Itku, miten hyvä ripsari! Valitsimme viisi parasta vedenkestävää ripsaria – yksi oli jopa suihkunkestävä!
Kauneus
Itku, miten hyvä ripsari! Valitsimme viisi parasta vedenkestävää ripsaria – yksi oli jopa suihkunkestävä!
Kauneustoimittaja testasi 12 vedenkestävää ripsiväriä ja valitsi parhaat eri tarpeisiin.
Teksti

Kuvat
,

Julkaistu 11.8.2022
Kauneus ja Terveys

Paras erotteleva ripsiväri

Jos pidät siististä lopputuloksesta, tässä on sinulle täydellinen maskara. Se erottelee ripset kauniiksi rivistöksi ja kestää kesäsateen ja tuulen tuiverruksen. Tiheä, silikoninen harja värittää ripset nätisti tyvestä latvaan. Maskara irtoaa meikinpoistoaineella täysin ilman sotkua.

BeautyAct Waterproof Lasting Impact Mascara 17,90 e.

Paras kotimainen ripsiväri

Kotimainen maskara hoitaa ripsiä luomukoivunmahlalla ja tekee niistä sysimustat ja tuuheat koivuhiillipigmentillä. Ainoa miinuspuoli on isohko harja, joka hieman sotkee, ellet ole tarkkana levityksessä. Plussaa tulee siitä, että ripsari ei varise edes pitkän päivän aikana.

Lumene Birch Black Volume Mascara Waterproof 17,90 e.

Paras pidentävä ripsiväri

Tällä ripsivärillä saat kaiken: pysyvän taivutuksen sekä tuuheat, pitkät ja siistit ripset. Maskara on testatuista ripsareista kestävin (jopa suihkunkestävä), mutta se lähtee myös kivuttomimmin pois. Tarvitaan vain muutama meikinpoistoaineella kostutetun pumpulin pyyhkäisy.

Lancôme Lash Idôle Waterproof Mascara 31 e.

Paras edullinen ripsiväri

Suoraripsinen ilahtuu tämän maskaran antamasta kestävästä ja huolellisesta jäljestä. Tuuheuttava ja kauniisti taivuttava ripsari toimii kuin tupeeraus hiusten tyvessä: kohottaa ripsiä ja tekee katseesta virkeän näköisen. Maskara ei myöskään tahraa, varise tai haalistu vaihtelevissa säissäkään.

Maybelline Colossal Curl Bounce Waterproof Mascara 14,90 e.

Paras tuuheuttava ripsiväri

Kun tavoitteena ovat tuuheaakin tuuheammat ripset, kannattaa tarttua tähän hikoilun ja kesäsateen kestävään maskaraan. Ja mikä parasta: levitys onnistuu vieläpä täysin ilman paakkuja! Pehmeä, tiimalasin muotoinen harja ulottuu kaikista lyhyimpiinkin räpsyihin. Pieni miinus tulee siitä, että huolellisesta meikinpoistosta huolimatta silmien alla on aamulla aavistus maskaratuhruja.

Max Factor Divine Lashes Black Waterproof 18,50 e.

Kommentoi +