On aika vaihtaa kasvorasva tujumpaan! Nämä 4 täyteläistä kosteusvoidetta imeytyvät vikkelästi ja valmistavat ihon talven varalle
Ihonhoito
On aika vaihtaa kasvorasva tujumpaan! Nämä 4 täyteläistä kosteusvoidetta imeytyvät vikkelästi ja valmistavat ihon talven varalle
Kun lämmityskausi alkaa, on aika ottaa ravitsevampi kosteusvoide käyttöön. Löydä uusi kasvovoide talveksi!
Teksti

Kuvat
,

16.10.2023
 |
Eeva

Kosteusvoide hajusteettomia tuotteita suosivalle

SVR Topialyse Baume Protect+, 16 e.

Herkälle ja allergia-alttiille kuivalle iholle sopiva balsami on pullollaan hyviä rasvoja, kuten bassovoita ja kookosöljyä. Voide rauhoittaa ärtynyttä ihoa ja pehmentää sitä. Se myös estää kosteutta karkaamasta iholta.

Samaa apteekin hyllyltä poimittavaa, hajusteetonta voidetta voi käyttää niin kasvoille kuin vartalollekin. Kevyt kookoksen tuoksu on peräisin balmin sisältämästä kookosöljystä.

Kosteusvoide täyteläisyyttä etsivälle

Filorga Global-Repair -Baume 101 e.

Tämä kasvojen kosteusvoide sopii superkuivalle iholle. Se pehmentää ihoa jojoba- ja kameliaöljyillä, kosteuttaa kapseloidulla hyaluronihapolla, kiinteyttää peptideillä, tasoittaa sävyä niasiiniamidilla, kirkastaa C-vitamiinilla ja täyteläistää pioniuutteella. Voide on uskomattoman kevyt ja nopeasti imeytyvä ollakseen niin ravitseva.

Kosteusvoide ärsyyntyneelle iholle

Nuxe Creme Fraiche Moisturizing Rich Cream 33 e.

Karite- ja moringavoita, kasvimaitoa ja manteliöljyä sisältävä täyteläinen kosteusvoide syöttää ja juottaa ihoa samanaikaisesti. Se poistaa jo ensilevityksestä pintakuivalle iholle tyypillisen kireyden tunteen ja rauhoittaa ihoärsytyksiä. Iho on heti vähän raikkaamman näköinen ja tuntuinen.

Paksun jogurtin kaltainen koostumus tuntuu iholla äärimmäisen miellyttävältä ja imeytyy hetkessä. Iho ei jää lainkaan rasvaisen tuntuiseksi.

Kosteusvoide luonnonkosmetiikkaa suosivalle

Frantsila Nourishing Face Cream 21 e.

Ravitsevassa kosteusvoiteessa on luomuyrttiuutoksia, kuten elvyttävää ja ihoa tasapainottavaa ruusua ja piharatamoa. Pehmeydestä ja kosteudesta vastaavat kylmäpuristetut kasviöljyt ja ruusunmarjan siemenöljy. Vikkelästi imeytyvä voide sopii hyvin myös meikin alle.

Ruusuntuoksuisen voiteen sisältämät yrttiuutokset ovat kotimaista alkuperää.

Juttu on julkaistu Eeva-lehdessä 2/2023.

1 kommentti