Kauneusvaikuttaja Olivia Bigovic laittaa kulmansa joka kodista löytyvällä raaka-aineella: "Moni kysyy, käynkö laminoinnissa"
Ihmiset
Kauneusvaikuttaja Olivia Bigovic laittaa kulmansa joka kodista löytyvällä raaka-aineella: "Moni kysyy, käynkö laminoinnissa"
Olivia Bigovicille, 20, meikkaus on rakas aamurutiini ja työ. Hän tekee kauneussisältöjä Instagramiin ja TikTokiin. Mitkä ovat supermeikkaajan parhaat oivallukset? Miten hän laittaa kehutut kulmansa?
Teksti

Kuvat

11.8.2021
 |
Kauneus ja Terveys

Olivia Bigovic, 20, sisällöntuottaja ja opiskelija, Helsinki. Tekee kauneussisältöjä Instagramiin ja TikTokiin nimellä @oliviavidael.

"Meikkityylini on luonnollinen, kepeä ja kuulas.

Olen kuivaihoinen, joten haluan, että myös meikki kosteuttaa ihoani. Siksi lisään meikkivoiteeseen usein tipan kasvoöljyä. Sitten laitan muutaman pisaran peitevoidetta silmien alle, leukaan ja nenään. Painelen hieman irtopuuteria kostealla meikkisienellä, jolloin se asettuu kevyesti ja nätisti.

Tykkään tosi paljon poskipunatipoista ja huuliöljystä. Meikistäni ei löydy oikeastaan mitään mattaista, vaan iho saa olla kiiltävä ja huulet kuulaat. Vaikutelma on läpikuultavan raikas ja iho kosteutetun näköinen.

Moni on kysynyt, käynkö kulmien laminoinnissa, ja lopputulos kieltämättä näyttää siltä.

Laitan kulmakarvani Rexonan palasaippualla, joka erottelee karvat ja tekee niistä tuuheat. Homma toimii niin, että kostutan kulmaharjan, sudin kulmiin saippuaa ja lopuksi painelen karvat kiinni ihoon.

Käytän saippuaa myös kasvojenpesuun, vaikka tiedän, että se jakaa mielipiteitä. Tykkään siitä, että putsauksen jälkeen kasvoista kuuluu samanlainen ii-yy-ääni kuin ikkunaa pestäessä.

Haluan tehdä kestäviä valintoja ja yritän esimerkilläni kannustaa muitakin. Suosin luonnonkosmetiikkaa. Suosikkiripsarini on valmistettu kaakaosta. Olen jopa maistanut sitä TikTokissa, kun tätä niin kovasti kyseltiin. Värimassa todella maistui kaakaolta.

Luonnollisuus on tärkeää minulle myös ripsivärissä, enkä kaipaa voimakkaasti tuuheuttavaa efektiä.

Lempi­sävyni on ruskea, sillä se sopii vihreisiin silmiini. En käytä lainkaan luomivärejä, mutta joskus sipaisen luomille aurinkopuuteria.

En kauheasti vaihtele meikkaustyyliä, mutta bongaan välillä TikTokista erilaisia tekniikoita ja testaan niitä. Olen esimerkiksi kokeillut laittaa irtopuuteria ennen meikkivoidetta ja laittanut ripsaria silmä suljettuna. Nämä molemmat konstit toimivat oikein hyvin.

Viime aikoina on hehkutettu niin sanottua facelift-­meikkiä. Aurinkopuuterilla tehdään varjostus poskipään korkeimpaan kohtaan eli siihen, mihin poskipuna normaalisti tulisi. Tämä tapa jäi pysyvästi käyttööni.

Tuntuu hassulta, että minulla menee meikkaamiseen enää vain vartti. Aiemmin laittauduin arkiaamuisinkin 40 minuuttia ja käytin paljon enemmän meikkiä kuin nykyään.

Yksi syy tyylini muuttumiseen on se, että olen tehnyt mallin hommia. Opin siinä, että on tärkeää korostaa omia piirteitään eivätkä rajut rajaukset sovi lookiin.

Meikkaan aamuisin ikkunan äärellä luonnonvalossa, kun poikaystäväni nukkuu vielä. Juon vitamiinijuomaa, kuuntelen podcastia tai katson sivusilmällä 90 päivää morsiamena -sarjaa. En koskaan tee meikkiä hammasta purren, vaan töpöttelen rauhassa meikkisientä ja fiilistelen. Se on inspiroivaa hommaa.

Minulle tulee aina hyvä mieli, jos seuraajani löytävät suosituksistani uuden suosikkituotteen.

Esimerkiksi Lanzan Healing Oil -hiusöljystä tuli seuraajilta useita ihastuneita viestejä. Vinkkien kysyminen on luottamuksen osoitus."

Olivian suosikkituotteet

1. Heleä meikkipohja. Lumene Natural Glow Heleyttävä meikkivoide on kestosuosikki. Sillä syntyy luonnollinen ja kuulas meikkipohja. 19,90 e. 2. Monitoimituote. Everyday Minerals Semi-Matte -mineraalimeikkipohja toimii meikki- ja peitevoiteen tapaan: kerrostuu nätisti, ja lopputulos on kaunis ilman puuteria. 24,90 e. 3. Suklaata ripsariin. 100 % Pure Fruit Pigmented Ultra Lengthening -ripsivärin väripigmentit ovat peräisin kaakaosta, teestä ja marjoista. 28,90 e.
Kommentoi +