Miten löydät juuri sinulle sopivan eyelinerin? KT-toimitus testasi 25 tuotetta, tässä 5 parasta - lue ja ihastu!
Kauneus
Miten löydät juuri sinulle sopivan eyelinerin? KT-toimitus testasi 25 tuotetta, tässä 5 parasta - lue ja ihastu!
Millä eyelinerilla teet parhaat kissarajaukset, mitkä tuotteet taas sopivat herkille sekä rasvoittuville luomille? Lue ja löydä juuri sinulle sopiva eyeliner.
Teksti

Kuvat

29.10.2020
 |
Kauneus ja Terveys

Paras kissarajaus

Clarins Graphic Ink Liner 30 e.

Miau! Tämä tussi takaa, etteivät silmäsi jää huomaamatta. Voit vaikuttaa rajauksen paksuuteen kärjen kulmalla. Paksu tyvi antaa voimakkaan rajan silmän keskikohtaan, kapea kärki piirtää ohuet viirut ulkokulmiin. Väri pysyy hyvin ja peseytyy pois siististi.

Paras herkille silmille

Talika Lipocils Liner 25 e.

Tässä on työkalu luonnollisten rajausten ystävälle. Tussi piirtää siistit, himmeän mustat rajat ripsien tyveen. Pitkä ja ohut kärki on helppokäyttöinen vasta-alkajille. Rajat on helppo poistaa ilman tujuja aineita. Väri lupaa myös vilkastaa ripsienkasvua.

Paras kapeisiin rajauksiin

Shiseido ArchLiner Ink 28 e.

Hyvin ohut, lyhyt ja vino tussi piirtää tarkat ja kapeat viirut. Ohut rajaus toimii hyvin myös alaripsien tyvessä. Väri pysyy hyvin. Viisto kärki vaatii kokemattomalta harjoittelua, mutta se palkitaan.

Paras rasvoittuville luomille

Lumene Nordic Chic Precision Eyeliner Waterproof 14,90 e.

Vedenkestävä rajausväri pysyy paikoillaan rasvaisimmillakin luomilla. Lyhyt sivellin levittää värin tasaisesti ripsien tyveen. Tulos on siisti ja elegantti. Helppo puhdistaa silmämeikin poistoaineella. 

Paras voimakas väri

NYX Professional Makeup Epic Wear Waterproof 10 e.

Nestemäinen rajauskynä yllättää värikylläisyydellään. Pitkä sivellin tuntuu aluksi huteralta, mutta lopputulos on siisti ja tehokas. Silmät saavat mustaakin mustemmat raamit. Väri pysyy hyvin.

Kommentoi +