Näin teet kestävän huulimeikin
Kauneus
Näin teet kestävän huulimeikin
Tervemenoa vessareissut, joiden tarkoitus on tarkistaa, onko puna levinnyt hampaisiin tai pitkin naamaa.
Teksti

Kuvat
,

Julkaistu 15.10.2015
Trendi

1. Rajaa huulet värittömällä huultenrajauskynällä huulten ulkoreunoja pitkin.Väritön huultenrajauskynä on vahamainen pohjustaja, joka pitää tehokkaimmin huulipunan paikoillaan.

2. Jos et jaksa räplätä värillisellä rajauskynällä, siirry tämän jälkeen suoraan kohtaan kolme. Muussa tapauksessa teroita värillinen rajauskynä ja rajaa sillä huulet tismalleen niiden ulkoreunoja pitkin. Jep, usein neuvotaan, että huulia voi suurentaa piirtämällä ne yli rajojen. Mutta jos ylimääräistä aikaa ei ole, seuraa kynällä kuuliaisesti huultesi luonnollisia rajoja. Rajaus osuu tarkasti oikealla paikalleen, kun piirrät sen lyhyillä piirroilla, yhden pitkän vedon sijaan. Kun värillinen rajaus on tehty, väritä huulet kauttaaltaan rajauskynällä. Kestävä pohja on valmis.​​​

3. Huulipunasiveltimen käyttö kannattaa, koska sillä punaa saa huulille ohuen kerroksen. Jos levitä punan suoraan puikosta, väriä tulee niin paljon, että se leviää helposti huulilta muualle naamaan. Sudi punaa ensin huulten ulkoreunaan huulten rajoja mukailevin vedoin. Väritä sitten huulten sisäosa.

4. Paina huulet lopuksi yhteen niin, että niiden välissä on pala mitä tahansa paperia. Klassinen paperitemppu poistaa ylimääräisen punan huulten pinnalta. Taputtele loput punat siveltimestä huulten sisäosaan, mistä se kuluu nopeimmin. Valmis!

Tutorial-ohjeet Saara Sarvas

Ohjeet on julkaistu Trendissä.

Kommentoi +