Näin meikkaat yhden suklaan smokey eyes -silmät
Kauneus
Näin meikkaat yhden suklaan smokey eyes -silmät
Ruskea smokey eyes -meikki sopii kaikenvärisiin silmiin. Katso meikkaaja Eevis Liedeksen ohjeet - mallina upea Metti Forssell!
Teksti

Kuvat

9.12.2020
 |
Trendi

Tässä on kauden ihanin iltameikki: yhden suklaan smokey eyes -silmät! Ruskeiden silmien kanssa se näyttää harmoniselta, vihreiden ja sinisten parina se hehkuu lämpöä. Levitä väriä rohkeasti myös alaluomille, niin silmät suurenevat!

Tee yhden suklaan smokey eyes -silmät näin:

1. Tee pohjameikki: Häivytä silmänympärysiholta tummuutta ja kirjavuutta peitevoiteella. Jos luomet rasvoittuvat, käytä silmämeikinpohjustusvoidetta, ja lisää luomiväri sen päälle.

2. Valitse yksi ruskea sävy, jota käytät koko meikkiin. Lisää luomiväriä lyhytkarvaisella litteällä siveltimellä ja aloita levitys ripsityvestä. Taputtele väriä kunnolla ja tasaisesti.

3. Liikuta sivellintä edestakaisin kohti luomivakoa, jolloin väri häivyttyy luonnollisesti. Älä lisää väriä luomivaon yläpuolelle, jottei ilmeestä tule hämmästynyt.

4. Lisää luomiväriä myös alaluomen ripsirajaan kynämäisellä siveltimellä. Väri alaluomella suurentaa silmiä ja korostaa niiden mantelinmuotoa.

5. Käy lopuksi peitevoidesiveltimellä läpi luomivärin reunakohdat, jotta luomiväri ei laske liian alas ja tee ilmeestä raskasta. Peitevoide pehmentää lopputuloksen.

6. Lisää paljon tuuheuttavaa ripsiväriä ja juhlavaan lookiin ripsitupsuja.

Psst! Jos epäröit yhden tummanruskean sävyn käyttämistä, tee ensin yksi värikerros beigellä. Vaalean kerroksen päälle on helppo hahmotella tummempi sävy ja vaalea voi jäädä reunoilta vähän näkyviin, se auttaa tummaa häivyttymään kauniisti.

Meikki: Eevis Liedes.

Juttu on julkaistu Trendissä.

Kommentoi +