Virpi leikkautti pitkän tukan tilalle pirteän polkan: ”Lähdin töihin hiukset auki, mitä en ole tehnyt yli 10 vuoteen!” – katso kuvat muodonmuutoksesta
Kauneus
Virpi leikkautti pitkän tukan tilalle pirteän polkan: ”Lähdin töihin hiukset auki, mitä en ole tehnyt yli 10 vuoteen!” – katso kuvat muodonmuutoksesta
Pidätkö hiuksia jatkuvasti kiinni? Ratkaisu voi olla aiempaa lyhyempi ja kevyempi hiustyyli. Lukijamalli Virpi sai pirteän polkkatukan.
Teksti

Kuvat

10.8.2022
 |
Kauneus ja Terveys

Virpi Messman, 46

Työ: yrittäjä

Asuu: Hämeenlinnassa

Perhe: puoliso ja 3 lasta

Muutoksen tavoite: saada moderni ja sporttinen hiustyyli

Virpi Messman ennen ja jälkeen hiusmuutoksen.

Ilmava ja kepeä polkkatukka

Virpin hiukset lyhenivät parikymmentä senttiä.
Edestä kerrostettu polkka on kepeä ja ilmava. Hiukset asettuvat kauniisti eri puolille mutta yltävät yhä kiinni.

Polkan parhaat puolet

Olkapäille ulottuvassa tukassa kiharat pysyvät pitkään.

Kiharat korostavat kauniisti raitoja, jotka tehtiin yhdistelemällä kylmiä ja lämpimiä sävyjä.
”Lähdin heti töihin hiukset auki, mitä en ole tehnyt yli kymmeneen vuoteen! Olo on ollut pirteämpi ja iloisempi muutoksen jälkeen.”
Virpi

Kampaajan vinkit

Emmi Sipilä kertoo, miten piristät hiuksia oikealla värillä ja mitalla.

1. Kokeile contouringia, jossa vaaleita hiuksia raidoitetaan tummemmilla sävyillä. Kontrasti tuo tuuheuden ja kuohkeuden tuntua ja luonnollisen lopputuloksen. Siitä ei tule selkeää tyvikasvua.

2. Leikkauta reilusti, jos haluat pitää hiuksia aiempaa enemmän auki. Edestä kerrostettu polkka on pitkää tukkaa kevyempi. Jos lyhennys jännittää, hyvä harjoituspituus on kaulan puoliväliin ja solisluun väliin ulottuva mitta.

3. Anna kampaajan ehdottaa kasvoillesi sopivaa mallia ja mittaa. Leikkauksella voi korostaa tai häivyttää piirteitä. Skarppi polkka usein kohottaa, kun taas pitkä tukka voi saada piirteet roikkumaan.

4. Pidä kiinni elinvoimasta. Hiusten ulkonäköön vaikuttavat värjäys, leikkaus ja hoito. Pese ja hoida värjättyä tukkaa tuotteilla, jotka suojaavat väriä ja kiiltoa.

5. Vähennä pesukertoja. Käytä pesun jälkeen föö­natessa kevyitä ja ilmavia tuotteita. Ne pitävät hiukset pitkään kuohkeina. Tämä säästää niin hiusväriä kuin aikaakin.

Kampaaja Emmi Sipilä neuvoo, miten saat hiuksiin lisää pirteyttä.

Trendikkäin rajaus: värillinen alarajaus silmissä on helppo ja moderni tapa tuoda väriä meikkiin.

Kokeile tätä

Hoitoneste tuo hiuksiin kiiltoa ja parantaa värin kestoa. Kérastase Chroma Absolu Soin Acide Chroma Gloss 50,50 e.

Hiukset: Emmi Sipilä, Sydämen pohjasta. Hiusväri L’Oréal Professionnel. Tyvessä Inoa-kestovärit 6.8, 7.23 ja 8.12 ja latvassa 8.23 ja 9.31. Vapaan käden raidat Blond Studio Lightening Clay 8. Sävytys Dialight Clear ja mausteena Dialight 6.35. Pesu, hoito ja muotoilu Kérastase. Sampookylpy Chroma Absolu Bain Chroma Respect. Hoitoneste Chroma Absolu Soin Acide Chroma Gloss. Hiusöljy Blond Absolu Huile Cicaextreme. Föönausvoide L’Incroyable. Kuivasampoo Fresh Affair. Hiuskiinne Laque Noire.

Meikki: Ia Luhtanen. Vaatteet ja korvarenkaat Zara.

Kommentoi +