Oranssit jalat ja outoja raitoja? Ei, kiitos! Testasimme liudan itseruskettavia – näihin ihastuimme
Kauneus
Oranssit jalat ja outoja raitoja? Ei, kiitos! Testasimme liudan itseruskettavia – näihin ihastuimme
Jos haluat ihollesi rusketusta ennen kuin aurinko näyttäytyy, se onnistuu näiden pullojen avulla. Testasimme liudan itseruskettavia. Mikä oli raadin mielestä paras itseruskettava?
Teksti

Kuvat

10.6.2022
 |
Trendi
Testissä olevat itseruskettavat vasemmalta oikealle. 1. Gradual Tan -yönaamio 38 e/50 ml, James Read / Skincity.fi. 2. The Gradual -vartalovoide 28 e/250 ml, Tan-luxe. 3. Self Tanning -itseruskettavat tipat 28 e/30 ml, Isle of paradise. 4. St. Tropez Self Tan Luxe Whipped Crème -vaahto 54 e/200 ml, St. tropez. 5. Self Tan Water -itseruskettava hoitoneste 24 e/100 ml, By Raili.

1. Gradual Tan -yönaamio 38 e/50 ml, James Read / Skincity.fi

Näyttää aidolta Etkö halua oranssia vivahdetta ihollesi? James Readin yönaamiolla saa luonnollisen mutta silti näkyvän sävyn – kuin olisi viettänyt kesän ulkona. Koostumus on kevyt, hieman geelimäinen ja se tuo rusketusta asteittain. Testin paras kasvoille tarkoitettu itseruskettava.

Parasta: Sisältää kosteuttavaa hyaluronihappoa ja retinolia, eikä haju ole voimakas. Psst! Kokeile myös saman sarjan Coconut Water Tan -suihketta. Mainio tuote, jos haluat mieluummin suihkia rusketuksen kasvoille.

2. The Gradual -vartalovoide 28 e/250 ml, Tan-luxe

Hitaasti kohti rusketusta Kosteuttava ja hyvin juokseva koostumus pelastaa laiskan itseruskettajan. Ei haittaa, vaikka ihon kuorinta ei olisi täydellinen, sillä tällä asteittain ruskettavalla voiteella ei saa läikikästä ihoa aikaan. Tuoksu on itseruskettaville tunnusomainen, muttei voimakas.

Parasta: Koko Tan-Luxe-sarja on mainio. Myös roll-on-pulloon pakattu rusketusöljy on kokeilun arvoinen.

3. Self Tanning -itseruskettavat tipat 28 e/30 ml, Isle of Paradise

Säädettävä sävy Rusketustipat, jotka voi sekoittaa suosikkikasvo- ja vartalovoiteisiin, miten kätevää! Yhdellä tipalla tulee vain hienoinen väri, 10 tipalla paljon tummempi. Levityksen kanssa kannattaa olla tarkkana, ettei jää rajoja. Testin voimakkain tuoksu ja voi tukkia ihoa, jos on taipuvaisuutta epäpuhtauksiin.

Parasta: Hyvä valinta, jos haluaa monikäyttöisen tuotteen. Tällä tuotteella voi aloittaa ihon ruskettamisen keväällä muutamalla tipalla ja lisätä tippojen määrää kesää kohti. Hinta-laatusuhde poikkeuksellisen hyvä.

4. St. Tropez Self Tan Luxe Whipped Crème -vaahto 54 e/200 ml, St. Tropez.

Klassikkovaahto Haluaisitko rusketuksen niin kuin nyt heti? Tällä vaahdolla saa kunnon rusketuksen kerralla, kun ihon kuorii ja kosteuttaa hyvin ja levittää tuotteen kintaalla. Rusketus kuluu melko tasaisesti ja kauniisti pois.

Parasta: Paras tuoksu! Vaahdossa on mainio tumma väri eli on helppo nähdä, mihin vaahtoa levittää. Lopputulos ei ole niin tumma kuin miltä väri aluksi vaikuttaa.

5. Self Tan Water -itseruskettava hoitoneste 24 e/100 ml, By Raili.

Aamujen piristäjä Kun joku sanoo itseruskettava, tunnetko heti sen tietyn tuoksun nenässäsi? Tämä itseruskettava kasvovesi yllättää, sillä se ei tuoksu juurikaan. Kun kasvoveden levittää iholle vanulapulla, saa laitettua riittävän pienen määrän. Hiusrajassa kannattaa ottaa sormet levitysavuksi.

Parasta: Luonnollinen väri ja riittoisa tuote. Helppo levittää, joten sopii hyvin vaikka ensikertaa itseruskettavaa kokeilevalle. Ei kuivattanut eikä tukkinut ihoa ja voi käyttää aamuisin meikin alla – kuivuu nopeasti.

Sisäpiirin kikat tasaiseen rusketukseen:

Aloita päivää ennen. Jos haluat ennen itseruskettavan levittämistä poistaa ihokarvoja ja ihosi ärsyyntyy siitä herkästi, poista karvat ainakin vuorokausi ennen itseruskettavan laittoa.

Kuori ja hoida. Kuolleet ihosolut iholta pois ja kosteutta tilalle! Niin estät, ettei rusketusväri tartu kuiviin kohtiin tiukemmin ja ihosta tule läikikäs.

Levitä pyörivällä liikkeellä. Se estää raitojen syntymistä. Hiero ainetta niin kauan, että se imeytyy. Moni aine saattaa silti tahrata puolisen tuntia tai tunnin, joten älä pukeudu heti tai mene nukkumaan.

Kosteuta lisää. Rusketuksen kestoa voi hieman pidentää, kun suihkun jälkeen käyttää vartalovoidetta.

Kommentoi +