Hoitava huulikiilto, geelimäinen huuliöljy vai kenties elektrolyyttihuulikiilto? Kauneustoimittaja valitsi 5 parasta uutuutta
Kauneus
Hoitava huulikiilto, geelimäinen huuliöljy vai kenties elektrolyyttihuulikiilto? Kauneustoimittaja valitsi 5 parasta uutuutta
Kauneustoimittaja testasi 12 uutta huulikiiltoa ja valitsi niistä parhaat.
Teksti

Kuvat
,

31.5.2022
 |
Kauneus ja Terveys

Paras edullinen: Essence Cranberry Lip Oil, sävy 01 Smooth Protector

Geelimäinen huuliöljy on hyvä esimerkki siitä, että toimivan meikin ei tarvitse maksaa maltaita. Karpaloöljyä sisältävä huuliöljy antaa kauniin kiillon, tekee huulista ihanan pehmeät ja korostaa niiden omaa sävyä. Öljyn ansiosta tuote ei tahmaa eikä tukka tartu huuliin edes tuulisella säällä.

Essence Cranberry Lip Oil, sävy 01 Smooth Protector 3,10 e.

Paras värillinen: Lavera Trend Sensitive Glossy Lips, sävy 03 Hazel Nude

Tämä luonnonkosmeettinen huulikiilto sisältää ravitsevaa luomujojoba­öljyä ja niin paljon pigmenttiä, ettei se kaipaa alleen huulipunaa edes iltameikissä. Vanhanroosan värinen sävy on kuin tehty raikkaan kuulaaseen kesämeikkiin.

Lavera Trend Sensitive Glossy Lips, sävy 03 Hazel Nude 8,90 e.

Paras hoitava: BareMinerals Mineralist Lip Gloss-Balm, sävy Love

Tämä hedelmäöljyjä sisältävä huulikiilto on jotain huuli­voiteen ja huuli­kiillon välistä, niin hoitava, tahmaamaton ja pehmeä lopputulos sillä tulee. Myös sävy on iloiseksi yllätykseksi vahva, lähes kiilto­punan luokkaa.

BareMinerals Mineralist Lip Gloss-Balm, sävy Love 34 e.

Paras tuoksu: NYX Professional Makeup This Is Juice Gloss, sävy Strawberry Flex

Karkintuoksuinen, kosteuttavia elektrolyyttejä sisältävä huulikiilto tuo hyvällä tavalla mieleen lapsuuden meikki­leikit. Rajusta tuubin väristä huolimatta se antaa kevyen, läpikuultavan sävyn ja upean kiillon.

NYX Professional Makeup This Is Juice Gloss, sävy Strawberry Flex 8,90 e.

Paras luonnollinen: Mádara Glossy Venom, sävy Ruby Red

Vinyylimäisen kiiltävä ja kosteuttava luonnonkosmeettinen huulikiilto sopii etenkin rohtumiseen taipuvaisille huulille. Sävy on kauniin läpikuultava. Jos havittelet näyttävää huuli­meikkiä, levitä alle huulipunaa.

Mádara Glossy Venom, sävy Ruby Red 21,90 e.
Kommentoi +