Testasimme vuoden 2023 uudet peitevoiteet – mukana alle 15 euron markettituote, joka kestää pitkään ja peittää isommatkin läikät
Peitevoide
Testasimme vuoden 2023 uudet peitevoiteet – mukana alle 15 euron markettituote, joka kestää pitkään ja peittää isommatkin läikät
Uudet peitevoiteet paitsi peittävät, myös hoitavat ihoa ja silmänalusia. Testasimme uudet peitevoiteet – lue myös neljä uutta tapaa käyttää peitevoidetta!
Teksti

Kuvat

Julkaistu 5.6.2023
Trendi

Parhaat peitevoiteet ovat tässä:

Kevyt ja hoitava: Flawless Finish -hoitava peitevoide 28,50 e, Elizabeth Arden

Hyaluronihappoa sekä E- ja C-vitamiinia sisältävä peitevoide levittyy kauniisti ja jättää kauniin, kevyen peittävyyden. Voide pysyi päivän siistinä eikä kerääntynyt juonteisiin. Hyvä tuote hänelle, joka haluaa ennen kaikkea hoitavan ja luonnollisen lopputuloksen. 9 sävyvaihtoehtoa.

Parasta: Loistava kuivalle iholle – kosteutti ja tasoitti nätisti jopa talven kuivattamat nenänpielet.

Mattainen lopputulos: 16HR Camo Concealer Full-Coverage Matte -peitevoide 14,95 e, E.L.F.

Marketin peitevoide peittää isommatkin läikät ja mustat silmänaluset mainiosti. Mattainen voide sopii parhaiten rasvaiselle iholle, ja kuivaihoisen kannattaa muistaa huolellinen kosteutus, jotta peitevoide ei ­pakkaudu juonteisiin. Myös levittämisessä saa olla ripeä, jotta aine ei jysähdä iholle ennen aikojaan. Iso applikaattori teki levityksestä paikoitellen hieman hankalaa.

Parasta: Testin pitkäkestoisin tuote.

Hoitaa kuin seerumi: Serum In Conceler -peitevoide 17,80 e, Lumene

Silmänympärysihon seerumin ja peitevoiteen hybridi, joka hoitaa ja kosteuttaa ihoa. Sisältää E-vitamiinia ja ihoa hoitavia kasviuutteita. Kevyt koostumus peittää tummat silmänaluset ja jättää kauniin kuullon ja heleyden iholle. Ei järin peittävä, mutta täydellinen hänelle, joka haluaa silmänympärystuotteelta ennen kaikkea hoitavuutta.

Parasta: Viileä, rullamainen applikaattori, joka viilentää ihoa mukavasti.

Voide sopii siis hyvin esimerkiksi tulehtuneelle ja ärtyneelle iholle.

Näppyjä luonnollisesti peittävä: Hold on Tight -peitevoide 12,99 e, About tone / Yeppo & Soonsoo

Korealaisen merkin peitevoide on kevyt, luonnollinen ja ohuen kuultava. Se on huomaamaton iholla ja kestää hyvin kerrostamista. Peitevoide sisältää ihoa hoitavia ja rauhoittavia ainesosia, kuten vihreäteeuutetta, rohtosammakonputkiuutetta sekä ginseng-marjauutetta. Voide sopii siis hyvin esimerkiksi tulehtuneelle ja ärtyneelle iholle. Harmi, että sävyjä on vain kolme ja nekin kaikki vaalealle iholle.

Parasta: Hyvä aknen peittämiseen: peittää muttei kuorruta finnejä.

Unelmien koostumus: Pro Filt’r Instant Retouch -peitevoide 37 e, Fenty Beauty

Rihannan kosmetiikkabrändi Fenty Beautya saa vihdoinkin myös Suomesta! Sarjan peitevoide levittyy kuin unelma, ja pehmeä koostumus ihan sulaa ihoon. Kerrostamalla kevyestä ja luonnollisesta peittävyydestä saa superpeittävän ja silti luonnollisen lopputuloksen. 50 eri sävyä.

Parasta: Levittymiseltään ja lopputulokseltaan testin paras! Voide ei pakkaantunut juonteisiin lainkaan.

Peitevoiteet vasemmalta oikealle: Flawless Finish -hoitava peitevoide 28,50 e, Elizabeth Arden. 16HR Camo Concealer Full-Coverage Matte -peitevoide 14,95 e, E.L.F. Serum In Conceler -peitevoide 17,80 e, Lumene. Hold on Tight -peitevoide 12,99 e, About Tone / Yeppo & Soonsoo. Pro Filt’r Instant Retouch -peitevoide 37 e, Fenty Beauty.

Käytä peitevoidetta näin

Silmien alle. Tummiin silmänalusiin sopii omaa ihonsävyä ja meikkivoidetta vaaleampi peitevoide, sillä se tuo valoa. Levitä voidetta vähän kerrallaan – liika määrä voi kerääntyä mahdollisiin juonteisiin.

Näppyjä peittämään. Kun haluat peittää finnejä, käytä peitevoidetta kahdesti: ennen meikkivoidetta, ja uudelleen sen jälkeen. Häivytä peiteaine siveltimellä näpyn ympäriltä, mutta älä koske enää näppyyn.

Kasvoja korostamaan. Leiki sävyillä. Vaaleaa peitevoidetta voi käyttää kasvojen korkeissa kohdissa korostusvärinä, tummempaa varjostuksena poskilla. Peitevoiteella voi myös vaalentaa kulmakarvoja!

Meikkivoiteen sijaan. Kokeile Tiktokin kolmiotrendiä: Piirrä pienet kolmiot silmäkulmaan, nenänpieleen ja alahuulen viereen. Häivytä, ja jätä meikkivoide laittamatta.

Juttu on julkaistu Trendissä 4/2023.

Kommentoi +