Testasimme selluliittituotteet - "Tuntuupa tehokkaalta!"
Kauneus
Testasimme selluliittituotteet - "Tuntuupa tehokkaalta!"
Toimitus testasi kahden viikon ajan kuutta erilaista selluliittituotetta. Katso, kuinka tuotteet pärjäsivät ja saiko selluliitti kyytiä.
Teksti

Kuvat
,

Julkaistu 1.7.2015

1. Clarinsin Body Lift Cellulite Control geeli, 55 e/200 ml

Mitä lupaa: Geeli kiinteyttää lanteita ja reisiä ja vähentää selluliitin näkymistä ja muodostumista. Ihosta tulee pehmeämpi ja tasaisempi. Vaikuttavina aineina muun muassa kofeiini ja minttu-uute, jotka aktivoivat nestekiertoa ja kiinteyttävät ihoa.

Plussat ja miinukset: Geeliä on mukava levittää. Sen haju on hieman desinfiointimainen, mutta se vain lisää voiteen tehokasta vaikutelmaa. Varsinkin aluksi geelistä jää viileä, lähes kylmä tunne, joka myös tuo tehokkaan vaikutelman. Kun voidetta on käyttänyt viikon, ei viilentävää vaikutusta enää huomaa.Voidetta pitäisi levittää mieluiten aamuin ja illoin, mutta levitän sitä vain kerran päivässä.

Iho näyttää kolmen viikon käytön jälkeen pehmeämmältä ja kauniimmalta. Selluliitti ei ole kadonnut, mutta se ei vain näy enää niin selvästi. En oikeastaan muuta odottanutkaan, joten olen tuotteeseen ihan tyytyväinen. Tulos on kuitenkin parempi kuin se, jonka saisi käyttämällä kolme viikko tavallista vartalovoidetta.

Arvio: 4/5

2. Pure Minceur Rapide -selluliitin hoitovoide 71,20 e/200 ml

Mitä lupaa: Tehokas hoitogeeli sulattaa sitkeää sellulliittia sekä poistaa nestettä kudoksista. Imeytyy nopeasti, vapauttaa rasvaa adiposyyteistä ja auttaa sitä palamaan.

Plussat ja miinukset: Voide levittyy ja imeytyy helposti. Tuotteessa on erittäin voimakas, hieman epämiellyttävä tuoksu. Levittämisen jälkeen tuote kipristelee iholla hetken aikaa. Tuntuupa tehokkaalta! Kun voide on imeytynyt, iho tuntuu välittömästi kireämmältä.

Kahden viikon testauksen jälkeen iho tuntuu kimmoisammalta ja aavistuksen verran tasaisemmalta, muttei voide ole sulattanut sitkeitä selluliitteja. Tuote on arvokas.

Arvio: 4/5

3. L’Oréal Paris’n Sublime Body Silhouette Incroyable -kiinteyttävä selluliittigeeli 15,90 e/200 mlMitä lupaa: Geeli lupaa silottaa vartaloa välittömästi. Ihosta tulee kiinteämpi ja näkyvästi sileämpi. Neljän viikon käytön jälkeen selluliitti on vähentynyt ja vartalo näyttää linjakkaammalta ja kiinteämmältä.

Plussat ja miinukset: Geeliä on helppo levittää eikä se haise erityisen pahalle toisin kuin monet selluliittituotteet. Se tuntuu hyvältä ja imeytyy nopeasti. Geeli ei myöskään jätä tahmeaa tunnetta iholle. Hieron geeliä reisiin ja pakaroihin joka ilta.

Iho näyttää kolmen viikon käytön jälkeen pehmeämmältä ja kauniimmalta. Selluliitin määrässä en huomaa suurta eroa. Tuotteessa hyvä hinta-laatu-suhde.

Arvio: 4/5

4. Thalion Cellulite target concentrate -seerumi, 66 e/150 ml

Mitä lupaa: Seerumi lupaa vähentää selluliitin esiintymistä. Ohjeen mukaan suositellaan käyttämään aamuin ja illoin ongelma-alueille, esimerkiksi lantion seudulle, pepulle ja käsivarsille. Tuote sisältää muun muassa kofeiinia ja mentholia. (Cellu Cx 24)Plussat ja miinukset: Tuoksui miellyttävästi mentholilta ja sitä oli helppo levittää liukuvan koostumuksen ansioista. Tuote kuivui nopeasti. Iho tuntui käytön jälkeen pehmeältä ja sileältä. Tuntui toimivan erityisesti käsivarsien iholla. Ylellinen lisä painonpudotukseen, mutten varsinaisesti huomannut selluliitin vähentyneen. Arvokas tuote.

Arvio: 3,5/5

5. Lumenen Cranberry Smoothing -selluliittiseerumi 9,90 e/150 ml

Mitä lupaa: Tekee ihosta silkinpehmeän. Säännöllisessä käytössä myös hajottaa ihon alaisia rasvakertymiä ja ehkäisee uuden selluliitin syntymistä.

Plussat ja miinukset: Seerumin koostumus on kevyt ja geelimäinen tuote imeytyy iholle vaivattomasti. Ei jätä ihoa tahmaiseksi ja housut voi vetää jalkaan pian seerumin käytön jälkeen. Iholle jää heti suloisen pehmeä vaikutelma ja myös raikas karpalon tuoksu miellyttää.

Parin viikon käytön jälkeen selluliitti ei ole kuitenkaan kadonnut eikä ehkä edes vähentynyt, mutta iho on ihanasti pehmeämpi ja kimmoisampi. Tuotetta kannattaa sivellä ongelmakohtiin, itse käytin sitä takareisissä ja pakaroissa.  

Arvio: 3,5/5

6. Biothermin Body refirm anti-cellulite -öljy 43 e/125 ml

Mitä lupaa: Luonnon omia antioksidantteja sisältävä öljy lupaa tehdä ihosta sileämmän ja pehmeämmän jo parissa viikossa. Öljyä hierotaan kehon selluliittialueille aamuin illoin. Selluliitin häivyttämistä voi tehostaa esimerkiksi kuivaharjauksella. Öljyä ei suositella käytettäväksi kasvoille.

Plussat ja miinukset: Jäin koukkuun öljyn raikkaanhedelmäiseen tuoksuun. Sitä nuuhkisin mielelläni vaikka parfyyminä. Vaikka öljy oli helppo levittää reisien ja käsivarsien selluliittialueille, aamukiireissä sen imeytyminen tuntui kestävän liian kauan. Punertava öljy ei kuitenkaan tahrannut vaatteita.

Parin viikon aikana reisien iho tuli selvästi pehmeämmäksi, mutta sitkeänä istuvia selluliittipahkuroita tämäkään öljy ei pystynyt nujertamaan enkä huomannut ihon varsinaisesti kiinteytyneen. Öljy on kyllä raikas ja tehokas lisä kuivan ihon hyvinvointiin.

Arvio: 3/5

Lue lisää:

Kommentoi +