Pukkaa priimaa! KT testasi pidentävät uutuusripsarit – katso tästä viisi parasta
Kauneus
Pukkaa priimaa! KT testasi pidentävät uutuusripsarit – katso tästä viisi parasta
Kauneustoimittaja testasi 12 pidentävää uutuusripsaria ja valitsi niistä parhaat viisi.
Teksti
|
Kuvat
,
Julkaistu 5.7.2021
Kauneus ja Terveys

Paras hajusteeton

Vaikka tämän hajusteettoman, hoitavaa mustikkaa sisältävän ripsarin tärkein tehtävä on tuuheuttaa ripsiä, se on testin kärkeä myös pituuden lisääjänä. Se ei myöskään varise tai suttaa. Ainoa miinus tulee nihkeästä peseytyvyydestä: silmien alla on aamulla maskaratuhrut.

Lumene Sensitive Volume Mascara 16,90 e.

Paras taivutus

Enää ei onneksi tarvitse valita pituuden, tuuheuden ja taivutuksen väliltä. Tämä geelikoostumuksinen maskara tekee sen kaiken. Hivenen käyrä ja tiheäharjaksinen harja ulottuu kaikkein pienimpiinkin ripsiin ja levittää värin tasaisesti tyvestä latvaan ilman paakkuja. Taivutus on ja pysyy.

Lancôme Lash Idôle 31 e.

Paras pysyvyys

Monesti luvataan, että ripsiväri ei tahraa, mutta etenkin raskasluomiset joutuvat pettymään. Ei tällä kertaa. Hoitava ja ripsien kasvua tehostava maskara pysyy jopa hikitreenissä ja päiväunilla. Tarjolla kolme harjaa erilaisille silmille ja toiveille.

Makethemake Peptide Power Play Mascara 19 e.

Paras hinta-laatusuhde

Hoitavaa kollageenia ja keramideja sisältävän ripsarin joustava mutta silti jämäkkä harja vakuuttaa. Jo ensi vetäisyllä ripset ovat kauniit ja selvästi pdemmän näköiset. Kestävyydestä se saa pienen miinuksen: lenkin jälkeen alaluomilla on rippeitä.

L’Oréal Paris Bambi Oversized Eye 13,90 e.

Paras allergikolle

Allergiasertifikaatin saanut maskara tekee ripsistä tuuheat ensi harjauksella.

Parasta on silti näppärä, kuulakärkikynistä tuttu klikattava korkki, joka sulkee ripsarin tiiviisti. Tämänkin pysyvyydessä on toivomisen varaa. Kosteassa säässä se vähän leviää alaluomille.

Gosh Just Click It! 16,90 e.
Kommentoi +