Lue huulilta! Testissä hoitavat huulipunat – voittajapunat kosteuttavat, imartelevat sekä pysyvät yllättävän hyvin
Kauneus
Lue huulilta! Testissä hoitavat huulipunat – voittajapunat kosteuttavat, imartelevat sekä pysyvät yllättävän hyvin
Kauneustoimittaja Riikka Väänänen testasi parikymmentä erilaista hoitavaa huulipunaa ja valitsi parhaat. Mikä näistä on paras sinun tarpeisiisi?
Teksti
|
Kuvat
,
Julkaistu 4.11.2021
Kauneus ja Terveys

Paras hoitava mattahuulipuna

Runsaspigmenttinen, vaahtomainen puna saa huulet näyttämään siltä kuin niille olisi levitetty pehmeän rennosti samettia. Puna kosteuttaa ja kestää jopa syömisen tahraantumatta. Ainoa miinus tulee siitä, että väriä tulee kertalevityksellä hiukan liikaa.

MAC Powder Kiss Liquid Lip­colour, sävy MAC Smash. 31 e.

Paras hoitava nestemäinen huulipuna

Miellyttävän ohut, nestemäinen puna tuntuu siltä kuin huulilla ei olisi mitään! Puna ei ole testatuista se kaikkein hoitavin, mutta jättää huulet mukavan kosteutetuiksi. Rajoja pitää hiukan häivyttää sormin, sillä väriä tulee runsaasti. Puolimatta koostumus kestää poikkeuksellinen hyvin.

Lancôme L’Absolu Rouge Drama Ink, sävy 196 French Touch. 28 e.

Parhaan sävyinen hoitava huulipuna

Jos etsit klassista, puhtaan punaista huulipunaa, tässä se on. Puolimatta, erittäin runsaspigmenttinen puna tekee huulista mehevän näköiset ja pehmeät. Voidemaiseksi punaksi se on yllättävän pysyvä. Täydellisen punainen sävy sopii kaikille ihon tai hiusten väriin katsomatta.

Joe Blasco Lipstick Matte, sävy True Red. 28,50 e.

Paras voidemainen hoitava huulipuna

Puna tuntuu lähes huuli­rasvalta, niin liukas ja hoitava se on. Tätä levittäisikin mieluummin siveltimellä kuin suoraan puikosta. Runsaspigmenttinen puna pysyy koostumuksestaan huolimatta jopa hämmästyttävän hyvin. Huulet ovat heti aiempaa täyteläisemmät.

YSL The Slim Velvet Radical Matte Lipstick, sävy 306 Red Urge. 39 e.

Paras edullinen hoitava huulipuna

Kotimainen vegaaninen puna täyttää loistavan arkipunan kriteerit. Siinä on reilusti pigmenttiä, hyvä hinta-laatusuhde ja miellyttävä tuntu. Puna ei ole, toisin kuin nimi lupaa, ihan matta ja se voisi olla hiukan pysyvämpi, mutta onko arki ikinä täydellistä?

Lumene Luminous Moisture Mattahuulipuna, sävy 106 Ahomansikka. 12,90 e.
Kommentoi +