Kuivattiko talvi ihon? Trendin toimitus valitsi parhaat kosteuttavat vartalovoiteet
Vartalovoiteet
Kuivattiko talvi ihon? Trendin toimitus valitsi parhaat kosteuttavat vartalovoiteet
Hyvästi kuiva päivä! Testasimme uudet kosteuttavat ja ärtynyttäkin ihoa hellivät vartalovoiteet, ja näihin ihastuimme.
Teksti

Kuvat

Julkaistu 2.6.2023
Trendi

Näin kosteutat vartalon ihon

Kuori iho. Kun vartalon ihon jaksaa kuoria välillä, vartalovoide imeytyy paremmin. Myös kostea iho auttaa voidetta imeytymään, joten rasvaa vartalo heti suihkun jälkeen.

Kuivaakin kuivempi? Kokeile pestä vartalon iho perusrasvalla tai öljypohjaisella suihkusaippualla. Usein iholle myös riittää taivealueita lukuunottamatta pelkkä vesipesu. Jos iho kutisee, laita vartalovoide jääkaappiin – kylmä rauhoittaa.

Sileäksi muttei kuivaksi. Superkuiva iho ja haluaisit ihokarvoista eroon, mutta sheivauksen jälkeen tilanne on katastrofaalinen? Kokeile käyttää puhdistusöljyä sheivausgeelinä.

Testin parhaat kosteuttavat vartalovoiteet

Suihkaus kookosta: Mario Badescu

Syväkosteuttavaa kuivaöljy­suihketta on helppo suihkia ja sitten levittää iholle. Öljy imeytyy nopeasti ja jättää iholle terveen hehkun. Aivan koppuraisinta talvi-ihoa tämä ei yksinään pelasta, mutta kesällä riittänee yksinään.

Parasta: Testituotteiden voimakkain ja ihanin tuoksu. Jos siis sinäkin ikävöit ysärin kookoshajuvettä, valitse tämä – tuoksu on onneksi astetta hienostuneempi. Kiilaa juuri tuoksun takia testin parhaaksi.

Ärtyneelle iholle: Avène

Luottotuote apteekkikosmetiikan ystävälle, niin vauvoille, atooppiselle iholle kuin kasvoillekin. Rauhoittaa tehokkaasti kuivuudesta kutiavaa ja punoittavaa ihoa. Voidetta käytettyäni huomaan, että sukkahousuja riisuessa ei pölähdä ihopilveä edes pakkaspäivän jälkeen.

Parasta: Pakkaus, joka on steriilin pumppupullon ja tuubin helppokäyttöinen yhdistelmä.

Ylellistä tuoksua: Elemis

Tuoksu kuin kauneushoitolassa! Hajuvedestä tuoksunsa saanut vartalovoide on helppo levittää kevyen koostumuksensa takia. Lupaus myös käsirasvana toimimisesta ei toteutunut. Kuitenkin hyvä arkivoide iholle, jolla ei ole erityistarpeita.

Parasta: Voide on eettinen valinta: se sisältää jäljitettävää ja kestävästi viljeltyä sheavoita ja rohtopurasruohoöljyä.

Pitkäkestoinen kosteuttaja: A-Derma

Ihoa rauhoittavaa ja tulehdusta hillitsevää niasiiniamidia sisältävä voide imeytyy nopeasti. Voide sopii atoopikoille, herkälle iholle ja jopa vastasyntyneille. Se on hajusteeton ja kutinaa hillitsevä. Sopivasti tuhti rasva kuivaihoiselle.

Parasta: Testin tehokkain! Pehmentää karheaksi kuivuneiden kyynärpäiden ihon hetkessä. Kosteuttaa yhdellä rasvauskerralla pitkään, eikä suihkun jälkeen ole kiire rasvaamaan.

Uusi tapa rasvata: Frank Body

Kiireisen rasvaajan hittituote on löytynyt! Voide levitetään suihkussa, annetaan vaikuttaa vaikka hiustenpesun ajan ja huuhdellaan pois. Iho tuntuu selvästi rasvaamatonta ihoa pehmeämmältä ja kosteutetummalta. Riitti rasvaksi rutikuivalle iholle, kun vartaloa jaksoi rasvata välillä myös tuhdimmilla tuotteilla. Testin kiinnostavin!

Parasta: Iho tuoksuu kevyesti laventelille pitkään suihkun jälkeen.

Vartalorasvat vasemmalta oikealle: Coconut Body Oil -kuivaöljysuihke 25,90 e / 147 ml, Mario Badescu. XeraCalm A.D. Lipid Replenishing Cream -steriili hoitovoide 25 e / 200 ml, Avène. Mayfair Nro 9 -vartalo- ja käsivoide, 35,90 e / 300 ml, Elemis. Exomega Control Lotion -emulsiovoide 25,80 e / 400 ml A-Derma. In Shower Moisturiser -vartalovoide, 19, 90 e / 300 ml, Frank Body.

Juttu on julkaistu Trendissä 3/2023.

Kommentoi +