Kampausvinkki: tuuhea tukka luonnollisilla laineilla
Kauneus
Kampausvinkki: tuuhea tukka luonnollisilla laineilla
Varmin tapa feikata tuuheutta tukkaan on kihartaa hiukset valtaville, epäsymmetrisille laineille. Näillä otteilla noviisikin onnistuu.
Teksti

Kuvat

18.7.2016
 |
Trendi
1.

1. LISÄÄ KUIVAAN TUKKAAN tuuheuttavaa föönaussuihketta ja harjaa hiukset, jotta tuote leviää tasaisesti tyvestä latvoihin. Jos teet laineet tukanpesun jälkeen, odota, kunnes hiuksesi ovat kuivuneet melkein kokonaan ja lisää suihke vasta, kun päänahkasi tuntuu vielä hiukan kostealta mutta latvat ovat kuivat. Föönaa tukka suihkimisen jälkeen täysin kuivaksi.

Tartu piippariin – sillä aloittelija saa aikaan hyvänmuotoiset kiharat. Myös kiharruspuikko tai lämpörullat toimivat, suoristusrauta on vaativampi väline.

Jaa hiukset vaakasuunnassa kolmeen osaan: päälaki, keskiosa ja niska. Jos tukkasi on todella ohut, kaksi osaa riittää. Kiinnitä päällimmäiset hiukset ylös päälaelle klipseillä ja aloita kihartaminen alimmaisista hiuksista.

Erottele tukasta muutaman sentin levyinen osio, tartu sitä latvasta ja kierrä osion puoliväli piipparin ympärille. Jätä siis latva ja tukan tyvi kihartamatta, jotta kampaus laskeutuu luonnollisesti. Paina piipparia kevyesti ja irrota suortuva sen ympäriltä.

Pidä piippari koko kiharruksen ajan pystysuorassa, niin saat ilmavat laineet. Jos laite on vaakasuorassa, hiukset menevät tiukoille kiharoille.

Kiharra laineita eri suuntiin: toiset oikealta ja toiset vasemmalta puolelta piipparia. Näin tukkaan tulee kerroksellisuutta eli tuuheutta. Anna kiharoiden viiletä viitisen minuuttia, kunnes ne ovat täysin kylmät.

2.

2. HARJAA KIHARAT AUKI. Kun hiukset on pohjustettu hyvällä tuotteella, kihara ei katoa harjatessa. Heitä pää ylösalaisin ja harjaa koko tukka tyvestä latvoihin. Jos tukkasi on edestä ohutta haituvaa, suosi jakausta, joka on vedetty reilusti sivulle – keskipääjakaus saa ohuen tukan näyttämään littanalta.

3.

TUPEERAA LOPUKSI PÄÄLLIMMÄISTEN hiusten pinta kevyesti harjalla latvoista tyveen asti. Viimeistele laineet kevyellä lakkakerroksella. Jos jätät hiukset auki, älä lisää tyveen lakkaa: se saa helposti tukan näyttämään rasvaiselta.

Meikki ja hiukset Jenny Jansson

Juttu on julkaistu aiemmin Trendissä.

Kommentoi +