Näin käytät kuultovoidetta monipuolisesti ja oikein
Kauneus
Näin käytät kuultovoidetta monipuolisesti ja oikein
Kävikö kuultovoideöverit, kun katsoit liikaa tutorial-videoita? Kuultavien kasvojen mestari, meikkaaja Jenny Jansson neuvoo, miten saat ihostasi luonnollisen hohtavan.
Teksti

Kuvat

6.11.2020
 |
Trendi

1. Pohja

”Kuultovoide levitetään kasvoille meikkivoiteen jälkeen, ennen puuterisia tuotteita. Älä puuteroi niitä kohtia, joille olet levittänyt kuultotuo-tetta. Jos käytät puuterista kuultotuotetta, voit lisätä sen kasvoille myös aivan lopuksi. Kuultotuotteen levittämiseen voi käyttää sormenpäätä tai pientä sivellintä.”

2. Amorinkaari

”Hipaise kuultoa amorinkaarelle hentoisesti nimettömän päällä, silloin kosketuksesi on kevyin. Muista, että kuultotuotteen ei kuulu näkyä. Kuultoefekti syntyy, kun valo osuu hohtavalla tuotteella meikattuihin kohtiin. Jos tuijotat liikkumatta peiliin ja näet tismalleen, missä kohtaa kuultovoidetta on, olet vetänyt överit.”

3. Nenä

”Maailmalla on kauneusbloggaajia ja -vloggaajia, joiden valovoiteiden käyttö on riistäytynyt käsistä. Vaikka meikki toimisi kuvissa ja videolla, livenä se näyttää omituiselta. Överiksi menee myös, kun nenänpää meikataan kuultavaksi. Hohtava nenänkärki saa koko nenän kiiltelemään. Suosittelen puuteroimaan nenän kärjen ja lisäämään kuultoa kevyesti vain nenän keskiosaan.”

4. Posket

”Suurin alue kasvoilla, jolle kuultoa levitetään, on poskiluu – ja sitäkin ympäröivä alue on korkeintaan vain 20 sentin kolikon levyinen. Suosittelen voidemaisia kuultotuotteita, koska ne sulautuvat ihoon kauneimmin eikä niitä tule lätkittyä kasvoille liikaa yhtä helposti kuin hohtopuuteria.”

5. Silmät ja kulmat

”Pieni täplä kuultovoidetta silmien sisänurkissa avaa katseen. Kulmaluuta voit korostaa töpöttelemällä kuultovoidetta kulmakarvan korkeimman kohdan alle. Kulman päällä tai otsalla voide saa kasvot näyttämään kuumeisilta. Sama pätee leukaan. Jos haluat muotoilla otsaa tai leukaa meikillä, käytä vaaleaa meikkivoidetta.”

Juttu on julkaistu aiemmin Trendissä.

Kommentoi +