Somevaikuttaja Emilia Aaltoselle ulkonäkö on työtä, ja siksi hän haluaa pysyä samannäköisenä kuin kymmenen vuotta sitten: ”Voin henkisesti hyvin, kun laitan botoxia”
Täyteainehoidot
Somevaikuttaja Emilia Aaltoselle ulkonäkö on työtä, ja siksi hän haluaa pysyä samannäköisenä kuin kymmenen vuotta sitten: ”Voin henkisesti hyvin, kun laitan botoxia”
Emilia ”Emjeni” Aaltonen tuntee olonsa kauniiksi, kun hän on syönyt ja nukkunut hyvin ja treenannut. Hän haluaa myös olla läpinäkyvä siitä, että hän on ottanut botoxia ja täyteaineita.
Teksti

Kuvat

Julkaistu 12.6.2023
Trendi

EN NUORENA AJATELLUT, että voisin hyödyntää ulkonäköä työssäni. Nyt somevaikuttajana minulla on lähes 200 000 tuhatta seuraajaa ja olen saanut huomata, että olen monelle kauneusihanne, kun tuon vartaloani rohkeasti esille.

Parikymppisenä mielsin, että kurvit eivät olleet muodikkaat, ja että reiteni näyttivät paksuilta. Nyt pidän niistä. Olen pienikokoinen ja kurvikas. Haluan korostaa vartaloani sellaisena kuin se on ja edustaa itseäni parhaassa mahdollisessa versiossa.

Painoindeksin mukaan olen pari kiloa ylipainoinen, mutta tykkään itsestäni näin. Laihduttaminen ei ole juttuni: mieluummin lihon pari kiloa kuin laihdun.

Usein mielletään, että rintava ja muodokas vartalo on peitettävä. Hoikka vartalo voi pukea avonaisen topin päälle ja se on ok, mutta kun kurvikas nainen pukee vastaavanlaisen vaatteen, on se heti heruttavaa ja provosoivaa. Somekanavallani haluan rikkoja normeja.

En halua kannustaa täyteaineiden laittoon, mutta voin henkisesti hyvin ja pidän itseäni kauniina, kun laitan botoxia.

TUTTAVAPIIRISSÄNI KÄYDÄÄN silottamassa otsaryppyjä. Kyseessä ei ole iso toimenpide eikä se maksa kuin muutaman satasen. Ajattelin, että en koskaan tekisi niin, mutta kun aloin lähentyä kolmenkymmenen vuoden ikää, halusin tehdä muutamia ryppyjä ennaltaehkäiseviä toimenpiteitä. Haluan pysyä samannäköisenä kuin kymmenen vuotta sitten.

Olen laittanut otsaan botoxia silottamaan ryppyjä, täyteainetta huuliini ja käynyt laserhoidossa kasvojen kohotuksessa. En halua muokata kasvojani, vaan ehostaa ja ennaltaehkäistä vanhenemisen merkkejä.

En halua kannustaa täyteaineiden laittoon, mutta voin henkisesti hyvin ja pidän itseäni kauniina, kun laitan botoxia. Ulkonäkö on työni, joten kiinnitän enemmän huomiota siihen, miltä näytän. Haluan olla läpinäkyvä kauneudenhoitorutiineistani. Kun laitoin ensimmäisen kerran botoxia, kuvasin sen Instagramin stooreihin.

Tykkään meikkaamisesta ja olen siinä hyvä, sillä olen aiemmalta koulutukseltani kosmetologi.

LÄHEISTEN SEURASSA VOIN OLLA ilman meikkiä, mutta jos lähden kaupungille, ehostan hieman. Rajaan aina silmät ja huulet, muuten oloni on kalju. Kun kuvaan sisältöä someen, meikkiin ja hiustenlaittoon menee noin tunti. Tykkään meikkaamisesta ja olen siinä hyvä, sillä olen aiemmalta koulutukseltani kosmetologi. Jos minulla on huono päivä tai naamassa finni, tiedän, miten onnistun kuvissa tai editoin finnin pois. Tiedän myös, että tunnen oloni kauniiksi, kun olen syönyt ja nukkunut hyvin ja treenannut.

Olen onnekkaassa asemassa ja säästän useita satasia kuussa, kun saan eri yhteistöiden kautta kynsihuollon, sokeroinnit ja erilaisia kasvo- ja vartalohoitopalveluja. Muuten käytän noin 50 euroa kuussa meikkeihin ja ihonhoitotuotteisiin.

Eräs lempiasia ulkonäössäni on pitkät, tummanruskeat hiukseni. Olen saanut hyvät geenit. En käy koskaan kampaajalla, vaan värjään hiukset mustanruskealla markettihiusvärillä ja tasaan latvoja sentin pari keittiö-fiskarseilla. Pari vuotta sitten käytin klipsipidennyksiä, mutta ne rasittivat hiuksiani ja huomasin niiden ohentuvan.

Nyt hiukseni ovat jälleen paksut. Hoidan niitä hiusöljyllä, käytän harvoin suoristusrautaa tai kihartimia. Yöksi letitän hiukseni.

On hyvä tiedostaa, että jos joku näyttää ikäistään nuoremmalta eikä se johdu geeneistä, on selvää, että kasvoihin on laitettu täyteaineita.

VANHENEMINEN ON KAIKILLA edessä eikä ikää pääse karkuun. On hyvä tiedostaa, että jos joku näyttää ikäistään nuoremmalta eikä se johdu geeneistä, on selvää, että kasvoihin on laitettu täyteaineita.

Haluan pitää huolta itsestäni liikkumalla ja terveellisillä elämäntavoilla. Katson myöhemmin, jos haluan fiksata ulkonäköäni enemmän.

Vaikka itse kohennan kasvojani, ei se tarkoita, etten pitäisi upeana iäkkäitä naisia, joiden kasvot ovat vanhentuneet luonnonmukaisesti. Ajattelen kauneudesta, että lopulta sitä ei tarvitse ottaa niin vakavasti.”

Emilia ”Emjeni” Aaltonen, 28, on Helsingissä asuva somevaikuttaja, BFF-podcastin juontaja ja yrittäjä. "Kun hoikka pukee avonaisen topin, se on ok, mutta kun kurvikas pukeutuu samoin, se on heruttava", pohtii Emilia Aaltonen.
Kommentoi +