Hoida silmänympärysihoa oikein
Kauneus
Hoida silmänympärysihoa oikein
Silmänympärysvoiteen levitys on tekniikkalaji. Myös koostumus vaikuttaa. Jos kärsit silmäpusseista, tarkista aineesi ja käyttämäsi määrä.
Teksti
|
Kuvat
Julkaistu 21.4.2015
Kauneus ja Terveys

Miksi silmän­ympärysiholle tarvitaan oma hoitotuote?Silmän seudun iho on ohuempaa ja herkempää kuin kasvojen muu iho. Kosteus haihtuu helposti, talineritys on vähäistä ja veren- sekä imunestekierto heikkoa. 

Etsi ensi silmänympäryksiltä oikea paikka voiteelle.

Se on luu, joka kiertää silmää. Annostele voidetta tai geeliä sormenpäähän nuppineulan pään kokoinen pallo. Määrä riittää molempiin silmiin. Liian suuri määrä voi turvottaa silmiä.

Aloita voitelu silmän sisänurkasta.

Levitä tuotetta hellästi ja rauhallisesti taputellen kulmakarvan alla tuntuvalle kulmaluulle. Etene sisänurkasta kohti ulkonurkkaa, lymfanestekierron suuntaisesti. Myös taputtelu vilkastaa imunestekiertoa ja lievittää turvotusta.

Jatka levittämällä voide alaluomelle.

Taputa voide, geli tai seerumi sisänurkasta ulkonurkkaa kohti lähelle ripsirajaa, siihen missä luu tuntuu. Muista silmäkulma, jonne ensimmäiset rypyt eli niin sanotut harakanvarpaat ilmestyvät.

Taputtele ylimäärinen voide huulille ja niitä ympäröivälle iholle.

Erityisesti anti-age-voiteiden koostumukset hoitaavat tehokkasti myös suuta ympäröivää ihoa, joka joutuu pitkälti samanlaisten rasitusten kohteeksi kuin silmiä ympäröivä iho.

Kommentoi +