Millainen silmänympärystuote kannattaisi valita? Testasimme uutuudet – paras lupaa ratkaista kaikki iho-ongelmat
Ihonhoito
Millainen silmänympärystuote kannattaisi valita? Testasimme uutuudet – paras lupaa ratkaista kaikki iho-ongelmat
Kaipaatko tehotuotetta juonteisiin, apua tummiin silmänalusiin tai tuotetta, jonka uskaltaisi laittaa herkistyneelle iholle? Löysimme hyvät tuotteet kaikkiin tilanteisiin.
Teksti

Kuvat

Julkaistu 26.7.2023
Trendi

Parhaat silmänympärystuotteet ovat tässä:

Apua herkkyyteen: Palpebral Creme -silmänympärysvoide 18,50 e / 15 ml, SVR

Yliherkille silmäluomille tarkoitettu rauhoittava voide. Mukavan ohut ja rauhoittaa hyvin ärsytystä.

Parasta: Voidetta uskaltaa laittaa ärtyneellekin iholle, myös luomen päälle. Niin hyvä, että voi jopa uhata Avènen rauhoittavan silmänympärysvoiteen paikkaa luottotuotteena.

Juonteille kyytiä: Retinol Intense Advanced Triple Action - silmän­ympärysvoide, 26 e / 30 ml, Some By Mi

Uudistava retinoli ja kosteuttava hyaluronihappo tekevät tästä voiteesta tehokkaan. Lupaa pehmentää juonteita ja tasoittaa ihon sävyä.

Parasta: Tehokas tuote! Jos et ole ennen käyttänyt retinolia silmänympärys­iholla, kannattaa käyttää tuotetta ensin vaikka joka toinen ilta. (Ja jos käytit useammin ja sait reaktion, viereinen voide helpottaa.)

Miellyttävän viileä levityspää, jonka innoittamana tulee tehtyä levittäessä pieni silmänympäryshieronta.

Hieronnan pohjalle: Nordic-C Glow Boost -silmänympärysseerumi 26 e / 10 ml, Lumene

Kevyt seerumi sisältää antioksidanttipitoista lakkaa ja kosteuttavaa hyaluronihappoa. Sisältää myös C-vitamiinia. Kosteuttava ja heleyttävä vaikutus.

Parasta: Miellyttävän viileä levityspää, jonka innoittamana tulee tehtyä levittäessä pieni silmänympäryshieronta ja taputeltua voide kunnolla ihoon.

Silotusta luvassa: Plantscription Wrinkle Correction Eye Cream With Encapsulated Retinol -silmänympärysvoide 65 e/ 15 ml, Origins

Sisältää kapseloitua retinolia, jonka luvataan vapautuvan jatkuvasti vuorokauden ajan. Näin sillä on vahvasti ihoa uudistava vaikutus.

Parasta: Miellyttävä voide, kosteuttaa ihoa ja tuntuu, että juonteet pehmenevät käytön aikana. Tekee mieli levittää myös muille kuin silmänympärysten juonteille. Tosi hyvä tuote, mutta testin kallein.

Jos haluat tuotteen, joka lupaa ratkaisua moneen asiaan, valitse tämä.

Tehotuote kaikkeen: Super Multi Corrective Eye Zone Treatment -silmänympärysvoide 50 e / 14 ml, Kiehl’s

Jos haluat tuotteen, joka lupaa ratkaisua moneen asiaan, valitse tämä. Kiehl’sin uutuusvoide tasoittaa, kosteuttaa, silottaa, kirkastaa ja peittää vielä tummuudenkin.

Parasta: Paksuhko voide levittyy ihanasti. Yllättää tehollaan. Testin paras!

Kohti kirkkautta: Green Tangerine Vita C Dark Circle -silmän­ympärysvoide 25 e/ 30 ml, Goodal

Korealaista kosmetiikkaa oleva C-vitamiinipitoinen voide lupaa tehdä silmien alusihon kuulaammaksi. Sisältää myös hittiainesosa niasiiniamidia, joka lupaa kirkastaa pigmenttiläiskiä.

Parasta: Edullinen litrahinta ja ilmatiivis pumppupullo. Voide on miellyttävän kermaista – kiva käyttää!

Voidetta ei tarvitse paljon, vain runsaan nuppineulan pään kokoinen annos.

Näin käytät silmänympärystuotteita

Hyvät tehoaineet. Jos et aloittanut silmänympärysvoiteiden käyttöä jo nuorena kuten suositellaan, aloita nyt. Satsaa heti tehokkaisiin raaka-aineisiin tarpeidesi mukaan. C-vitamiini lupaa kirkkautta, hyaluronihappo kosteutusta ja retinoli ihon uudistumista.

Hieronta samalla. Voidetta ei tarvitse paljon, vain runsaan nuppineulan pään kokoinen annos. Vältä levittäessäsi ihoa venyttävää sivuttaisliikettä. Sen sijaan painele voide yhdellä sormella keinahtelevalla liikkeellä.

Huulien luo. Jos otit voidetta liikaa, levitä loppu suun ympärysiholle. Myös se rypistyy ilmehtiessä samalla tavalla kuin silmänympärysiho.

Silmänympärystuotteet vasemmalta oikealle: Palpebral Creme -silmänympärysvoide 18,50 e / 15 ml, SVR. Retinol Intense Advanced Triple Action - silmän­ympärysvoide, 26 e / 30 ml, Some by Mi. Nordic-C Glow Boost -silmänympärysseerumi 26 e / 10 ml, Lumene. Super Multi Corrective Eye Zone Treatment -silmänympärysvoide 50 e / 14 ml, Kiehl’s. Plantscription Wrinkle Correction Eye Cream With Encapsulated Retinol -silmänympärysvoide 65 e/ 15 ml, Origins. Green Tangerine Vita C Dark Circle -silmän­ympärysvoide 25 e/ 30 ml, Goodal.
Kommentoi +