Seerumi on ihanasti laiska ratkaisu! Nämä uutuustuotteet kirkastavat ja kosteuttavat ihoa
Kauneus
Seerumi on ihanasti laiska ratkaisu! Nämä uutuustuotteet kirkastavat ja kosteuttavat ihoa
Laiskottaako ihonhoito? Ota silloin käyttöön seerumi, jossa on tehoaineet tiivistetyssä muodossa. Testasimme yli kymmenen tuotetta ja näistä kiinnostuimme.
Teksti

Kuvat

9.5.2022
 |
Trendi

Löydä tehot seerumista

Valitse seerumi ihosi kunnon mukaan. Kaipaako ihosi nyt eniten kosteutta, rauhoittamista vai kenties kirkkautta? Tutki tuotteiden tuotelupauksia.

Kiinnitä huomiota inci-listaan. Kun tehoraaka-aine, kuten hyaluronihappo tai C-vitamiini, on listan alkupäässä, sitä on varmuudella tuotteessa paljon. Juuri tehoaineidensa takia seerumeiden hinta on usein korkeahko.

Odota tuloksia rauhassa. Kaikkien seerumien tuloksia ei näe heti, sillä iho uudistuu noin kuukaudessa. Esimerkiksi pigmenttiläiskiä kirkastavan seerumin käytössä pitää olla pitkäjänteinen.

Vesi- vai öljypohja? Vesipohjainen sopii yleensä kaikille. Öljypohjainen on mainio kuivaihoisille, mutta sopii muillekin erityisesti yöseerumiksi.

Testin parhaat seerumit:

Rauha ihollesi

Jos ihosi kaipaa kosteutta ja rauhoitusta, tarjoa sille hunajaa ja propolista, mehiläisten antioksidanttista ainesosaa. Seerumi lupaa myös kiinteyttää ihoa.

Parasta: Raikas tuoksu ja miellyttävä koostumus. Poikkeuksellisen iso pullo ja siten alhainen litrahinta.

Propolis Tower Barrier Build Up -seerumi 44 e/60 ml, Tony Moly.

Tehoa ja luksusta

Uuden suomalaismerkin öljyseerumi on kiinnostava yhdistelmä tehokkaita raaka-aineita, kuten E-vitamiinipitoista kehäkukkaa ja antioksidanttista tyrniä.

parasta: Pintakuiva iho tuntuu pehmeämmältä, kosteutetummalta ja kuulaammalta muttei silti kiillä liikaa. Tämän tuotteen haluaa käyttää viimeiseen tippaan asti.

Revive-kirkastava, antioksidanttinen öljyseerumi 89 e/30 ml, Nörre Nordic.

Kolme yhdessä

Etkö tiedä, tarvitseeko ihosi kosteutta, kirkastusta vai vahvistusta? Tässä seerumissa ovat ne kaikki. Hyaluronihappo, C-niasiiniamidi ja ferulihappo ovat pullossa erikseen ja vasta pumpusta painettaessa tipat yhdistyvät.

Parasta: Kiinnostavin seerumiuutuus aikoihin. Miellyttävä koostumus ja raikas tuoksu.

Rénergie H.F.C. Triple -seerumi 135 e/50 ml, Lancôme.

Vastaisku kuivuudelle

Kuiva iho nauttii tästä! Kaktukselta tuoksuvassa seerumissa on hieman paksu, venyvä koostumus, mutta se sisältää runsaasti kosteuttavia ainesosia. Lupaa pitää kosteuden seuraavat 48 tuntia.

Parasta: Korealaisen kosmetiikan tuote tuntuu ihon superruualta. Iho vaikuttaa heti vähän pehmeämmältä.

Cactus Bouncy -seerumi 49 e/33 ml, Whamisa.

Ihon kuntokuuri

Kaipaisiko iho kuurin kirkkautta? Seerumin C-vitamiini heleyttää ihoa, hyaluronihappo kosteuttaa ja prebiootit pitävät huolen ihon suojakerroksesta.

Parasta: C-vitamiinia on tuotteessa kolmessa eri muodossa – johan olisi, joka mikään niistä ei tehoaisi.

Beauty Essentials Vitamin C -seerumi 58 e/30 ml, By Raili.

Kommentoi +