Näin meikkaat heleät pastelliluomet
Kauneus
Näin meikkaat heleät pastelliluomet
Herkulliset pastelliluomet eivät vaadi tuntien treenailua – näillä helpoilla ohjeilla onnistut! Ihanan meikkityylin mallina on Metti Forssell.
Teksti

Kuvat

2.12.2020
 |
Trendi

Meikkaa heleät pastelliluomet näin

1. Näyttävään silmämeikkiin sopii kevyt mutta peittävä meikkipohja. Häivytä silmänympärysiholta tummuutta ja kirjavuutta peitevoiteella. Valitse pastellisen silmämeikin pariksi lämpimiä sävyjä, kuten persikkainen poskipuna ja lämmin nudehuulipuna.

2. Jos luomet rasvoittuvat, käytä silmämeikinpohjustusvoidetta, ja lisää luomiväri sen päälle.

3. Levitä luomiväri joko sormin tai lituskaisella, lyhytkarvaisella siveltimellä, joka annostelee väriä eniten. Lisää väriä luomivakoon asti.

4. Häivytä pidempikarvaisella siveltimellä. Tee edestakaista liikettä luomivaossa, jolloin sävy pehmenee luonnollisesti.

5. Irtoripsien pariksi sopii klassinen, musta nestemäinen eyeliner. Voit kokeilla myös luomivärin kanssa samansävyistä rajauskynää, jolloin lopputulos on trendikäs. Tee rajaus piirtämällä ensin katkoviivaa, niin saat lopulta tasaisen viivan. Nosta rajausta ulkonurkasta aavistuksen ylöspäin.

6. Odota, että silmänrajaus kuivuu ennen kuin taivutat ripset ja lisäät ripsivärin. Taivuta ripset kolmesta kohdasta kevyin painalluksin ja lisää runsaasti ripsiväriä.

Meikki: Eevis Liedes

Kommentoi +