimizer

Millainen: Tämä AHA-happoja sisältävä pohjustusaine lukitsee meikin paikoilleen ja piilottaa isot ihohuokoset nenän ja nenäpielien iholla. Se ehkäisee meikin kasaantumista juonteisiin ja huokosiin, eikä anna meikin rullata tai liukua pois, vaikka vähän hikeä pukkaisikin.

Hinta: 17,50 e.

Paras kiiltelevälle

Tuote: Bareminerals Original Pore- Minimizing Primer

Millainen: Ihon kiiltelyä hillitsevä ja pintaa silottava pohjustusgeeli on miellyttävän raikas ja silkkinen. Prebiootteja sisältävä vegaaninen pohjustus sopii kaikille ihotyypeille, mutta erityisen hyvin aikuiselle seka­iholle. Meikki pysyy paikoillaan koko päivän.

Hinta: 39 e.

Paras pintakuivalle

Tuote: Miracle Prep Illuminating + Hydrating Primer

Millainen: Kosteuttava, kevyen tuntuinen pohjustusaine liukuu iholle vaivattomasti ja silottaa ihon pintaa silminnähden elastomeerien avulla. Silottavan vaikutuksen lisäksi se pitää pintakuivankin ihon pehmeän ja raikkaan näköisenä koko päivän.

HInta: 17,60 e.

Paras hoitava

Tuote: MAC Studio Radiance Moisturizing+ Illuminating Silky Primer

Millainen: Kosteuttavaa hyaluronihappoa ja glyseriiniä sekä ravitsevia öljyjä sisältävä primer tuntuu iholla lähes kosteusvoiteelta. Se ei silota yhtä selvästi kuin niin kutsutut blurraavat pohjustukset, mutta pintajuonteet tasoittuvat, ja iho tuntuu hoidetulta ja pehmeältä.

Hinta: 34,50 e.

Juttu on julkaistu aiemmin Kauneus ja Terveys -lehdessä 06/2023.

Kommentoi +