Pukeudu sorbetiksi ja vedä rajat! Katso kevään ihanimmat kauneus- ja muotitrendit
Tyyli
Pukeudu sorbetiksi ja vedä rajat! Katso kevään ihanimmat kauneus- ja muotitrendit
Nyt näytetään sorbetilta, pannaan iho töihin ja suositaan suomalaista! Kevään 2021 kauneus - ja muotitrendeissä ei pihistellä myöskään silmänrajauksissa tai olkatoppauksissa.
Teksti

Kuvat
,,

7.4.2021
 |
Kauneus ja Terveys

1. Suuri on kaunista

Muistat ehkä ajan, kun kävit isäsi tai poikaystäväsi kaapilla lainaamassa pikkutakkia. Sen aika on taas. Kevään ykköstrendejä ovat ylisuuret bleiserit ja isot olkatoppaukset yhdistettynä suoralahkeisiin farkkuihin tai nahkahousuihin. Tosin nyt pikkutakkeja on myös naisten muoti­brändien valikoimissa. Neutraalit sävyt, beige, tummanharmaa ja savunsininen ovat muodikkaimmat värit. Pue alle särmikäs paitapusero, farkkupaita tai kantaa ottava t-paita.

Samsoe & Samsoe Zepherine Blazer 288 e. Second Female Larkin LS Classic Shirt 95 e.

Vinkki! Yhdistä jättibleiseriin kapeat housut. Tai jos olet rohkea, väljät, polvipituiset nahkashortsit.

2. Häntä korkealla

Silmänrajaukset ovat meikin ykkösjuju juuri nyt. Ei ole niin väliä, onko rajaus värillinen tai graafinen, kiertääkö se koko silmän vai onko se sensuellin suttuinen, kuten Lady Gagan tämänhetkinen suosikkirajaus. Pääasia on, että vedät rajat. Klassisten kissarajausten modernissa versiossa häntä nousee korkealle ja avaa katseen. Hieman ”eläneen” näköinen rajaus syntyy pehmeäl­­lä rajauskynällä ja häivytyssiveltimellä. Rohkelikko piirtää rajat pastellilla.

Morphe M434 Blending Buffer Brush -häivytyssivellin 8 e. Smashbox Always On Gel Eye Liner, sävy Shark 20 e. NYX Professional Makeup Epic Ink Liner Black 11,90 e. Urban Decay 24/7 Glide-On Eye Pencil, sävy Deep End 22 e.

3. Luksuskäsidesiä, kiitos!

Pandemian alussa lutrattiin milloin milläkin litkulla, nyt laadulla.

Byredo Rose Rinse-free hand wash 28 e.

4. Nouse maihin!

Pue maiharit kukkien, pitsin tai pikkumustan pariksi. Nyöritä varret farkkujen päälle.

Dr. Martens Hanley boot 219 e.

5. Hoida iho töihin

Vaikka täyteainehoidot eivät ole poistumassa, nyt suositaan hoitoja, joissa iho joutuu töihin. Mikroneulaus, happokuorinnat ja plasmavalohoidot (Plaxpot) saavat ihon korjaamaan itseään. Ne ikään kuin kääntävät kelloa taaksepäin ja iho jatkaa ikääntymistä siitä pisteestä, johon se on hoidoilla saatettu. Instagram ja videopalaverit ovat lisänneet täsmähoitojen tarvetta. Etenkin silmänympärysalue on nyt teräväpiirtokameroiden linssissä. Kertahoito riittää Plaxpotissa, mikroneulausta ja happokuorintoja tarvitaan sarjahoito.

Plaxpot-hoito alaluomille alkaen 450 e, mikroneulaus 150 e/kerta ja happokuorinta 110–150 e/kerta.

Pastelli on pop! Se näkyi myös kevään muotia esitelleissä näytöksissä.

6. Silmät sumussa

Maskiaikana katse kiinnittyy silmämeikkiin. Smokey eye eli sumusilmä­meikki on aina muodikas, se vain muuttaa muotoaan. Nyt smokey eye -meikki tehdään Chanelin kevään muotinäytöksen tyyliin yhdellä sävyllä. Ihanan helppoa! Näytöksen meikistä vastannut meikkitaiteilija Lucia Pica neuvoo taputtelemaan yläluomelle voidemaista luomiväriä. Kiinnitä ja häivytä rajat samansävyisellä puuterimaisella luomivärillä. Jätä alaluomi paljaaksi, jolloin meikistä ei tule turhan raskas edes päivämeikiksi.

Clarins Ombre Iridescente Eyeshadow, sävy 04 Baby Blue Eyes 24 e. Mac Eyeshadow -luomiväri, sävy Greystone 23,50 e.

7. Ranskalaiset pastellit

Älä pelkää pastelleja, nyt haluat näyttää herkulliselta sorbetilta. Voit pukeutua pastelli­sävyihin, vaikkapa ihanan lempeään laventeliin tai keväiseen mintunvihreään, jopa päästä varpaisiin. Sivele luomille ja huulille heleää vaaleanpunaista ja poskille vähän räväkämpää pinkkiä. Pastellit ovat yhä erittäin muodikkaita myös tukassa. Nyt erityisen trendikkäitä hiusvärejä ovat tuhkan­harmaa, haalea pinkki ja laventeli.

Lancôme Ombre Hypnôse Mono Eyeshadow -luomiväri, sävy Rose Etoilé (103) 38 e. Arket Bell-Sleeve Alpaca Jumper 79 e. Sisley Le Phyto-Blush -poskipuna 67,50 e.

8. Suosi kotimaista

Suomi-kosmetiikka tekee nyt näyttävää tuloaan vaativan ilmaston huomioivilla, ekologisilla luonnonkosmetiikkasarjoilla. Tuotteiden tuoksut ovat peräisin suomalaisesta metsästä ja koostumuksissa on huomioitu rakkautemme veteen. Myös perinteiset kotimaiset brändit ovat tehneet mahtavia kasvojenkohotuksia pakkauksissa ja raaka-aineiden käytössä. Pohjoisen karusta luonnosta tulevat raaka-aineet, etenkin kaura, ovat suosittuja myös ulkomaisten brändien keskuudessa. Kotimaisen kauran eri muotoja saadaan ympäristöystävällisesti elintarviketeollisuuden sivutuotteena.

Hetkinen Birch-Peppermint Hand Balm -käsibalsami 33 e. Atopik Sensitive Rauhoittava Kauraöljy 26,90 e.

9. Kierrätettyä luksusta

Edullista, hyvän omantunnon luksusta tarjoavat modernit secondhand-shopit. On kyse sitten kivijalkakirpputorista, kuten Flea tai Revolve, tai maail­manlaajuisesta kierrätyssovelluksesta, voit päästä kiinni pitkään unelmoimaasi designer-vaatteeseen alle kolmasosalla alkuperäisestä hinnasta. Parhaassa tapauksessa vaatteessa on edelleen laput kiinni.

Secondhand-kauppojen hyvä puoli on se, että voit löytää malleja, joita brändit eivät enää valmista.

10. Luo nahkasi

Nyt on nahkaisten yläosien, liivien, toppien ja paitojen vuoro.

Cos Leather Overshirt 290 e.
Kommentoi +