Helsingin parhaat kirpputorit on valittu! Näillä kirppiksillä teet varmasti löytöjä
kirpputorit
Helsingin parhaat kirpputorit on valittu! Näillä kirppiksillä teet varmasti löytöjä
Haluatko välttää uuden ostamista tai etsitkö harvinaisempia aarteita? Trendin toimitus listasi Helsingin parhaat kirpputorit, joista teet takuulla löytöjä.
Teksti

Kuvat

Julkaistu 11.9.2023
Trendi

Relove-myymälöissä voit tavata kaveria kahvikupin äärellä ja tehdä kahvittelun lomassa second hand -löytöjä. Myymälöitä on kolme: Töölössä Sandelsinkatu 6 ja Fredalla Fredrikinkatu 25 sekä Stockmannilla ja Helsinki-Vantaan lentokentällä.

Frida Marina on Kalliossa sijaitseva second hand- ja vintagekauppa. Samassa tilassa toimii myös toinen vintageliike, Pieni sydän. Usein tarjolla vanhaa Marimekkoa ja Vuokkoa ja laadukkaita materiaaleja. Kaarlenkatu 10.

Flea secondhandissa myydään vain nykymuodin mukaisia ja hyväkuntoisia tuotteita. Paljon merkkituotteita. Katso myös verkkokauppa, jossa myös myynnissä second hand -tuotteita. Iso Robertinkatu 11.

Punavuoren patina on itsepalvelukirpputori, jonka yhteydessä on pieni antiikkimyymälä. Sepänkatu 11.

Preporterissa on tarjolla hyväkuntoisia luksusbrändien vaatteita ja kenkiä. Seuraa Instagram-tliä, jossa uutuuksia usein esitellään. Fredrikinkatu 34.

Metka on perinteinen itsepalvelukirpputori Hämeentiellä. Monenlaista tavaraa - myös helmiä. Hämeentie 78.

Birka on itsepalvelukirpputori, joka haluaa keskittyä hyvälaatuisiin tuotteisiin. Myynnissä myös vähän antiikkiesineitä. Fredrikinkatu 32.

UFFin liikkeitä löytyy useasta kaupunginosta, mutta etenkin Fredrikinkadun kulman valikoima vaihtuu tiheään tahtiin. Tutustu myös Hämeentien vintagepainotteiseen myymälään. Fredrikinkatu 36. Hämeentie 4.

Fida secondhand on kotimainen hyväntekeväisyysmyymäläketju. Etenkin Iso Roobertinkadulla ja Hakaniemessä sijaitsevissa liikkeissä kannattaa piipahtaa. Iso Roobertinkatu 28 ja Hämeentie 5 a.

Brand secondhand ottaa myyntiin vain hyväkuntoisia merkkituotteita. Paljon tuotteita myös miehille. Ruoholahdenkatu 10.

Kallio Second hand on pieni myymälä, jossa on vintagevaatteita ja -sisustustavaraa. Mahdollisuus tehdä hauskoja löytöjä! Hämeentie 32.

Almost new on ilahduttava poikkeus second hand -myymälöissä: se on keskittynyt miesten vaatteisiin ja unisex-tyyliin sopiviin vaatteisiin. Hämeentie 28.

Moody Monday yhdistää itsepalvelukirpputorin ja kahvilan. Myynnissä on nähty ihania lastenvaatteita kuin Marimekkoakin. Hämeentie 92.

Siisti kirppis on itsepalvelukirpputori, jossa on myös merkkituotteita myynnissä. Kirppis toimii myös pesulan vastaanottopisteenä - kätevää! Suezinkatu 3.

Soma Oma ottaa myyntiin etenkin luksusmerkkejä kuten Hermes'iä, Dioria ja Louis Vuittonia. Vintagetuotteita mutta myös nykymuotia. Fredrikinkatu 16.

Hoochie Mama Jane on vintagemekkojen ja korujen paratiisi Kalliossa. Parhaita asuja voi bongata kaupan Facebook-sivuilta. Agricolankatu 11

Urbaani Legenda tarjoaa päivittäin vaihtuvan valikoiman nykymuotia, merkkivaatteita sekä uniikkeja vintage aarteita Kruunuhaan sydämessä. Urbaanilta Legendalta löytyy myös ”Vintage Shop”, josta löytyy tarkkaan valittuja asuhelmiä ja sisustus tavaroita. Mariankatu 17

Bella on perinteinen kirpputori, jonka avariin tiloihin voit pysähtyä tekemään löytöjä tai hankkiutumaan vanhoista tavaroistasi eroon. Bellassa on itsepalvelukirpputori sekä täyspalvelu, jolloin työntekijät huolehtivat kokonaan tuotteiden myynnistä. Kuortaneenkatu 4

Little Copenhagen -myymälät ovat lasten ja vauvojen vaatekauppoja, joista voit löytää sekä uusia, että käytettyjä tarkoin valittuja, lastenvaatteita. Näin voit myös kierrättää tarpeettomaksi jääneitä lastenvaatteita eteenpäin. Töölönkatu 8

Itäkeskuksen Kontti eli Helsingin Kontti on Suomen Punaisen Ristin Second-Hand ketjun myymälä, joihin voit lahjoittaa, tai joista voit ostaa, puhtaita ja ehjiä vaatteita sekä tavaroita. Kontin keräämät varat alueelliseen auttamistyöhön ja katastrofirahastoon. Visbynkuja 2

Päivitimme listaa kesällä 2023. Puuttuiko suosikkisi yhä listalta? Jätä kirpparivinkki kommentteihin!

2 kommenttia