Kiilteleekö iho tai rapiseeko meikki päivän aikana? 6 meikinkiinnityssuihketta, jotka tekevät meikistä pysyvän
Kauneus
Kiilteleekö iho tai rapiseeko meikki päivän aikana? 6 meikinkiinnityssuihketta, jotka tekevät meikistä pysyvän
Meikinkiinnityssuihke on viimeinen, muttei meikin vähäisin tuote. Testasimme, mikä tuo parhaiten kestoa ja mikä kosteuttaa eniten.
Teksti

Kuvat

Julkaistu 21.4.2021
Trendi

Varma valinta: Blur-pitkäkestoinen meikinkiinnityssuihke 12,90 e, Lumene.

Sopivan hienojakoista suihketta tulee kasvoille kerralla reilusti, joten kuivuminen vie hetken – mutta kosteutus tuntuu iholla ihanalta pitkään. Ei tuo lisää kuultoa, vaan sulattaa meikkikerrokset kauniisti yhteen. Pitää meikin paikoillaan koko päivän.

Parasta: Vegaaninen, edullinen ja toimii kosteuttajana ihanasti myös päivän mittaan.

Moniottelija: Face Mist Prime & Moisture 11,90 e, Isadora.

Tätä voi käyttää joko meikin pohjustustuotteena tai kosteussuihkeena päivän mittaan. Näppärä pikkupullo tuntuu mukavalta kädessä, ja siitä tulee kerralla reipas suihkaus. Jos käytät primerina, anna kosteuden kuivua ennen meikkiä. Pitää meikin aloillaan.

Parasta: Hajusteeton, matkakokoinen ja monikäyttöinen.

Arvotavara: Re-Dew Set & Re­Fresh Spray 32,90 e, Beautyblender.

Ravista ja suihkauta. Ihana hienojakoinen koostumus, joka viimeistelee meikin luonnollisen kuulaaksi ja sitoo meikkituotteet hyvin toisiinsa. Ihana kuulaus kestää, mutta reippailija toivoo, että meikki voisi pysyä hieman paremminkin. Toimii myös meikin raikastajana.

Parasta: Hintansa väärti.

Tehokosteuttaja: Fix+ Magic Radiace 24,50 e, M.A.C.

Suihketta tulee laajalle alueelle parilla painalluksella. Meikin lopputulos on kosteahkon kuulas, muttei kiiltävä. Pullossa on lukitus, joten korkki ei huku.

Parasta: Sisältää C-vitamiinia ja hyaluronihappoa. Voi käyttää myös pikakasvo­naamiona, jos pitää suihkeella kostutettuja vanulappuja hetken kasvoilla.

Trooppista kuulautta: Glass Skin -meikinkiinnityssuihke 12,90 e, Maybelline.

Suihke kuin taikapölyä! Älyttömän hienojakoinen koostumus tuntuu ihanalta ja tuo iholle kostean, jopa trooppisen ilmaston kuulauden. Tällä saa superhehkua helposti, mutta rasvoittuvalla iholla annostelussa pitää olla tarkka. Hedelmäinen tuoksu.

Parasta: Tällä saa hetkessä lasimaisen kuulaan ihon.

Kevyttä hehkua: Continuous Settig Mist 18 e, Morphe.

Painepullolla on helppo annostella suihketta koko kasvoille yhdellä painalluksella. Miellyttävä, hienojakoinen koostumus, ja lopputulos, joka hehkuu hillitysti. Mieto unisex-tuoksu. Pitää meikin paikoillaan kiitettävästi.

Parasta: Tuntuu iholla superkevyeltä ja kuivuu nopeasti.

Tiesitkö?

Kiinnityssuihkeella on meikin keston pidentämisen lisäksi muitakin tehtäviä. Suihke sitoo meikkikerrokset yhteen ja häivyttää eri meikki­tuotteiden rajoja. Se voi tuoda kasvoille myös kuultoa, kosteutta tai mattaisuutta.

Pysyvän meikin salaisuus voi olla se, että suihkauttaakin kiinnityssuihketta aivan ensimmäisenä ja antaa sen kuivua iholle ennen meikkiä. Näin voi ehkäistä sitä, että kiinnityssuihke jäisi ihon pinnalle kalvomaiseksi kerrokseksi.

Kiinnityssuihketta voi käyttää oman maun ja ihotyypin mukaan monella tapaa: ennen meikkiä, sen päätteeksi tai raikastamaan ja kosteuttamaan ihoa päivän aikana. Etenkin pintakuiva iho ilahtuu kosteussuihkauksista päivän mittaan.

Juttu on julkaistu Trendissä.

Kommentoi +