Näin teet upean juhlameikin nopeasti
Kauneus
Näin teet upean juhlameikin nopeasti
Kun lähdet juhliin suoraan töistä, unohda luomiväri varjostuksineen. Keskity näyttäviin silmänrajauksiin ja viimeistele tyyli huulipunalla.
Teksti

Kuvat

Julkaistu 8.10.2018
Kauneus ja Terveys

1. Meikkaa aamulla kevyesti. Keskity tasaiseen, kestävään meikkipohjaan. Lisää vain ripsiväri, niin ilmettä on helpompi muokata iltapäivällä.

Valitse kestävä meikkivoide. Hyvä juhlameikkipohja on peittävä muttei pakkelimainen. YSL:n öljytön All Hours Foundation 24H -mattameikkivoide 53 e.

2. Korjaa juhlien alla meikkipohja, jos se on kulunut päivän aikana. Lisää puuteria kiiltäville alueille ja kulmaluulle, ettei pian tehtävä rajaus tartu sinne.

Väritön, nestemäinen puuteri sopii sekä meikin kiinnittämiseen että korjailuun. Puuterimaiseksi iholla muuttuva tuote supistaa ihohuokosia ja viilentää. Muradin MattEffect Blotting Powder 42,35 e

3. Piirrä silmiin kissamaiset rajaukset. Rajaus saa leventyä silmän ulkonurkkaa kohti ja jatkua sen yli siipimäisesti.

Viistopäinen rajaustussi helpottaa kissamaisten rajausten tekemistä. NYX Professional Makeupin That’s The Point Eyeliner Super Sketchy 12,80 e.

4. Lisää halutessasi pieni määrä valokynää tai helmiäisluomiväriä silmän sisänurkkaan kirkastamaan katsetta.

Levitä valokynää meikkivoiteen päälle häivyttämään tummia silmänalusia tai juonteita. Sillä voi myös korostaa nenää, poskipäitä ja kulmaluuta. Häivytä sormin. Lumenen Nordic Chic High lighter 15,90 e.

5. Rajaa ja väritä huulet kauttaaltaan huultenrajauskynällä, niin meikki kestää paremmin. Punaa huulet kirkkaan punaisella, luumulla tai ruskealla. Lisää halutessasi huulikiilto.

Huulimeikki kestää paremmin syömistä ja juomista, kun värität huulet rajauskynällä ennen punaamista. Isa -Doran Sculpting Lipliner Waterproof True Red 10,90 e.
Mattapuna ei kuivata huulia, koska se sisältää kosteuttavaa jojoba öljyä. Ihana, klassinen sävy! L’Oréal Paris’n Color Riche Matte Addiction 463 Plum Tuxedo 12,50 e.
Kommentoi +