Meikkaa kuin ammattilainen!
Kauneus
Meikkaa kuin ammattilainen!
Oletko ihmetellyt, miten ammattilaiset saavat huulimeikin kestämään tai kuinka silmiin voi luoda syvyyttä pienentämättä niitä? Näin se onnistuu!
Teksti
|
Kuvat
Julkaistu 11.4.2018
Kauneus ja Terveys

Ammattilaisten ohjeilla saat meikkisi kestämään paremmin pidempään.

1. Luo kuulas iho

Valokynällä ja -puuterilla saa kasvoille kauniin hehkun. Silmänalusille meikkivoiteen päälle sivelty valotuote tuo silmät paremmin esiin. Silmien sisänurkissa se luo katseeseen avaruutta, kulmaluulla korostaa kulmien linjaa ja poskiluun korkeimmassa kohdassa kohottaa poskipäitä. Muista häivyttää raja hyvin, muuten saatat näyttää pandalta.

2. Muotoile nenä

Jos tahdot korostaa nenääsi, levitä vaaleampaa meikkivoidetta nenän päälle. Nenän saa näyttämään kapeammalta, kun varjostaa sen varren tummemmalla meikkivoiteella, varjostuspuuterilla tai mattamaisella aurinkopuuterilla. Nenän kavennusvarjostuksessa kannattaa kuitenkin olla varovainen. Häivytys on jutun juju. Meikkivoiteen voi häivyttää sormin tai puuterimaisen tuotteen siveltimellä.

3. Vedä särmikäs sisärajaus

Katseeseen saa syvyyttä, kun sisäluomet rajaa tummalla kajalille. Jos sinusta tuntuu, että tumma sisärajaus pienentää silmiä, kokeile rajata vain ylempi sisäluomi. Unohda kuitenkin silloin tavallinen kajalkynä. Pehmeä rajausväri tarttuu nimittäin silmiä räpytellessä myös alaluomille, ja lopputulos on tuhruinen. Sisäluomen ylärajaus kannattaakin tehdä ennen ripsivärin laittoa nopeasti kuivuvalla, vedenkestävällä ja nestemäisellä rajausvärillä aivan yläripsien tyveen ja sisäluomelle. Rajauksen teho on hämmentävä.

4. Rajaa silmät tarkasti

Ota teippi avuksi silmänrajaukseen. Liimaa tavallinen paperiteipin pala yläluomelle niin, että se rajaa silmän kauniisti. Jätä haluamasi rajauksen kokoinen rako teipin ja ripsien tyven väliin. Piirrä sitten nestemäisellä rajausvärillä viiva teipin alareunaa pitkin. Myös ensikertalainen onnistuu tällä menetelmällä.

5. Tee kestävä huulimeikki

Voit estää huulipunan karkailun suupielien juonteisiin siihen tarkoitetulla huultenrajauskynällä. Levitä väritöntä pohjustuskynää joko ainoastaan huulten rajoihin tai pohjustustuotteen tapaan koko huulille. Rajaa ja punaa lopuksi huulet normaalisti. Huulipuna kestää pidempään, kun painat huulet punan levityksen jälkeen kasvopaperiin. Näin ylimääräinen puna jää paperiin. Sido sitten väri huuliin puuteroimalla ne kevyesti ja lisää uusi kerros punaa. Toista 2–3 kertaa. Tadaa: todella kestävä huulimeikki on valmis.

Kommentoi +