Näin onnistut irtoripsien kiinnittämisessä
Kauneus
Näin onnistut irtoripsien kiinnittämisessä
Päivän ajaksi liimattavilla irtoripsillä voi pidentää omia ripsiä tai korostaa silmän muotoa.
Teksti

Kuvat

1.12.2014
 |
Kauneus ja Terveys

Näin onnistut varmasti irtoripsien kiinnittämisessä:

1. Tee muu meikki valmiiksi ja lisää irtoripset viimeisenä. Piirrä yläluomelle rajaus ja harjaa ripsiin kerros ripsiväriä. Jos ripsesi ovat suorat, taivuta ne ennen ripsivärin laittoa. Tartu pinseteillä irtoripsitupsun keskiosaan ja vedä se kevyesti alustasta.

2. Laita tippa ripsiliimaa foliopalalle. Kasta ripsitupsun kapeampi pää liimaan. Tärkeintä on, ettei liimaa ole liikaa tai liian vähän. Sopiva määrä on ripsitupsun kapean kärjen kokoinen tippa. Odota noin 30 sekuntia, että liima kuivahtaa vähän.

3. Katso hieman alaviistoon, mutta pidä silmä auki. Tarkista, että olet kiinnittämässä ripsitupsua oikein päin. Vie ripsitupsu pinsettien avulla omien ripsien tyveen. Pidä tupsua hetki paikallaan, jotta se kiinnittyy paremmin. Tarkista peilistä tupsun oikea asento.

4. Irrota ripsitupsu tarttumalla tupsun päästä kiinni, ja vedä sitä varovasti poispäin silmästä. Jos ripsitupsut eivät irtoa helposti, kostuta vanulappu silmämeikinpoistoaineeseen ja pidä sitä hetki ripsien päällä. Luomeen tarttuneen liiman saa pois öljypohjaisella meikinpoistoaineella.

Vinkki: Voit käyttää joko mustaa tai valkoista ripsiliimaa. Liiman väri on makuasia. Valkoinen liima kuivuu kirkkaaksi ja sopii luonnollisen meikin kanssa. Mustan liiman kanssa pitää olla tarkkana, ettei töki luomeen mustia länttejä. Se sulautuu paremmin tummien rajausten pariksi, koska valkoisesta liimasta voi jäädä selkeämpi paakku.

Sovita irtoripsiä peilin edessä

Irtoripsillä saa omista ripsistäsi hienostuneen pitkät ja tuuheat tai niin tuhdit, että ne näkyvät naapuriin asti. Saatavilla on useita eri malleja ja pituuksia. Eniten käytetään nauharipsiä ja ripsitupsuja, jotka liimataan omien ripsien tyveen. Helpoin tapa aloittaa ovat ripsitupsut, jotka muistuttavat pieniä viuhkoja. Tupsuja kiinnitetään 2-7 kappaletta, riippuen toivotusta lopputuloksesta.

Silmän ulkoreunaan liimatut ripsitupsut tekevät katseesta viehkon kissamaisen. Tuikkivat tähtisilmät saa kiinnittämällä pisimmät tupsut ripsien keskiosaan. Kaarevat nauharipset liimataan koko ripsilinjan pituudelta. Jos nauhat ovat liian leveät, ne voi leikata etukäteen pienempiin osiin ja kiinnittää erikseen. Hellästi käsiteltyjä nauharipsiä voi käyttää muutaman kerran uudelleen, mutta tupsut ovat kertakäyttöisiä.

Lue myös:

Kommentoi +