Meikkivoide alle kympillä ja täydellisen sävyinen ripsiväri! Tässä ovat säästäjän suosikkimeikit
Kauneus
Meikkivoide alle kympillä ja täydellisen sävyinen ripsiväri! Tässä ovat säästäjän suosikkimeikit
Löysimme syksyn nerokkaimmat uutuusmeikit – minibudjetilla.
Teksti
|
Kuvat
Julkaistu 12.11.2021
Trendi

Kosteuttava huulipuna saa huulet näyttämään superhoidetuilta. Kauravoi, marjansiemenöljy ja luonnonvahat tekevät siitä hellivän talvipunan, joka ei kuivahda kesken päivän. Luminous Moisture -huulipuna, sävy Vanamo, 12,90 e, Lumene.
Uutuuspuuteri levittyy kauniisti ja silottaa ihon pinnan tasaiseksi. Pahvipakkaus on ekologinen eikä mene rikki käsilaukun pohjalla tai osuessaan kylppärin lattiaan. Compact Face Powder -meikkipuuteri 19,90 e, Yves Rocher.
Melkein koko meikki yhdessä pikku putelissa: Yhdellä puolella on voidemainen poskipuna, joka sopii myös luomille ja huulille. Toisen pään korostusvoide viimeistelee kuultavan meikin. Vitamin E Blus ja Glow- meikkiduo 28 e, Makethemake.
Puolipeittävä, hyvin juokseva meikkivoide leviää iholle näppärästi ja kuultaa, muttei kiillä. Kasvot voi halutessa jättää puuteroimatta: kevyt pohja pysyy paikoillaan yllättävän hyvin. Serum Foundation -meikkivoide 8,40 e, The Ordinary.
Musta ripsari voi näyttää vähän kovalta. Ratkaisu: ruskean ja mustan sekoitus. Tässä ripsivärissä on paitsi täydellinen sävy myös nerokas iso harja. Se hoitaa homman hetkessä, ilman suttuja – eikä ärsytä herkkiä silmiä! Lash Paradise Moonlight Brown -ripsiväri 13,90 e, L’Oréal Paris.
Kommentoi +