Meikkivoidetestissä oli viisi hyvää ja yksi täydellinen tuote – testin voittaja sopii herkälle ja kuivalle iholle ja saa kasvot hehkumaan
Kauneus
Meikkivoidetestissä oli viisi hyvää ja yksi täydellinen tuote – testin voittaja sopii herkälle ja kuivalle iholle ja saa kasvot hehkumaan
Testasimme kuusi erilaista meikkivoidetta ja yllätyimme positiivisesti. Meikkivoidetestin voittaja sopii täydellisesti herkälle ja kuivalle iholle. Kasvot suorastaan hehkuvat!
Teksti

Kuvat

Julkaistu 29.9.2020
Kauneus ja Terveys

Testaaja on nelikymppinen nainen, jolla on vaalea, herkkä, pintakuiva ja punoitukseen taipuvainen iho. Testatut tuotteet arvioidaan asteikolla 1–5 tähteä.

1. Bare Minerals Bare Pro Liquid Foundation

Bare Minerals Bare Pro Liquid Foundation 48 euroa

Pisteet: 4/5

Lupaus: Peittävä mutta hengittävä meikkivoide pysyy iholla kellon ympäri. Ei tuki ihohuokosia. Antaa luonnollisen mattapinnan. Sisältää hoitavaa bambua ja papaijaa. SK 20.

Tulos: Levittyy iholle helposti ja tasaisesti. Sävy 0,5 Porcelain näyttää levittäessä aavistuksen vaalealta mutta sulautuu lopulta kauniisti.

Kesto: Mainio. Iho näyttää ja tuntuu hyvältä iltaan asti, jopa kesähelteellä.

Arvio: Todellinen löytö! Tätä meikkivoidetta on huoleton käyttää. Ihon väri tasoittuu ja punoitus helpottaa. Lopputulos on niin huomaamaton, että illalla unohtaa meikanneensa.

2. Beautyblender Bounce Liquid Whip Long Wear

Beautyblender Bounce Liquid Whip Long Wear 44,90 euroa

Pisteet: 3/5

Lupaus: Peittää täydellisesti, mutta on silti kevyt. Jättää iholle samettisen mattapinnan. Hyaluronihappo ja koivu-uute suojaavat ja kosteuttavat ihoa.

Tulos: Jättää testin mattaisimman pinnan. Pintakuivalla iholla väri pakkautuu kuivimpiin kohtiin. Testissä oli sävy 3.10.

Kesto: Tarraa tiukasti kiinni. Ei kulu pois päivän aikana.

Arvio: Meikkisienivalmistajan meikkivoide sopii meikkisienten ystäville. Voidetta voi annostella pullon kyljessä olevaan kouruun ja dipata siitä sieneen. Ilman sientä pumppu sottaa sormet. Ei paras tuote kuivalle iholle.

3. Diego Dalla Palma Nudissimo Glow

Diego Dalla Palma Nudissimo Glow 43,20 euroa

Pisteet: 3/5

Lupaus: Meikkivoide tekee ihosta heleän raikkaan ja on kuin toinen iho. Tasoittaa, suojaa, kosteuttaa ja rauhoittaa.

Tulos: Tuo iholle himmeän hehkun. Häivyttää tehokkaasti punoitusta. Testattu sävy 256N on tarkoitettu neutraalin sävyiselle iholle.

Kesto: Pysyy iholla lujasti eikä valu edes pyöräilykypärän alla.

Arvio: Hyvä perustuote ihosävyn tasoitukseen. Näppärän muotoinen, kevyt pakkaus ei vie tilaa meikkipussissa.

4. Esse Probiotic Skincare Foundation

Esse Probiotic Skincare Foundation 66 euroa

Pisteet: 5/5 PARAS!

Lupaus: Probioottinen, tuoksuton ja allergeeniton meikkivoide peittää tasaisesti ja antaa iholle luonnollisen sävyn. Sopii kaikille ihotyypeille, erityisesti herkälle iholle. SK 30.

Tulos: Tekee ihosta todella tasaisen sävyisen ilman, että iho näyttää luonnottomalta. Peittää punoitukset. Testattu sävy 1 käy hyvin vaalealle iholle. Pinnasta tulee kauniin kuulas.

Kesto: Erittäin hyvä. Pysyy paikoillaan jopa hiki­treeneissä.

Arvio: Tämä meikkivoide sopii täydellisesti herkälle ja kuivalle iholle. Iho tuntuu kosteutetulta ja ravitulta. Kasvot näyttävät terveiltä ja ne suorastaan hehkuvat. Testin paras.

5. Gosh Copenhagen Chameleon Foundation

Gosh Copenhagen Chameleon Foundation 21 euroa

Pisteet: 4/5

Lupaus: Kevyt, keskipeittävä meikki­voide kosteuttaa ja suojaa ihoa. Jättää iholle puolimatan pinnan. Pakkaus on tehty jätemuovista. Vegaaninen ja allergiasertifioitu.

Tulos: Valkoinen voide muuttuu värilliseksi vasta, kun sen levittää iholle. Testattu sävy 002 tekee ihosta hieman turhankin vaalean. Se peittää ihon virheet kohtalaisesti.

Kesto: Hyvä. Ei vaadi korjailua kesken päivän.

Arvio: Voide on helppo levittää ja tuntuu iholla miellyttävältä. Lopputulos on makuuni hieman liian kevyt. Ongelmakohdat vaativat lisäksi peitevoidetta. Hyvä hinta-­laatusuhde.

6. Maybelline Dream Urban Cover

Maybelline Dream Urban Cover 13 euroa

Pisteet: 3/5

Lupaus: Kevyt, nestemäinen, puolipeittävä ja kerrostettava meikki­voide, joka hoitaa, suojaa ja vahvistaa ihoa. Sisältää antioksidantteja ja suojakertoimen SK 50.

Tulos: Tasoittaa ihon sävyä. Sävy 095 Fair Porcelain sulautuu kauniisti vaaleaan ihoon. Ei häivytä riittävästi punoittavia kohtia.

Kesto: Kestää hyvin jopa hellepäivänä, mutta rullautuu iholla ikävästi levittäessä.

Arvio: Hintaansa nähden kelpo tuote. Sopii parhaiten iholle, jossa ei ole peitettävää. Plussaa korkeasta aurinko­suojakertoimesta.

Juttu on julkaistu Kauneus ja Terveys -lehdessä 11/2020.

Kommentoi +