Parhaat puhdistustuotteet ovat tässä! Ihanasti tuoksuva puhdistusöljy ja muut uudet kasvoputsarit
Kauneus
Parhaat puhdistustuotteet ovat tässä! Ihanasti tuoksuva puhdistusöljy ja muut uudet kasvoputsarit
Nyt on kovat vaatimukset puhdistusaineelle: pitää irrottaa meikki ja lika, olla riittoisa eikä saa kiristää. Trendin toimitus testasi 20 uutuustuotetta ja näistä pidettiin.
Teksti

Kuvat

Julkaistu 14.3.2022
Trendi

Luksusvalinta

Tältä tuoksuu luksus! Kevyt vaahto tuoksuu yleelliseltä ja huumaavalta mutta myös puhdistaa ihon todella puhtaaksi. Sopii etenkin sekaiholle tai rasvaisuuteen taipuvalle iholle.

Parasta: Kaunis purkki ja tunne luksuksesta. Tuote sopii laiskalle: poistaa myös silmämeikin. Lupaa poistaa iholta myös saasteet.

L’Eau De Mousse Water To Foam -puhdistustuote 49 e, Chanel.

Pehmeyttä kaipaavalle

Ei kuivuutta, ei kireyttä, eikä varsinkaan kiire rasvata ihoa puhdistuksen jälkeen. Tämä öljy ilahduttaa kuivaihoista ja kiireistä, sillä se irrottaa myös silmämeikin. Ainoa miinus: ei kovin riittoisa.

parasta: Raikas ja puhdas tunne iholla. Testin toiseksi paras.

Smoothness Hydrating -puhdistusöljy 65 e, Bare minerals.

Vaahtopäitä näkyvissä

Riittoisa tuote, joka sopii etenkin rasvaiselle ja sekaiholle. Sisältää ihoa suojaavaa vihreää propolis­uutetta. Älä silti yritä poistaa silmämeikkiä tällä tuotteella: kirvelee (kokeilimme!).

Parasta: Koostumus! Ihanan runsas ja paksu vaahto. Kiva käyttää ja ihana tuoksu.

Propolis Tower Barrier -puhdistusvaahto 19,90 e, Tony Moly.

Herkän ihon ystävä

Jos et käytä paljon meikkiä, et välttämättä tarvitse superputsaria vaan tämän hellävaraisen puhdistusmaidon. Sisältää rauhoittavaa kaurauutetta ja probioottista kaurajogurttia.

Parasta: Hellävarainen tuote, tuntuu pehmeältä iholla eikä kuivata. Sopii kaksoispuhdistuksen toiseen vaiheeseen hyvin.

Milk Melt Vegan Oat -puhdistusmaito 24,50e, Bybi.

Öljyä koneeseen

Tämä puhdistusöljy ei jätä iholle tahmeaa tunnetta vaan poistaa meikin hyvin eikä kuivata. Sisältää antioksidanttista viikunakaktuksen siemenöljyä.

Parasta: Testin paras tuote – jää ehdottomasti käyttöön. Ihanan voimakas kukkaistuoksu!

Secret of Sahara -puhdistusöljy 42 e, Huxley.

Kahdesti pesty

Kaksoispuhdistus tarkoittaa ­nimensä mukaisesti ihon pesua kaksi kertaa. Etenkin meikkiä käyttävälle se on hyvä tapa varmistaa, että niin meikki kuin lika irtoavat iholta.

Ensimmäinen pesu tehdään öljymäisellä tuotteella. Sitä hierotaan hellästi ihon pintaan ja pyyhitään pois esimerkiksi kostealla pyyhkeellä. Tällä pesukerralla irtoaa etenkin meikki.

Toiseen pesuun käytetään puhdistusmaitoa ja nyt pestään pois ihon muu lika. Pieni määrä tuotetta riittää. Huuhtele vedellä ja painele kasvot pyyhkeellä.

Kun puhdistat kahdesti, älä hinkkaa ihoa. Kaksi hellävaraista pesuvaihetta puhdistavat, ja voit siirtyä myös hellävaraisempien tuotteiden käyttäjäksi.

Juttu on julkaistu Trendissä.

Kommentoi +