Testissä kosteuttavat kasvonaamiot: testin yllättäjä oli edullinen luomunaamio, voittajassa kaikki on kohdallaan
Kauneus
Testissä kosteuttavat kasvonaamiot: testin yllättäjä oli edullinen luomunaamio, voittajassa kaikki on kohdallaan
Etsitkö hyvää hinta-laatusuhdetta vai täyttä tehoa? Hanna Pesonen testasi kuusi kosteuttavaa kasvonaamiota. Kurkkaa testin kiinnostavat tulokset!
Teksti
|
Kuvat
Julkaistu 11.9.2020
Kauneus ja Terveys

Kosteuttavien kasvonaamioiden testaaja on nelikymppi­nen naamiofani, jonka salainen ase tai pahe on nukkua kosteuttava naamio iholla, on se suositus tai ei. Testatut tuotteet arvioidaan asteikolla 1–5 tähteä.

1. Avril Hydrating Le Masque Visage Hydratant

Avril Hydrating Le Masque Visage Hydratant 6,99 e/50 ml

Pisteet: 4/5

Lupaus: Kosteuttava kasvo­naamio hellii erityisesti kuivaa ja herkkää ihoa. Tehokosteuttaa ja parantaa ihon kosteustasapainoa. Sisältää sheavoita, aloe veraa ja mehiläisvahaa. Luonnonkosmetiikkaa.

Koostumus: Valkoinen runsas voide. Se tuntuu silti notkealta ja levittyy vaivattomasti. Paksukin kerros imeytyy ihoon nopeasti. Tämäkin sopii yövoiteen sijaiseksi. Tuoksu on neutraali.

Teho: Erinomainen. Kosteuttaa ja ravitsee. Iho tuntuu aamulla pehmeältä.

Arvio: Testin yllättäjä: edullinen, tehokas ja vieläpä luomua. Erityisen hyvä kuivalle ja ikääntynelle iholle. Testin paras hinta-­laatusuhde.

2. Biotherm Life Plankton Mask Integral Recovery

Biotherm Life Plankton Mask Integral Recovery 65 e/75 ml

Pisteet: 5/5 PARAS!

Lupaus: Syväkosteuttava, elvyttävä yönaamio auttaa ihoa palautumaan. Geelimäinen maski sopii kaikille ihotyypeille, myös herkkäihoisille. Jätetään yöksi iholle.

Koostumus: Väritön ohut geeli.Testin miellyttävin koostumus imeytyy janoiseen ihoon niin hyvin, että sitä tekee mieli lisätä loputtomiin. Tuoksu yllättää: muistuttaa miestentuoksua.

Teho: Mainio. Jo ensimmäisenä aamuna iho tuntuu oudon kimmoisalta ja pullealta.

Arvio: Tässä naamiossa on kaikki kohdallaan. Koostumus ja tehokkuus saavat täyden kympin. Täyteläistää ihoa selvästi. Rasiakin on kaunis. Testin paras.

3. Ekopharma Vadelma Kasvonaamio

Ekopharma Vadelma Kasvonaamio 24,50 e/50 ml

Pisteet: 2/5

Lupaus: Tehohoito ihon pinta­kuivuu­teen kosteuttaa aloe veralla, keramideilla, hyaluroni­hapolla sekä vadelma- ja tupas­villauuteella. Vegaaninen. Tehty Suomessa .Luonnonkosmetiikkaa.

Koostumus: Valkoinen, napakka voide. Helppo levittää: ei valu tai jää pyörimään pinnalle. Neutraali tuoksu.

Teho: Hyvä. Kosteuttaa moitteettomasti ja tekee ihon pehmeäksi.

Arvio: Laadukas tuote, joka saa ison plussan kotimaisuudesta ja luonnonmukaisuudesta. Jostain syystä tämä naamio ei silti erityisesti sykähdytä.

4. Lumene Lähde Tehokosteuttava geelinaamio

Lumene Lähde Tehokosteuttava geelinaamio 21,90 e/150 ml

Pisteet: 4/5

Lupaus: Raikas ja viilentävä geelinaamio kosteuttaa kuivaa ihoa. Sisältää puhdasta arktista lähdevettä ja luomukoivunmahlaa. Sopii kaikille ihotyypeille. Vegaaninen. Tehty Suomessa.

Koostumus: Väritön, lohkeava geeli. Hyytelö­­mäisen rakenteen vuoksi nopea levitys on hankalaa: aine uhkaa pudota iholta. Sulaa ihanan vesimäiseksi iholle. Raikas tuoksu.

Teho: Todella hyvä. Tehokosteuttaa, silottaa ja pehmentää ihoa nopeasti.

Arvio: Tätä voi suositella niillekin, jotka suhtautuvat kasvonaamioihin kriittisesti. Loistava kosteuttaja ihan kaikille, myös miehille.

5. Shiseido Waso Beauty Sleeping Mask

Shiseido Waso Beauty Sleeping Mask 51,90 e/80 ml

Pisteet: 3/5

Lupaus: Geelinaamio palauttaa kosteuden iholle. Tehokas kosteuttaja sisältää runsaasti yuzu-hedelmän voimaa sekä vitamiiniöljykapseleita. Jätetään yöksi iholle.

Koostumus: Vihreä geeli, jossa on vitamiinikiteitä. Kun ne rikkoutuvat iholla, naamiosta tulee kivan vesimäinen. Tuoksu ei säväytä.

Teho: Erinomainen. Iho näyttää aamulla täyteläisemmältä kuin illalla.

Arvio: Nuorehkolle iholle suunnatun sarjan naamio sopii hyvin myös yli nelikymppi­sille. Melko kallis. Kaunein ja käytännöllisin purkki: kahvasta saa hyvän otteen liukkaillakin käsillä.

6. V10 Plus Okinawa Deep Sea Water Mask

V10 Plus Okinawa Deep Sea Water Mask

Pisteet: 3/5

Lupaus: Tehokosteuttava geelimäinen naamio sopii herkimmällekin iholle. Sisältää Okinawan syvän meren mineraalipitoista vettä ja runsaasti hyaluronihappoa. Hajusteeton.

Koostumus: Kuin väritön hiusgeeli muttei lainkaan tahmea. Levittyy helposti. Hajusteeton tuote, joten raaka-­aineet haistaa. Niiden tuoksu voisi olla parempi.

Teho: Todella hyvä. Kaikki imeytyy ihoon. Aamulla iho on pehmeä ja sileä.

Arvio: Mainio kosteuttaja ja mutkaton tuote: ei turhaa kikkailua, pelkkää tehoa. Jos erikoisest tuoksusta pääse yli eikä kaipaa erityistä luksusta, tämä on loistava ja toimiva valinta.

Juttu on julkaistu Kauneus ja Terveys -lehdessä 10/2020.

Kommentoi +