Paras huulipuna kestää aamusta iltaan ja yöhön sekä jopa löylyt! Testasimme kestohuulipunat
Kauneus
Paras huulipuna kestää aamusta iltaan ja yöhön sekä jopa löylyt! Testasimme kestohuulipunat
Etsitkö kestohuulipunaa, joka todella kestää? Testasimme kuusi erilaista kestohuulipunaa.
Teksti
|
Kuvat
Julkaistu 26.6.2020
Kauneus ja Terveys

Testaaja on 40-vuotias huuli­puna-addikti, joka ei väsy metsästämään sitä täydellistä sävyä ja pitoa. Punan on pysyttävä siistinä aamusta iltaan ja yöhön. Testatut tuotteet arvioidaan asteikolla 1–5.

Bronx Colors Matte Lip Tint

Bronx Colors Matte Lip Tint 8,50 e/5 ml

Pisteet: 3/5

Lupaus: Runsaspigmenttinen mattahuulipuna, jossa yhdistyvät huulipunan värikylläisyys ja huulikiillon keveys. Kestää hyvin huulilla.

Sävy & koostumus: Kevyt, pehmeä ja runsaspigmenttinen. Puna levittyy näppärästi napakan applikaattorin avulla. 12 sävyä, joista testissä oli raikas MLT03 Pink Fuchsia.

Tulos: Puna kuivuu nopeasti levityksen jälkeen, ei sotke. Passeli kesäsävy.

Arvio: Kestää hyvin, kuluu siististi – syömisen jälkeen pieni lisäys on tarpeen. Kerrostuu kauniisti. Ei kaipaa rajauskynää. Kosteuttava koostumus jättää huulet pehmeiksi. Edullista laatua! Nappipuna arkeen.

Edullista laatua! Nappipuna arkeen.

Buxom Va Va Plump Shiny Liquid Lipstick

Buxom Va Va Plump Shiny Liquid Lipstick 23,50 e/3,5 ml

Pisteet: 4/5

Lupaus: Antaa jo yhdellä vedolla kiiltävän, tasaisen lopputuloksen. Täyteläistää ja kosteuttaa huulia heti. Pitkäkestoinen.

Sävy & koostumus: Paksuhko koostumus levittyy hyvin. Runsas pigmentti, yksi kerros riittää. Kihelmöi huulilla hetken. 20 sävyä, joista testissä viileä pinkki Dare Me.

Tulos: Testin näyttävin ja kiiltävä. Huulet ovat hiukan sileämmät ja täyteläisemmät.

Arvio: Pysyy kiitettävästi, mutta vaatii pientä korjailua syömisen jälkeen. Jättää huulille kauniin kiillon, joka pysyy. Todella kosteuttava puna ei kuivata. Imeytyy ihoon napakasti, joten poisto vie hetken.

Todella kosteuttava puna ei kuivata.

Clarins Water Lip Stain

Clarins Water Lip Stain 26 e/7 ml

Pisteet: 4/5

Lupaus: Vesimäinen, kosteuttava ja pitkäkestoinen huulilakka on suudelmankestävä ja tahraamaton. Sävy voimistuu kerrostamalla.

Sävy & koostumus: Kevyt koostumus kuin sulaa huulille: levittyy ja kerrostuu hyvin. Tuntuu miellyttävän viileältä. Applikaattori on kuin kynsilakkasivellin. 4 sävyä, joista testissä Red Water.

Tulos: Yksi parhaista kirkkaista punasävyistä ikinä! Väri suorastaan imeytyy huuliin.

Arvio: Kestää hyvin, mutta vaatii paikkailua ruokailun jälkeen. Ei leviä ylähuulen juonteisiin. Levitys vaatii vakaata kättä ja rauhallista hetkeä. Kiinnostava uudenlainen tuote, jossa on luksuksen tuntu.

Uudenlainen tuote, jossa on luksuksen tuntu.

Essence Stay 8h Matte Liquid Lipstick

Essence Stay 8h Matte Liquid Lipstick 3,90 e/3 ml

Pisteet: 4/5

Lupaus: Nestemäinen huulipuna pysyy kahdeksan tuntia. Helppo levittää ergonomisella applikaattorilla. Kevyttä koostumusta tuskin tuntee.

Sävy & koostumus: Runsaasti pigmenttiä. Väri levittyy hyvin. Pitkä ja kapea sivellin tekee tarkkaa jälkeä. 9 sävyä, joista testissä on kirkkaanpunainen 08 I Dare You.

Tulos: Lähes täydellinen! Antaa kauniin pinnan ja pysyy todella hyvin.

Arvio: Ei juuri ota osumaa syömisistä, juomisista tai pusuista. Väri ei tunnu kuivalta tai kiristävältä eikä paakkuunnu. Tuhti aine vaatii säännöllisessä käytössä alleen hyvin kuoritut ja kosteutetun huulet, jotta väri näyttää kauniilta.

Lähes täydellinen! Antaa kauniin pinnan ja pysyy todella hyvin.

Maybelline Super Stay Matte Ink

Maybelline Super Stay Matte Ink 12,90 e/5 ml

Pisteet: 5/5 PARAS!

Lupaus: Nestemäinen matta­huuliväri antaa värikylläisen sävyn, joka kestää 12 tuntia. Helppo levittää tarkasti nuolimaisella applikaattorilla.

Sävy & koostumus: Kevyt mutta täyteläinen. Väri levittyy ja asettuu hetkessä. Nuolimainen sivellin toimii hyvin huulten reunoilla. 22 sävyä, joista testissä murrettu pinkki 150 Pathfinder.

Tulos: Kaunis. Kestää virheettömänä aamusta iltaan – jopa yhdet löylyt.

Arvio: Todellinen luottotuote! Jättää täydellisen mattapinnan, pysyy kauniina paikoillaan ja on edullinen. Plussaa todella laajasta sävyvalikoimasta. Testin paras.

Kestää virheettömänä aamusta iltaan – jopa yhdet löylyt.

Max Factor Lipfinity Velvet Matte 24h

Max Factor Lipfinity Velvet Matte 24h 14,90 e/3,5 ml

Pisteet: 3/5

Lupaus: Nestemäinen mattahuulimaali kestää jopa 24 tuntia. Vedenkestävä puna levittyy helposti ja pysyy huolitellun näköisenä pitkään.

Sävy & koostumus: Huulikiiltomainen, läpikuultava koostumus. Vaatii muutaman kerroksen, jotta peittää. Kuivuu nopeasti. 6 sävyä, joista testissä kesäisen raikas pinkki 060 Pink Dip.

Tulos: Samettisen pehmeä. Jää kerrostamisesta huolimatta hiukan läpikuultavaksi.

Arvio: Toimii parhaiten rajauksen kanssa. Jos pelkäät huulten kuivumista ja haluat kevyen mutta kestävän värin, valitse tämä. Puna on niin kevyt, että se lähes unohtuu. Ei tahraa.

Puna on niin kevyt, että se lähes unohtuu.

Juttu on julkaistu Kauneus ja Terveys -lehdessä 7/2020.

Kommentoi +