Haluatko meikkivoiteelta kuulautta vai peittävyyttä? Suurtestissä löytyi monta suosikkia – myös 9 euron huippulöytö
Kauneustesti
Haluatko meikkivoiteelta kuulautta vai peittävyyttä? Suurtestissä löytyi monta suosikkia – myös 9 euron huippulöytö
Testasimme suuren määrän uutuusmeikkivoiteita ja löysimme sopivat tuotteet joka tilanteeseen ja jokaisen kukkarolle.
Teksti

Kuvat

22.9.2023
 |
Trendi

Näin löydät oikeansävyisen meikkivoiteen

Testaa oikeaan kohtaan. Käy ostoksilla meikittä. Silloin voit testata voidetta suoraan kasvoillesi. Kämmenselkään kokeiltuna sävyn valinta voi olla vaikeaa varsinkin, jos kasvojen iho on esimerkiksi punoitukseen taipuvainen.

Sekoittele omanlainen sävy. Tuliko ostettua väärä sävy? Älä heitä sitä pois vaan kokeile, voisiko oikea sävy löytyä kahta meikkivoidetta sekoittamalla. Myös sävy- tai korostustipoilla voi saada sävyn juuri oikeanlaiseksi.

Löydä oikea sävy netin sävykartoista. Löysitkö täydellisen sävyn mutta haluaisit kokeilla jotain toista merkkiä? Kokeile Findation.com-sivua tai Temptalia-sivuston Foundation Matrixia. Ne tunnistavat suosituimpien brändien sävyt ja osaavat vertailla niitä keskenään.

Luonnonkosmetiikan meikkivoide

Vaikka luonnonkosmetiikkaa oleva meikkivoide on hieman paksua ja voidemaista, se peittää kevyesti ja luonnollisesti. Kasviperäisten peptidien luvataan kiihdyttävän ihon kollageenituotantoa ja siten ylläpitävän ihon nuorekkuutta.

Parasta: Lopputulos on hehkuva ja kauniin kostea, vaikka tuote lupaili puolimattaa tulosta. Todella luonnollinen ja kaunis iho! Yksi testin parhaista!

Skinonym-peptidimeikkivoide 40 e, Madara.

Korealainen meikkivoide

Ihailetko korealaisten naisten kiiltävän kuulasta ihoa? Tämä vegaaninen meikkivoide taikoo ihoon kauniisti kiiltävän pinnan. Sopii hyvin, jos etsit kevyesti peittävää meikkivoidetta.

Parasta: Tuntuu kuin meikkivoide kosteuttaisi ihoa! Se sisältääkin muun muassa bakuchiolia ja papaijauutetta. Suojakerroin 30. Hauska, hygieeninen pakkaus.

Healthy Green Cushion -meikkivoide 31,90 e, Unleash.

Edullinen meikkivoidelöytö

Seerumimeikkivoide sisältää hyaluronihappoa ja E-vitamiinia, jotka kosteuttavat ihoa. Ohut meikkivoide vaatii kerrostamista peittääkseen, mutta luonnollisen ja kevyen meikkipohjan tekoon tuote sopii loistavasti.

Parasta: Superohut koostumus levittyy kasvoille helposti sormin ja kuivuu ja asettuu nopeasti. Huippuhyvä hinta-laatusuhde!

Nude Drop Tinted -meikkivoideseerumi 9 e, Catrice.

Rihannan hittivoide

Laulaja Rihannan meikkisarjan mattameikkivoide levittyy todella hyvin ja peittää täydellisesti, kun sitä kerrostaa. Meikki pysyi siistinä, eikä voide pakkautunut juonteisiin tai juurikaan kulunut päivän aikana. Meikkivoiteesta on saatavilla 50 sävyä.

Parasta: Pitää ihon kosteutetun ja hehkuvan näköisenä. Pysyi siistinä jopa hikoillessa!

Pro Filt’r Soft Matte Longwear -meikkivoide 42 e, Fenty beauty.

Mattapintainen meikkivoide

Luksusmeikkivoide, joka tuntuu iholla kevyeltä mutta peittää silti hyvin. Vaikka tuote tekee mattamaisen pinnan, pintakuivakaan iho ei tunnu päivän aikana kiristelevän kuivalta. Ylellinen tuoksu ja kymmenittäin sävyjä.

Parasta: Testin kallein tuote on varma valinta: peittää ja pysyy. Sopii heille, jotka toivovat ihonvärin tasoittumista eivätkä halua ihon kiiltelevän.

All Hours -meikkivoide 56 e, Ysl.

Uudenlainen meikkivoidekynä

Meikkivoidekynä, jossa on samassa peitevoide. Peittävyyden voi valita itse: kuulakärkimäistä kynää klikataan puoliväliin silmänalusia varten, pohjaan asti meikkivoidekäytössä. Sävyjä on 33.

Parasta: Lopputulos hipoo täydellisyyttä. Ihosta tulee mattapintainen muttei kuiva. Virheetön muttei luonnoton. Ei rullaa, eikä kerry juonteisiin. Kesti loistavasti hikiset juhlat ja käsittelyn hierojan penkissä. Tämä jää meikkipussiin!

Studio Fix Every-wear All-over -kasvokynä 35,50 e, Mac.

Juttu on julkaistu Trendissä 7/23.

Kommentoi +