Ovatko skandaalit olleet liikaa Williamille ja Catherinelle?
Ihmiset
Ovatko skandaalit olleet liikaa Williamille ja Catherinelle?
Ison-Britannian prinssi Williamin ja hänen puolisonsa herttuatar Catherinen ympärillä on puhjennut skandaali toisensa jälkeen. Miten he ovat selvinneet vastoinkäymisistä? 
Teksti

3.6.2020
 |
Eeva

Ison-Britannian prinssi William ja herttuatar Catherine elävät jatkuvan tarkkailun alla. Ystävien mukaan ­William on uppiniskainen jukuripää sille päälle sattuessaan, mutta toisalta Catherinella on kyky lukea, mitä pitää ja voi milloinkin tehdä.

Lapsilleen he yrittävät rakentaa mahdollisimman normaalin, rauhallisen elämän, mutta kuten missä tahansa perheessä, myös hovissa riittää välirikkoja. Catherinen ja prinssi Harryn puolison, herttuatar ­Meghanin, välit ovat tulehtuneet, ja veljesten suhde on viilennyt.

Lopulta Sussexin herttuapari koki ­Meghanin kohtelun niin huonoksi, että päätti muuttaa Kensingtonin palatsista ensin Windsoriin ja sitten Pohjois-Amerikkaan. Samalla he jättivät myös herttuaparien yhteisen hyväntekeväisyysjärjestön. Maaliskuussa Harry ja Meghan osallistuivat viimeiseen viralliseen kuninkaalliseen edustustilaisuuteensa.

Siinä missä Harry ja Meghan ovat tuoneet tyytymättömyytensä suurieleisesti ilmi, William ja Catherine ovat seuranneet brittikuninkaallisille tuttua tapaa pidättäytyä julkisista mielenilmauksista.

Viime jouluna kulissi murtui hetkeksi. ●

Lue koko juttu uudesta Eeva Rakkautta & Ristikoita -lehdestä, jossa kerrotaan myös muita kuninkaallisia rakkaustarinoita. Lisäksi lehdessä on lukuisia ristikoita ja muita tehtäviä. Lehti on kaupoissa nyt!

Kommentoi +