Suolasuihke tekee taikoja hennoille ja liukkaille hiuksille – opi leijonaharjakikka ja löydä suihke juuri sinun tarpeisiisi
Luottotuotteet
Suolasuihke tekee taikoja hennoille ja liukkaille hiuksille – opi leijonaharjakikka ja löydä suihke juuri sinun tarpeisiisi
Pidätkö siitä, miltä hiuksesi näyttävät rantapäivän jälkeen? Jo pieni määrä suolasuihketta tuo hiuksiin näkyvästi lisää massaa.
Teksti

Kuvat

20.3.2023
 |
Eeva

Hiuksille tarkoitettu suolasuihke sisältää nimensäkin mukaan suolaa, yleensä merisuolaa. Siksi se ei ole paras muotoilutuote kuivan ja takkuisen hiuksen muotoiluun, mutta sitäkin loistavampi liukkaille ja hentoisille hiuksille.

Suola kuivattaa hiuksia aivan kuten se kuivattaa ihoakin, mutta jos hiukset ovat terveet ja kaipaat lettien tai laineiden alle lisäpitoa, suolasuihke sopii juuri sinulle.

Miten suolasuihketta kannattaa käyttää?

Jos haluat hiuksiisi hieman lisäkarheutta ja volyymia, suihki suolasuihketta vähän kerrallaan ja kerroksittain. Määrä ei korvaa tässäkään asiassa laatua. Jos suihkutat suolasuihketta koko päähän ja liikaa, voi lopputulos olla melkoinen takku.

Voit käyttää suolasuihketta sekä märkään että kuivaan tukkaan. Parhaan rantalookin saat, kun suihkit suolasuihketta vain pituuksiin ja latvoihin.

Jos kuitenkin kaipaat nostoa tyveen, lisää muutama suihkaus pyyhekuivattuun tyveen. Föönaa tukka sitten kuivaksi pää alaspäin ja kas, sinulla on oikea leijonanharja.

Entä mitä tehdä silloin, jos suolasuihke tekee tukasta turhankin rapsakan ja kuivattaa sitä liikaa? Käytä alla tai suolasuihkeen kanssa jätettävää hoitoainetta tai kosteuttavaa seerumia.

Kokeile näitä suolasuihkeita

Nõberu No 103 Salt Water Spray 18,90 e.

Miehille tarkoitettu mutta loistavasti aivan kaikille lyhyt- ja polkkatukkaisille sopiva suolasuihke antaa välitöntä tuuheutta. Se sopii niin föönauksen alle silloin, kun haluat ison tukan, ja voit suihkuttaa märkiin, vapaasti kuivumaan jätettäviin hiuksiin silloin, kun haluat rennon sporttisen lookin. Suihkeen täyteläisen pehmeä tuoksu tulee bergamotista, ruususta, laventelista ja seetripuusta. Nõberu No 103 Salt Water Spray 18,90 e.

Four Reasons Originals Sea Salt Spray 13,90 e.

Kotimainen, merisuolaa sisältävä melko perinteinen suolasuihke sopii mainiosti pohjoismaisen hennoille ja luonnontaipuisille hiuksille. Suihke korostaa kauniisti kiharoita ja antaa liukkaille hiuksille näkyvästi lisää massaa ja sopivasti rapsakkuutta. Suihke tuoksuu kookokselta ja kuumalta kesältä. Four Reasons Originals Sea Salt Spray 13,90 e.

Maria Nila Salty Mist 25 e.

Hoitava, raikkaantuoksuinen vegaaninen suolasuihke sopii hyvin myös pitkien hiusten muotoiluun. Se sisältää hiuksia korjaavaa leväuutetta ja on koostumukseltaan hivenen kevyempi kuin moni perinteisempi suolasuihke. Mukana on UV-suoja, joten suihke kannattaa pakata mukaan rantalomalle. Maria Nila Salty Mist 25 e.

Löwengrip Build & Bounce Sea Salt Spray 22 e.

Näppärän kokoinen, sadan millilitran suolasuihke mahtuu käsimatkatavaroihin ja treenikassiin. Lämpösuojan sisältävää suihketta voi käyttää laineraudan kanssa eikä se myöskään takuta hiuksia. Suihke tuoksuu santelipuulta ja sitruksilta pitkin päivää juuri sopivan miedosti mutta ei häiritse lempiparfyymin käyttöä. Löwengrip Build & Bounce Sea Salt Spray 22 e.

Continu Sea Salt Texture Mist 17,90 e.

Kevyt, kosteuttavaa auringonkukkauutetta sisältävä suolasuihke sopii moneen tarpeeseen. Suihkeessa on lämpösuoja, joten se käy kihartamisen pohjatuotteeksi. Kevyt ja kosteuttava koostumus takaa sen, että pitkätukkainenkin uskaltaa käyttää sitä ilman pelkoa takuista. Suihkeen UV-suoja estää hiusväriä haalistumasta ja hiuksia kuivahtamassa, vaikka aurinko porottaisi kunnolla. Continu Sea Salt Texture Mist 17,90 e.

Kommentoi +