Parhaat huulirasvat ovat tässä! Testin yllättäjä maksaa 7 euroa ja saat samasta puikosta hoidon, värin ja kiillon
Kauneus
Parhaat huulirasvat ovat tässä! Testin yllättäjä maksaa 7 euroa ja saat samasta puikosta hoidon, värin ja kiillon
Kauneus ja Terveys -lehti testasi 12 uutta huulirasvaa ja valitsi parhaat eri tarpeisiin.
Teksti

Kuvat
,

14.2.2023
 |
Kauneus ja Terveys

Paras suojaava huulirasva

Aurelia London Probiotic Lip Balm 22,90 e.

Kenelle huulirasva sopii?

Probioottinen, huulia suojaava täyteläinen huulibalsami sopii erityisesti paljon ulkoilevalle, jonka huulet rohtuvat helposti viimassa ja pakkasessa.

Mitä erikoista huulirasvassa on?

Huulibalsami sisältää ravitsevan karitevoin ja mongongopuun öljyn lisäksi ihoa vahvistavia ja suojaavia probiootteja sekä E-vitamiiniöljyä. Lisäksi mukana on vaaleanpunaisia pigmenttejä, jotka antavat huulille kevyen sävyn.

Mikä huulirasvassa on parasta?

Voide tuoksuu nerolilta ja bergamotilta miellyttävän miedosti ja antaa huulille kauniin kiillon, joka ei kuitenkaan tunnu tahmealta. Naamioksi sopiva voide tekee jopa halkeilevista huulista pehmeät ja antaa sävyä sekä kiiltoa.

Paras edullinen huulirasva

Labello Naturally Vegan Açai Berry Extract & Shea Butter, 3,95 e.

Kenelle huulirasva sopii?

Acai-marjauutetta sekä karitevoita sisältävä huulirasva sopii etenkin hänelle, jolta löytyy huulivoide joka taskusta ja käsilaukusta. Testatuista perinteisin ja kevyin voide on nyt ekosertifioitu.

Mitä erikoista huulirasvassa on?

Kevyt, aavistuksen punertavan sävyn antava huulivoide sopii erinomaisesti huulipunan alle, sillä siitä ei jää huulille rasvaista pintaa, jolta meikki liukuu heti pois.

Mikä huulirasvassa on parasta?

Edullisen hinnan ja ekologisuuden vuoksi huulivoidetta voi hankkia useampia kappaleita esimerkiksi työpöydälle, treenikassiin, käsilaukkuun ja yöpöydän laatikkoon. Saat siitä myös hoitavuuden lisäksi hieman väriä.

Paras huulirasva, joka käy naamioksi

Frudia Re:Proust Essential Blending Lip Butter Greenery 7,40 e.

Kenelle se sopii?

Vegaaninen tuubiin pakattu huulivoide sopii rohtuvista ja halkeilevista huulista kärsivälle rasvaajalle, joka ei halua koskea huulivoiteeseen sormin.

Mitä erikoista huulirasvassa on?

Santelipuun öljyä ja kurjenpolviöljyä sisältävä huulivoide sopii myös ravitsevaksi huulinaamioksi silloin, kun pelkkä huulirasva ei riitä pehmentämään kuivia ja rohtuneita huulia. Levitä rauhoittava ja kosteuttava voide huulille ja anna vaikuttaa kymmenen minuuttia.

Mikä huulivoiteessa on parasta?

Ympäristö­ystävällisesti pakattu vegaaninen voide ei tunnu huulilla tippaakaan tahmaiselta ja lopputulos on samettisen pehmeä. Tuoksu on miellyttävä.

Paras luonnonkosmeettinen huulirasva

Whamisa Deep Rich Lip Sleeping Balm 26,50 e

Kenelle se sopii?

Luonnonkosmettinen huulibalsami ravitsee ja rauhoittaa huulten ihoa. Se sopii etenkin luonnonkosmetiikkaa suosivan rohtuneille huulille yövoiteeksi.

Mitä erikoista huulirasvassa on?

Täysin vedetön huulirasva sisältää jopa 99-prosenttisesti luomuperäisiä ainesosia, kuten ruusuöljyä ja ihon suojakerrosta vahvistavaa luumunkiviöljyä.Huulien oma yövoide vahvistaa ihon suojakerrosta ja ravitsee huulia parhaaseen mahdolliseen aikaan eli silloin kun sinä nukut.

Mikä huulirasvassa on parasta?

Hoitavuudestaan huolimatta huulibalsami on äärimmäisen kevyt eikä tahraa tyynyliinaa, vaikka painaisit heti voiteen levityksen jälkeen pääsi tyynyyn. Ja mikä parasta, sen tuoksu on niin mieto, ettei se häiritse herkkänenäistäkään.

Voiteessa on omega- rasvahappoja ja A- ja E-vitamiinia sisältävää luumunkiviöljyä, joka vahvistaa ihon suojakerrosta. Hoitavasta koostumuksestaan huolimatta voide ei tunnu eikä tuoksu juuri miltään.

Paras värillinen huulirasva

e.l.f. Cosmetics Hydrating Core Lip Shine 7 e.

Kenelle se sopii?

Suojaavaa E-vitamiinia sisältävä värillinen huulirasva on valintasi, jos haluat kaiken yhdestä puikosta: värin, kiillon ja hoidon.

Mitä erikoista tässä huulirasvassa on?

Huulivoiteeksi yllättävän runsaspigmenttinen huulipuikko antaa huulille peittävän sävykerroksen vain yhdellä sipaisulla. Sen tuoman kiillon ansiosta huulista tulee ihanan pullean näköiset.

Mikä huulirasvassa on parasta?

Todellinen monitoimituote, joka pitää huulet miellyttävän pehmeinä pitkään ja tahmaamatta. Hintakaan ei kirpaise lompakkoa. Se on erityisen täydellinen talvella, jolloin huulet rohtuvat eikä puna levity kauniisti.

Huulirasvatesti on julkaistu Kauneus ja Terveys -lehdessä 14/2022.

1 kommentti