Tuntuuko tukka kuivalta? Parhaat kosteuttavat hiusnaamiot ovat tässä – miltä kuulostaisi hajusteeton luonnonkosmetiikka tai alle kympin markettilöytö?
Hiusnaamiot
Tuntuuko tukka kuivalta? Parhaat kosteuttavat hiusnaamiot ovat tässä – miltä kuulostaisi hajusteeton luonnonkosmetiikka tai alle kympin markettilöytö?
Nämä hiusnaamiot kosteuttivat, silottivat ja hoitivat parhaiten kuivia, vaalennettuja hiuksia.
Teksti

Kuvat

11.10.2023
 |
Trendi

Herkkupurkki: Fructis Glowing Lengths Pineapple Hair Food -3-in-1 -hiusnaamio 8,50 e/400 ml, Garnier

Tässäpä aistien elämys! Pitkille hiuksille tarkoitettu naamio tuoksuu, näyttää ja tuntuu herkulliselta. Levittyi pitkään, raidoitettuun tukkaan hyvin, huuhtoutui loistavasti ja jätti jälkeensä kosteutetun muttei rasvaisen tukan. Hyvä hinta-laatusuhde!

Parasta: Makean raikas ananaksen tuoksu, joka on huumavan ihana suihkuhetkessä ja pysyy vienona myös kuivissa hiuksissa. Monikäyttöinen: naamiota voi käyttää myös tavallisena hoitoaineena tai hiuksiin jätettävänä hoitoaineena.

Hittiainesta hiuksille: Nutrive Masquintense -hiusnaamio 45 e/200 ml, Kérastase

Moni on kuullut niasiiniamidin hyödyistä ihonhoidossa, mutta sillä voi hoitaa myös hiuksia. Kérastasen ravitseva naamio lupaa kiiltävät, sileät hiukset, jotka katkeilevat vähemmän.

Naamiosta on myös Riche-versionsa paksuille hiuksille.

Parasta: Perushyvä laatunaamio! Naamio levittyi hyvin, ja sen tuoksu miellytti (ja toi mieleen Nivean klassikkorasvan!). Hiuksista tuli kiiltävät, pehmeät ja helposti kammattavat.

Vaivansa arvoinen: Superfood Shine -hiusnaamio 22 e/180 ml, Evolve

Tämä naamio kuuluu sarjaan ”vaivansa arvoinen”. Perusrasvamainen luonnonkosmetiikan naamio on hankala levittää pitkään, kuivaan tukkaan tasaisesti. Naamion pitää myös antaa vaikuttaa 5–10 minuuttia. Tymäkkä tuoksu jakaa mielipiteitä.

Parasta: Huikea lopputulos. Hiuksista tulee kiiltävät, tuuheat ja ilmavat, ja vaalennusten pörröisyys väheni selvästi hiuksia latistamatta tai rasvoittamatta.

Hus, pörröisyys: So Pure Polish Mask -hiusnaamio 25,90 e/ 300 ml, Keune

Vegaaninen hiusnaamio lupaa ravita ja silottaa pörröisimmätkin hiukset. Nappivalinta raidoituksen kuivattamille lättänille hiuksille: se silottaa ja saa hiukset kiiltämään, muttei latista. Miellyttävä tuoksu!

Parasta: Kaunis tuubipakkaus, joka on myös kätevä: sopiva annostelu on helpompaa tuubista kuin purkista kahmaisemalla.

Hajuitta paras: Nro 23 -hajusteeton hiusnaamio 39,90 e/350 ml, Bruns

Haluat luonnonkosmetiikkaa, mutta niille ominainen haju ei miellytä? Tämä syväkosteuttava ja korjaava hiusnaamio on täysin hajusteeton ja herkälle hiuspohjalle kehitetty. Jojobaöljy hoitaa ja kosteuttaa hiuksia, sheavoi stimuloi päänahkaa.

Parasta: Paksu, helposti liukuva naamio levittyy ihanasti pitkään, raidoituksen karhentamaan tukkaan. Hiuksista tulee ilmavan ja terveen tuntuiset. Testin suosikki!

Näin otat naamiosta kaiken irti

Lauantairutiini. Hyvä nyrkkisääntö on käyttää naamiota kerran viikossa. Tuloksia pitäisi näkyä yhden purkin jälkeen. Jos tukka on varsinkin pitkä, vaalennettu tai kuiva, kosteuttava naamio pitää sen hyväkuntoisena.

Malta mielesi. Hiusnaamioiden vaikutusaika on usein kolme, joskus kymmenenkin minuuttia. Siitä ei kannata lipsua, jotta naamion aktiiviaineet ehtivät vaikuttaa. Puristele tukka mahdollisimman kuivaksi vedestä, levitä naamio – ja käytä vaikutusaika vaikka ihon kuorimiseen.

Naamio päässä voi mennä myös saunaan, mutta silloin hiuksiin kannattaa kietaista pyyhe suojaksi.

Oho! Matkalla, ja sheivausvaahto kotona? Hiusnaamio sopii siihenkin tarkoitukseen. Monia naamioita voi myös käyttää hoitoaineen tapaan.

Naamiot vasemmalta oikealle: Fructis Glowing Lengths Pineapple Hair Food -3-in-1 -hiusnaamio 8,50 e/400 ml, Garnier. Nutrive Masquintense -hiusnaamio 45 e/200 ml, Kérastase. Superfood Shine -hiusnaamio 22 e/180 ml, Evolve. So Pure Polish Mask -hiusnaamio 25,90 e/ 300 ml, Keune. Nro 23 -hajusteeton hiusnaamio 39,90 e/350 ml, Bruns.

Juttu on julkaistu Trendissä 8/2023.

Kommentoi +