Paletti uusiksi! Kevään 2020 silmämeikkitrendit
Kauneus
Paletti uusiksi! Kevään 2020 silmämeikkitrendit
Kaipaatko raikkaita ideoita silmämeikkiin? Missinä tunnettu Alina Voronkova esittelee uudet klassikot. Kokeile punaista tai vihreää luomiväriä tai piirrä helpot rajaukset!
Teksti

Kuvat

16.4.2020
 |
Kauneus ja Terveys

1. Ruusuinen tulevaisuus

Yhdistä kaksi upeaa trendiä: punainen luomiväri ja ohimoille yltävä poskipuna. Soinnuta sävyt toisiinsa. Tämä tyyli sopii trendikkäille ja näyttää parhaalta hyvin hoidetulla iholla.

1. Aloita silmistä. Pohjusta luomet vaalealla peiteaineella. Pinkki väri korostuu, kun pohja on vaalea.

2. Levitä tumman pinkkiä luomiväriä koko luomelle kulmiin asti. Käytä pulleaa häivytyssivellintä. Lisää luomi­väriä kapealla siveltimellä ripsien tyveen, jotta väri on intensiivisin siellä. Häivytä luomen sisänurkkaa vaaleanpunaisella.

3. Painele tumman pinkkiä luomiväriä alaluomelle kapealla luomivärisiveltimellä. Etene ripsirajassa ulkonurkasta sisänurkkaan niin, että väri kapenee.

4. Harjaa tuuhentavaa maskaraa ylä- ja alaripsiin. Poista kasvoille mahdollisesti varissut luomiväri misellivedellä.

5. Tuuhenna kulmia värillisellä kulmageelillä. Sävy saa jäädä kevyeksi.

6. Valitse ihon kuulaaksi jättävä meikkivoide, jos ihon kunto sallii. Levitä meikkivoide kasvoille siveltimellä: aloita keskeltä ja etene reunoja kohti. Jätä silmänaluset ilman meikkivoidetta. Painele niihin ohut kerros peiteainetta.

7. Levitä sitten poskipuna, jonka sävy on lähellä luomiväriä. Vie poskipunasivellin poskiluulle ja liu’uta sitä ylös kohti poskipäätä niin, että sivellin ulottuu silmän ulkonurkan tasolle. Yhdistä poskipuna ja luomiväri! Toista pari kertaa, jotta tulos on kaunis.

8. Meikkaa huulet luonnollisiksi. Vaalea roosa sointuu kokonaisuuteen muttei vie huomiota silmiltä.

Lancômen Hypnôse Drama Palette 5 Color 12 Rose Fusion -paletti, 59 e.

Meikki Lancôme. Meikin alla Génifique-seerumi. Primer Prep & Hydrate Illuminating. Meikkivoide Teint Idole Ultra Wear 035. Peiteaine Teint Idole Ultra Wear Concealer 250 Bisque. Korostuspuuteri Belle de Teint 01 Belle de Rose. Aurinkopuuteri Belle De Teint 07 Belle de Moka. Poskipuna Blush Subtil 375 Pink Intensely. Luomiväri­paletti Hypnôse Palette 12 Rose Fusion. Ripsiväri Monsieur Big 01 Black. Huulten­rajauskynä Le Lip Liner 11 Bronzelle. Huulipuna L’Absolu Rouge 204 Ruby Passion. Meikinkiinnityssuihke Fix it Forget it Make-up Setting Mist.

2. Vihreä vallankumous

Sumusilmä- eli Smoky eye -meikin ei tarvitse olla harmaa tai musta. Valitse sävy, joka korostaa silmiesi väriä. Vihreä näyttää upealta vihreäsilmäisellä.

1. Pohjusta yläluomi ripsien tyvestä kulma­karvoihin asti. Käytä peiteainetta tai silmämeikinpohjustusvoidetta.

2. Levitä voidemaista luomiväriä liikkuvalle luomelle siveltimellä tai sormin. Tulos saa olla utuinen.

3. Ota saman­sävyinen puuteriluomiväri ja levitä se voidemaisen päälle ja pehmeästi hieman yli luomivaon. Käytä napakkaa häivytyssivellintä. Kahden luomivärin kerrostaminen tekee meikistä kestävän ja sävystä vivahteikkaan.

4. Levitä kulmien alapuolelle, luomen korkeimpaan kohtaan vaaleaa nudeluomi­väriä. Se tuo valoa ja auttaa häivyttämään vihreän luomivärin rajat.

5. Pohjusta alaluomi peiteaineella. Levitä alaripsirajaan kevyt kerros voidemaista luomiväriä: etene ulkonurkasta sisänurkkaan niin, että alaluomen keskikohta jää hieman leveämmäksi kuin reunat. Tämä saa silmät näyttämään pyöreämmiltä. Painele puuteriluomiväri voidemaisen päälle siveltimellä.

6. Harjaa mustaa ripsiväriä kevyesti ylä- ja alaripsiiin. Huolittele kulmat ryhdikkäiksi, niin ne antavat tasapainoiset raamit silmämeikille.

7. Meikkaa iho heleäksi valoaheijastavalla meikkivoiteella. Sipaise poskille aurinkopuuteria tai lämpimän sävyistä poskipunaa, joka tuo hehkua ja muotoa.

8. Levitä huulille vaaleaa huulipunaa.

Sisleyn Phyto-Ombre Eclat 25 Metallic Khaki -luomiväri 49,50 e.

Meikki Sisley. Primer Instant Eclat Base Lumière. Meikkivoide Phyto Teint Ultra Eclat 2+ Sand. Valokynä Phyto-Cernes Eclat Eye Concealer 1. Poski­punat Phyto-­Blush Twist 6 Passion ja Highlighter Blush L’Orchidée 2 Rose ja 1 Coral. Puuteri Blur Expert. Luomivärit Phyto-Ombre 25 Metallic Khaki ja 13 Silky Sand sekä Phyto Eye-Twist 3 Khaki. Kulmageeli Phyto-Sourcil Fix 2 Light Medium. Kulmakynä Phyto-Sourcil Design Cappuccino. Ripsiväri So Volume 1 Black. Huuli­puna Phyto-Lip Twist 15 Nut.

3. Kultainen kosketus

Kalpealle iholle saa lämpöä, kun tummiin silmänrajauksiin yhdistää ripauksen väriä. Mekkon sävyä tuotiin silmiin aurinkopuuterilla.

1. Pohjusta luomet huolellisesti ripsien tyvestä kulmiin saakka.

2. Levitä luomiväripaletin vaaleinta sävyä liikkuvalle luomelle. Lisää ripaus myös kulmakarvojen alle. Se tuo valoa.

3. Tee varjostus luomivakoon. Ota paletin toiseksi tummin sävy ja käytä pulleaa varjostussivellintä. Löydät oikean kohdan värille, kun tunnustelet sormilla kulmaluuta. Seuraa siveltimellä sen muotoa. Pidä kasvot rentoina ja vältä kulmien kohottamista. Näin luomiväri osuu oikeaan kohtaan ja erottuu, vaikka luomet olisivat raskaat.

4. Jos kaipaat silmämeikkiin lisää hehkua, taputtele luomivärin päälle aurinko­puuteria. Se tuo iholle lämpöä.

5. Valitse luomiväripaletin tummin sävy ja tee sillä pehmeä rajaus yläluomelle. Levitä väri kapealla, viistokärkisellä siveltimellä. Painele väriä ripsirajaan sisänurkasta ulkonurkkaan.

6. Ota nestemäinen eyeliner ja seuraa sen kärjellä puuterirajausta. Voit tehdä kapean rajauksen ripsien tyveen tai värittää koko puuterirajauksen nestemäisellä värillä. Levitä alaluomelle ripsien tyveen kevyesti vaaleanruskeaa luomiväriä tai aurinkopuuteria.

7. Harjaa ylä- ja alaripsiin useita kerroksia ripsiväriä. Levitä kulmiin väriä niin, että niiden alku jää hieman vaaleammaksi kuin loppu. Näin saat kasvoille lisää kolmiulotteisuutta ja kulmien painopiste mukailee silmämeikkiä.

8. Levitä meikkivoide. Tuo poskille ja nenänpieliin valoa korostustuotteella. Sekoita sitä hiukan meikkivoiteeseen. Kehystä kasvot aurinkopuuterilla ja lisää poskipunaa. Levitä huulille nudepuna.

Lumene Birch Black Volume -ripsiväri. 19,90e.

Meikki Lumene. Primer Invisible Illumination Instant Glow. Meikkivoide Natural Glow Medium. Valo­pisarat Invisible Illumination Shimmering Dusk. Puuteri CC Color Correcting Light/Medium. Poskipuna Natural Glow Blush 2 Roosan hehkua. Aurinkopuuteri Natural Glow Bronzer 2 Auringon Kultaa, jota myös luomilla. Luomiväri­paletti Nordic Noir Nude. Eyeliner Nordic Chic Precision Eyeliner 2 Ruskea. Ripsiväri Birch Black Volume Mascara. Kulmakynä Eyebrow Shaping Pencil 1. Huuli­puna Nordic Seduction Creamy Lipstick 3 Peach Blossom. Huulikiilto Luminous Shine Lip Gloss 2 Warm Nude.

Kokeile myös näitä!

1.

Sijoita: Upeat sävyt, runsas pigmentti ja riittoisa koostumus tekevät Diorin 3 Couleurs Tri(o)­blique 853 Rosy Canvas -paletista huippuvalinnan. 73,64 e.
Säästä: Hento hohde, voimakas väri ja helposti levittyvä koostumus ovat L’Oréal Paris’n Queen Mono Eyeshadow 9 High Potential -luomivärin valtit. 9,90 e.

2.

Säästä: Paljon pigmenttiä sisältävä NYX Professional Makeupin Hot Singles 53 Zen -luomiväri antaa syvän vihreän värin. Mainio hinta-laatu­suhde! 4,90 e.
Sijoita: Riittoisa Chanelin Les 4 Ombres 318 Blurry Green -luomiväripaletti kestää käytössä pitkään. Vihreä ja ruskea ovat monikäyttöisiä sävyjä. 69,30 e.

3.

Säästä: Vedenkestävä Essencen The Dip Eyeliner on hintaansa nähden ihan ässä rajausväri. Pysyy pitkään siistinä. 3,69 e.
Sijoita: Vettähylkivä Joe Blascon Eye Liner Hard Tip -rajausväri on tarkka ja kestävä. Sopii myös herkkäsilmäisille. 29 e.

Alina Voronkova: "Kiusaaminen opetti sisukkuutta"

Alina Voronkova on somevaikuttaja ja malli

”Olen esiintynyt aina. Miss Suomi -vuoden jälkeen olen työskennellyt radio­juontajana ja jääkiekko­toimittajana Viasat-­kana­valla. Nautin, kun saan olla ihmisten kanssa. Haaveilin kauneuskilpailuista jo lapsena. Missinä sain olla kansan parissa, ja vuosi oli hyvä ponnahduslauta tulevaan.

Lapsena ja nuorena harrastin teatteria. Se oli pakopaikka vuosien koulukiusaamiselta. Kiusaaminen opetti sisukkuutta. Olen tottunut siihen, että minua arvostellaan, joten en lannistu helpolla tai pelkää virheitä. Osaan kohdata epäonnistumisia.

Pidän itsestäni huolta nukkumalla paljon. Kahdeksan tuntia yössä on minimi. Jos en saa tarpeeksi unta, se näkyy jaksamisessani ja ihossani. Minulla on aina ollut iho-ongelmia. Viime aikoina olen saanut näppyihin apua Helein-kollageeniravinto­lisästä ja Medik8-sarjan ihonhoitotuotteista.

Some on tärkeä osa työtäni. Illalla yritän rajoittaa ruutu­aikaa. Se on kuitenkin vaikeaa, sillä elän etäsuhteessa jääkiekkoilijamieheni Joonas Hurrin kanssa. Face­Time-puhelut illalla ovat tärkeitä.

Treenaan viidesti viikossa. Teen kehonpainoharjoittelua ja juoksen. Urheilen, koska siitä tulee hyvä olo. Äitini sairastui nivelrikkoon, kun olin lapsi, joten olen aina arvostanut terveyttä. En ihaile laihuutta enkä omista vaakaa. Syön kotiruokaa.

Olen sinut itseni kanssa. Rinnallani on rakastava mies, jolle olen sopiva juuri tällaisena. Vanhempani ovat aina kannustaneet minua. Vaikka muutin kotoa 15-vuotiaana, olemme todella läheisiä. Kunnioitan heitä ja olen heille kiitollinen.”

Juttu on julkaistu Kauneus & Terveys -lehdessä 2/2020

Kommentoi +