Nämä ovat parhaat kosmetiikkajoulukalenterit 2023! Valitsimme 7 kiinnostavaa uutuutta niin edullisen kosmetiikan kuin luksuksen ystäville
Joulukalenterit
Nämä ovat parhaat kosmetiikkajoulukalenterit 2023! Valitsimme 7 kiinnostavaa uutuutta niin edullisen kosmetiikan kuin luksuksen ystäville
Haluaisitko ihania kosmetiikkayllätyksiä joulunodotukseen? Kävimme läpi vuoden 2023 kosmetiikkajoulukalenterit ja valitsimme 7 joulukalenteria erilaisille kosmetiikanystäville.
Teksti

Kuvat
,

6.10.2023
 |
Eeva

Tuntuisiko joulunodotus kivemmalta, jos saisi joka aamu avata kosmetiikkajoulukalenterin? Tänä vuonna kosmetiikkajoulukalentereista paljastuu ihonhoitotuotteita, kynsituotteita, meikkejä, vartalonhoitotuotteita ja jopa tuoksukynttilöitä.

Tutkimme kosmetiikkajoulukalenteriuutuudet ja valitsimme 7 kiinnostavaa kalenteria erilaisille kosmetiikan käyttäjille.

1. Hemmottelua kaipaavalle

Mikä: Ritualsin premium-joulukalenterissa on 24 ihonhoitotuotetta ja yllätystä. Osa kalenterin tuotteista on matkakokoisia, mutta mukana on myös 8 täysikokoista tuotetta. Suurin osa tuotteista on merkin suosituimmista sarjoista, kuten Ritual of Karma -sarjasta sekä Ritual of Ayurveda -sarjasta.

Parasta: Mukana huipputuotteita kuten Ritual of Ayurveda Rich Body Oil -vartaloöljy. Lisäksi joulukalenteri on kuin kaunis joulukylä. Mukana tulevat myös led-valot.

Hinta: 190 e, arvo 265 e

2. Laatumeikkien ystävälle

Mikä: Kicksin Ultimate Beauty -kosmetiikkajoulukalenteri yhdistää klassikkomerkkien, kuten Lancômen ja Shiseidon tuotteet ja uudempien merkkien, kuten Kylie Cosmeticsin meikit. Joulukalenteri sopii hänelle, joka rakastaa kokeilla uusia meikkejä ja ihonhoitotuotteita sekä kaipaa uusia meikkivälineitä.

Parasta: Monipuolinen valikoima kosmetiikkaa. Lisäksi kalenteri on kaunis: sitä säilyttää mielellään lipaston päällä joulukuun ajan.

Hinta: 150 e, arvo 585 e

3. Ihonhoitajan joulukalenteri

Mikä: Biothermin kosmetiikkajoulukalenteri keskittyy 24 päivän ajan ihonhoitoon. Tuotteet sopivat hyvin hänelle, joka on kiinnostunut lähdevesiin perustuvasta kosmetiikasta. Tuotteet kosteuttavat ja rauhoittavat ihoa.

Parasta: Sopii monille ihotyypeille, myös herkälle iholle. Luukuista paljastuu kiinnostavia tuotteita, kuten retinolivoide ja seerumeita.

Hinta: 95 e, arvo 275 e

4. Edullinen kosmetiikkajoulukalenteri

Mikä: Essencen kosmetiikkajoulukalenterista paljastuu 24 päivän ajan söpöjä tuotteita, kuten huulipunia, glitter-pinsetit, kynsilakkoja, siveltimiä ja kynsitarroja. Sopii niin nuorelle kuin aikuiselle, joka haluaa kokeilla edullisempia meikkejä.

Parasta: Edullinen hinta. Lisäksi kaikki tuotteet ovat vegaanisia, eläinkokeettomia ja parabeenittomia.

Hinta: 35 e

5. Kynsien laittajan joulukalenteri

Mikä: Kauniit kynnet joulun odotukseen? Essien kosmetiikkajoulukalenteri sisältää runsaasti kynsien hoitamiseen ja lakkaukseen tarvittavia tuotteita. Luukuissa on niin täysikokoisia kuin minikokoisia tuotteita.

Parasta: Joulukalenterista paljastuu peruslakkojen lisäksi erikoistuotteita kuten mattapäällyslakka. Erityisesti ilahduttaa Good As Gone -kynsilakanpoistoaine, jonka avulla saa nopeasti vaihdettua värin toiseen.

Hinta: 95 e, arvo 212 e

6. Suomi-kosmetiikan ystävälle

Mikä: Lumenen kosmetiikkajoulukalenteri on joulunodotuksen klassikko. Kalenterissa on niin meikkejä kuin ihonhoitotuotteita. Suurin osa ihonhoitotuotteista on matkakokoisia, joten niillä on hyvä testata tuotteiden sopivuutta itselle.

Parasta: Tuttua, turvallista Lumene-laatua. Meikkituotteet ovat täysikokoisia. Pakkaus on uudelleentäytettävä.

Hinta: 95 e, arvo 280 e

7. Ylellistä kosmetiikkaa rakastavan joulukalenteri

Mikä: Skincityn kosmetiikkajoulukalenteri sisältää useiden merkkien tuotteita ja ripauksen luksusta. Kalenterista paljastuu muun muassa Clarinsin, Medik8:n, Baborin, Sensain ja Filorgan tuotteita. Tuotteet on pakattu punaisiin satiinipusseihin, jotka voi käyttää uudelleen.

Parasta: Tuotteiden laatu ja arvo: joulukalenteri on yllättävän edullinen tuotteiden arvoon verrattuna. Vaikka osa tuotteista on matkakokoisia, mukana on jopa 9 täysikokoista tuotetta.

Hinta: 159 e, arvo 644 e

Millaisista kosmetiikkajoulukalentereista sinä pidät? Kerro kommenteissa suosikkisi!

1 kommentti