Emätin kuvataan ruusun terälehtinä, ja tämän vuoksi se on kaksinaismoralistista hienostelua
Misogyniapoliisi
Emätin kuvataan ruusun terälehtinä, ja tämän vuoksi se on kaksinaismoralistista hienostelua
Virallisen Misogyniapoliisin tutkintapöydällä on tällä kertaa naisen alapää, joidenkin mielestä paremminkin seksireikä, joka kuvataan usein vaaleanpunaisena kukkasena. Väärin! Vai ihan ok?
Teksti

Julkaistu 1.11.2022
Eeva

Tällä palstalla Misogyniapoliisi Virpi Salmi jahtaa mediassa ja yhteiskunnassa rehottavaa misogyniaa ja räpsäyttää rikkeestä kunnon rangaistuksen. Sinä pääset mukaan lautamieheksi, siis hetkinen, räps, maallikkotuomariksi.

Tällä kertaa Misogyniapoliisin valvova silmä huomasi Iltalehden jutun ”alapään tuuletuksesta”. Juttu on kuvitettu lähikuvalla ruusun tai jonkin muun kukan terälehdistä, joilla helmeilee vesipisaroita.

Kuvakaappaus Iltalehdestä on otettu 19.10.2022.

Perustelut misogynialle

Aloitetaanpa termeistä. Haulla ”emätin sana” Google löytää heti Vauva.fi-keskustelun otsikolla ”Minusta emätin on jotenkin ruma sana”. Keskustelijat valittelevat, ettei naisen sukuelimelle löydy termiä, joka ei kuulostaisi korvaan rumalta. Useimmat kiertävät aiheen termillä alapää, joka voi tarkoittaa ihan mitä tahansa Jyväskylän Kauppakadun alapäästä lähtien.

Yksi keskustelijoista kommentoi: ”Mulla oli pitkään ongelma, etten tiennyt naisen sukuelimelle yhtäkään sellaista sanaa, joka ei olisi ollut ruma tai ällöttävä. Sitten joku netissä sanoi seksireikä. Minusta se on paras, neutraalein ja kertoo kaiken olennaisen.”

Niin, neutraali ja oleellisin tehtävä emättimelle on toimia seksireikänä.

Hurraa, tasa-arvovalistus! Eivätkö ”rinnatkin” ole aika kolho sana, entäpä ”seksiläpsykät”.

Voi kysyä, kumpi oli ensin, muna vai kana, inho naisen sukuelintä vai sen nimeä kohtaan. Moni nainenhan pitää häpyään eli ulkosynnyttimiään hirveän näköisinä. Mutta muna toki tulee ensimmäisenä, siinäkin mielessä, että en ole koskaan törmännyt vastaavaan vaikeiluun siittimen nimestä.

Osa tätä samaa etäännyttämistä ja kaksinaismoralistista hienostelua on se, että emättimeen ja vulvaan viitataan kuvituksissa vaaleanpunaisin värein ja kukkasin. EMÄTTIMET EIVÄTKÄ HÄVYT OLE JUURI KOSKAAN VAALEANPUNAISIA. Ja vielä vähemmän ne muistuttavat kuvapankkien ruusujen terälehtiä.

Kun siitä kuukautissuojien sinisestä nesteestä on päästy eroon, niin josko seuraavaksi tästäkin.

Nyt on aika äänestää tuomiosta!

Nyt on sinun vuorosi. Äänestä ja anna tuomiosi. Onko naisen alapään kuvaaminen kukkien terälehdillä ja kastepisaroilla tuomittavaa vai ei?

Sisältöä ei voida näyttää
Valitsemasi suostumukset estävät tämän sisällön näyttämisen. Muokkaa asetuksia evästeasetuksissa.

Kommentoi +